Nefunguje merac PF.
uvedená skutočnosť nás mrzí.
Poprosím Vás, kontaktujte náš zákaznícky servis a vašu reklamáciu vybavia k vašej spokojnosti. Ďakujem.
Tel.: 038/ 53 00 762
Telefonická podpora je dostupná v pracovných dňoch (pondelok až piatok) od 8:00 do 16:00 hodiny.
e-mail: [email protected] -
- zavádzajúce informácie o dobe dodania
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Kontaktovala nás kuriérska spoločnosť, ktorá nám vašu objednávku/zásielku vrátila. Ak o objednávku máte ešte záujem, alebo chcete poznať dôvod nedoručenia, neváhajte prosím kontaktovať náš zákaznícky servis:
e-mail: [email protected]
Ďakujem. -
- objednavka bola vykonana pred 10 dnami,uz mi pride aj anketa na vyplnenie a vyjadrenie ku spokojnosti ale vzhladom ze mi tovar nebol este dodany moj zaver a ohodnotenie je zaporne
dodacia doba neni 2-4 dni,ja uz cakam 10 dni a nic,spokojnost minimalna
Reakcia obchodu Gym.sk
ďakujeme za vaše hodnotenie, uvedená situácia nás mrzí.
Na vami objednaný tovar je doba dodania 3 až 7 dní a pri jednej položke uvádzame dostupnosť od 22.1.2013, zrejme ste si to nevšimli.
Na základe tel. rozhovoru Vám zasielame objednávku bez predmetnej položky, tú Vám dopošleme po jej naskladnení. -
- Dobré ceny produktov.
- Vynútenie ohľadom informovanosti.
Reakcia obchodu Gym.sk
mrzí nás Vaša nespokojnosť.
Začiatkom nového roka však u nás prebiehala inventúra, takže sme nemohli expedovať tovar hneď.
Váš tovar sme expedovail do 4 pracovných dní a o jeho expedícii sme Vás informovali prostredníctvom sms.
Dúfame, že toto nedorozumenie Vás neodradí od ďalšieho nákupu u nás.
Ďakujeme sa Vašu reakciu -
- Dodacia lehota
Reakcia obchodu Gym.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu.
Dodacia doba na Vami objednaný tovar je 3 až 7 pracovných dní.
Keďže ste si tovar objednali 26.12.2012 a medzi sviatkami sme mali celozávodnú dovolenku, tovar sme boli schopí expedovať až v novom roku.
Váš tovar sme už odoslali a jeho doručenie môžete očakávať v najbližších dňoch. -
- zatial žiadne...tovar ani po 12- dnoch nedoručený,malo to byt 2-7 dní...
- slubujete rýchle doručenie tovaru-zavádzate zákaznika akí ste šikovní ...
zaujímavé...chcete skor moj nazor ...možno ked konečne dostanem tovar,ale kedy?
Reakcia obchodu Gym.sk
vzniknutá situácia nás mrzí.
Tovar sme expedovali ihneď po obdržaní Vašej platby.
Chyba bohužiaľ nastala na strane kuriérskej spoločnosti.
Z našich skladov sme tovar expedovali v dostatočnom predstihu tak, aby Vám bol doručení ešte do Vianoc.
S kuriérskou spoločnosťou sme vzniknutú situáciu už riešili a prisľúbila nám, že sa podobných omylov v budúcnosti vyvaruje.
Veríme, že táto situácia Vás neodradí od ďalšieho nákupu u nás.
Ďakujeme za Vašu reakciu -
Objednal som si na tjeto stránke jednoručný cementový set-hned sa mi pri prvom použití poškodila tá ráčka začo sa činka drží,tie gumové obťahy sa poškodili a zavažia sa povolujú...taktiež som si objednal vzprieračskú ohybanú tyč na ktorej sa povoluju závity ktoré držia závažia-nedása stým ani poriadne cvičiť,už viac nebudem asi nakupovať na vašej stránke.Uvažujem o reklamácií,mám to reklamovať?
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Za vzniknutú situáciu sa Vám ospravedlňujeme.
Bude Vás kontaktovať naše reklamačné oddelenie a vašu reklamáciu vybaví k vašej spokojnosti. -
- Lacnejšie produkty ako v našom meste a na iných internetových obchodoch
- Neviem či to je Vaša chyba, ale nedošiel mi zatial objednany tovar
Môj názor na tento obchod je zatial nerozhodný , objednal som si 3 veci a došli mi len 2 , a na 3 stále čakam , ale to je možno chyba kurierskej spoločnosti
ďakujeme za vaše hodnotenie.
V mene kuriérskej spoločnosti sa Vám ospravedlňujeme.
Ak by Vám chýbajúci tovar nebol do dvoch dní doručený, poprosím Vás, kontaktujte náš zákaznícky servis.
Ďakujem.
neodporucam
Poprosím Vás, kontaktujte náš zákaznícky servis, kde Vám
všetky podrobné informácie o vašej objednávke poskytnú.
e-mail: [email protected] -
- Dlhé čakanie na tovar a čas dodania sa predlžuje,zaťial neviem do ktorého času.
Zaťial neodporúčam!!
Poprosím Vás, kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý Vám
zodpovie všetky otázky ohľadne vašej objednávky.
Ďakujem.
e-mail: [email protected] -
- Tovar nebol vhodne zabalený a ochránený pred poškodením, po vybalení z kartónovej krabice bol už hrdzavý, zaprášený,odretý, potrhané ochraný madiel na cyklotrenažéroch.
- Navrhujem dôslednejšiu kontrolu tovaru pred odoslaním.
uvedená skutočnosť nás mrzí.
