• kvalita a cena ako vzdy :)

Reakcia obchodu GymBeam

Vaša pozitívna spätná väzba nás naozaj teší. Sme radi, že ste spokojní s našimi službami a produktmi. Ďakujeme za Vašu vernosť!

Super cena,rýchle dodanie

Reakcia obchodu GymBeam

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste s našimi produktmi spokojní.

Laura, team GymBeam

som veľmi spokojná, rýchle a spoľahlivé doručenie

Reakcia obchodu GymBeam

Vaše pozitívne hodnotenie nás veľmi teší. Sme radi, že ste s nami spokojní a ďakujeme za vašu podporu.

• Rýchlosť dodania
    • Velký výber

Reakcia obchodu GymBeam

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Vaša spokojnosť je pre nás kľúčová a sme radi, že sa nám podarilo splniť vaše očakávania.

• Spokojnosť

• Super

Vždy som spokojný výborný obchod dobre ceny plne odporúčam

Laura, team GymBeam

• Rýchle dodanie ako vraví iný obchod večer objednáš na druhý deň hneď máš
    • Žiadne

Veľmi rýchle dodanie tovaru

• Dobré ceny

Okay

Reakcia obchodu GymBeam

Ďakujeme za skvelú recenziu! Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a sme radi, že ste s našimi produktmi spokojní. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

Laura, team GymBeam

• čo potrebujem, to u Vás zoženiem

Max spokojnosť

• Rýchlosť dodania.

• Rychlost

Laura, team GymBeam

• Neodporucam v prípade ak si budete objednávať oblečenie a budete chcieť tovar vrátiť. Vrátenie tovaru je príšerné. Nedá sa vrátiť cez packetu/poštu. Dohodnu vam kuriera, ktory vám ani neda ráno vedieť, že príde a vy môžete, tak ako ja, 2 týždne čakať na kuriera doma a nikam nechodiť. Raz si odbehnete po 18tej hodine a zrovna vtedy vola, samozrejme sa nedovolal a už následne nezdvihal mobil. Preto volate na infolinku Gymbeam kde su sice mili ľudia objednali kuriera opäť dokonca som dostala info, že sa dá aj na konkrétny deň objednať, ale prečo by kurier chodil v ten deň všakže…takže čakam tu na kuriera len kvoli tomu že to neviem inym spôsobom vrátiť ani na svoje náklady.

Reakcia obchodu GymBeam

Ospravedlňujeme sa za komplikácie, ktoré ste zažili pri vrátení tovaru. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, aby sme mohli situáciu čo najskôr vyriešiť a zaistiť, že budete s našimi službami spokojní.

• Sú naozaj rýchli

• Dobrá

Laura, team GymBeam

rýchle dodanie tovaru, dobré ceny

• Rýchlosť dodavky

Laura, team GymBeam

Bol to môj prvý nákup, zatiaľ spokojnosť.

• chutné