Rýchle dodanie objednávky.
- rýchlosť doručenia
- Dobré zabalené,rýchle dodanie
Chcel som si objednať aj inu vabničku , ale pri kliknuti na POKRACOVAŤ V NAKUPE sa mi nic nezobrazilo. Chcel som ušetriť na poštovnom.
Reakcia obchodu hacom.sk
mrzí nás vzniknutá situácia. Neevidujeme žiadny technický problém na našom elektronickom obchode. V prípade že vám nefungoval košík, mali ste nás kontaktovať. Určite by sme vám s tým pomohli aby ste ušetrili na poštovnom.
Kolektív hacom.sk -
Príjemné ceny, komunikácia a aj rýchlosť dodania.Musím ocenit a to nakupujem pravidelne v tomto obchode.
- Napriek tomu, že som sa pomýlil, predajca bol nápomocný a pomohol mi.
- Rychle dodania
- Super ceny
Spolahlivy obchod
Perfektná komunikácia, rychle vybavenie objednávky
- Rychle vybavenie
- Tovar kvalitne zabaleny
- Prehladna komunikacia ohladom stavu objednavky
Dobrý sortiment ceny.
- vyborna komunikacia ,rychle dodanie tovaru
Rýchle vybavenie
- VSETKO OK
- ZIADNA
JA SOM SPOKOJNY
S obchodom som spokojny, objednany tovar dorazil do boxu posty, presne ako som si urcil.
- Rýchle .
- Rychle dodanie
- Super ceny
Spolahlivy obchod
- tovar nie je možné kúpiť za uvedené ceny , aj pri prevzatí osobne na predajni účtujú poplatok
Reakcia obchodu hacom.sk
preverili sme vašu objednávku až k jej vyzdvihnutiu a v celom procese nevidíme zmenu ceny zariadenia, objednávky. Výšku poplatku za osobný odber si dnes každý elektronický obchod nastavuje individuálne a potvrdením,odoslaním objednávky u nás ste s týmto poplatkom súhlasil.
Ceny tovaru na prevádzke sú odlišné ako v elektronickom obchode. Tieto informácie máme uvedené aj na prevádzke. Elektronický obchod nespadá pod prevádzku. Tá je pre eshop len výdajne miesto.
Ďakujeme že náš obchod odporúčate, ale vami uvedenú výhradu považujeme za neopodstatnenú.
kolektív Hacom -
- rýchlosť dodania
- tovar skladom na predajni
- parkovanie zadarmo priamo pri predajni
- Najlepšia cena
- Dobrá komunikácia. Dostala som odpoveď na každý email.
- Široký sortiment, adekvátne ceny.
Široký sortiment, väčšina sortimentu skladom. Kamenná predajna.