Po obdržaní Vašej reklamácie sme ihneď o tomto probléme informovali nášho dodávateľa a ten nám prisľúbil sprísniť a skvalitniť kontrolu nielen samotného tovaru, ale aj kvalitu obalov.
Veríme, že podobné nepríjemnosti sa v budúcnosti nebudú opakovať.
Ďakujeme sa Vašu reakciu. -
- Výhodné ceny
- Tovar nie je na sklade bez upozornenia na webovej stránke.
- Dlhá doba spracovania a vybavenia objednávky.
Ak Vám vyhovuje dobrá cena a nevadí Vám na tovar si počkať tak je to dobrá kúpa.
uvedená skutočnosť nás mrzí.
Táto situácia bola spôsobená výpadkom tovaru u nášho dodávateľa, ktorý nás o tejto skutočnosti informoval až dodatočne.
V budúcnosti sa budeme snažiť tieto problémy odstrániť a zrýchliť dodanie výrobkov.
Ďakujeme za Vašu reakciu. -
- dlhe vybavenie objednavky
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Na Vami objednaný tovar je dlhšia doba dodania, t.j.
3 až 7 pracovných dní. O dlhšej dobe dodania sme Vás
telefonicky informovali.
Samozrejme sa budeme v budúcnosti snažiť zlepšovať a dobu dodania tovaru k zákazníkovi skracovať možno aj zmenou dodávateľa. -
- rýchle dodanie tovaru
- som milo prekvapená s doručenia tovaru na adresu
- problémy s reklamáciou
Tovar mi prišiel poškodený obal čiže už pri balení muselo byť vidieť, že je poškodený a aj tak ho poslali a reklamovala som ho osobne do 6 dní od prezatia lebo mrzol a jedna nastavovacia funkcia sa robí po odskrutkovaní jednej malej skrutky a to je dosť nepraktické tak ako aj výmena baterky je nepraktická.
Som sklamaná z tovaru aj obchodu, lebo nemám tovar ani peniaze.Reakcia obchodu Gym.sk
ďakujeme za hodnotenie.
Uvedená situácia nás mrzí.
Tovar Vám bolo odoslaný v poriadku, poškodenie obalu bolo
zrejme spôsobené prepravou.
Tovar, resp. jeho závada sa rieši formou reklamácie.
Poprosím Vás ešte o strpenie, na vybavenie reklamácie má výrobca zákonom stanovenú lehotu.
Nakoľko nám záleží na spokojnosti zákazníka a tovar ste reklamovali len pár dní po doručení, ponúkame Vám možnosť vrátenia peňazí.
Poprosím Vás, kontaktujte našu zákaznícku podporu na tel. číslach 0944 123 160, 038/ 53 00 762 v pracovných dňoch od 8.00-16.00 hod. Ďakujem. -
- Termin dodania je 5-10 pracovnych dni,tovar v lehote nebol dodany, obchod neoznamil predpokladany datum dodania
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Za vzniknutú situáciu sa vám úprimne ospravedlňujeme.
Na Vami objednaný tovar je doba dodania 5 až 10 pracovných dní.
Nakoľko dnes sme naskladnili nový tovar a vami objednaný tovar nedorazil, okamžite sme u dodávateľa preverovali dôvod. Dodávateľ nás informoval o výpadku tovaru, o čom sme sa Vás snažili dnes informovať.
Bohužiaľ, niektoré okolnosti ovplyvniť nedokážeme, škoda len, že nás dodávateľ o výpadku tovaru neinformoval skôr...
Pokiaľ by sme dnes tovar podľa predpokladu naskladnili, nami garantovanú dobu dodania vašej objednávky by sme splnili.
Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa Vám ospravedlňujeme. -
- Aktuálne tovary na sklade
Objednávka dňa 30.08.2012 dnes 17.09.2012 a tovar stále nebol doručený.
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Uvedená skutočnosť nás úprimne mrzí.
Nakoľko Vami objednaný tovar sa u dodávateľa vypredal,
čakalo sa na naskladnenie Vami odsúhlasenej náhrady.
Momentálne je vaša zásielka na pošte, kde si ju na základe
čísla zásielky vyzdvihnete.
V budúcej objednávke prosím ako spôsob dopravy zvoľte - "kuriérom" a vyhnete sa tak zdĺhavejšiemu doručovaniu. -
- Čas odoslania zásielky
- pomale zasielanie tovaru
vpohode je tam vsetko dostupne pre kulturistiku za dobre ceny
ďakujeme za hodnotenie.
V budúcej objednávke prosím zvoľte spôsob dopravy - kuriér a tovar Vám bude dodaný podstatne skôr. -
- Nekoreknost
Reakcia obchodu Gym.sk
za vzniknutú situáciu sa Vám ešte raz ospravedlňujeme.
Jednalo sa o krátkodobé zlyhanie skladového systému.
V budúcnosti sa budeme snažiť, aby sa podobná situácia neopakovala.
Ako kompenzáciu za vzniknutú situáciu Vám pri ďalšej objednávke ako ospravedlnenie pribalíme malý darček,
len sa mi prosím pripomeňte. -
- dlhá dodacia doba
- predražená zásielková služba z dôvodu balenia
- zbytočne veľké balenie=krabica
zaujímavá ponuka
zaujímavé ceny
dlhá dodacia doba
zbytočne veľké balenieReakcia obchodu Gym.sk
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Doba dodania u vami objednaného tovaru je trošku dlhšia, každopádne sa budeme v budúcnosti snažiť zlepšovať a dobu dodania k zákazníkovi skracovať možno aj zmenou dodávateľa.
Čo sa týka ceny dopravy, cena je uvedená v obchodných podmienkach a oproti konkurencii sa snažíme byť najlacnejší.
Čo sa týka veľkosti balenia, budeme to konzultovať so skladníkmi, ktorí tovar balia.