- neuvádza či je tovar skladom, odkupuje produkty od ďaľších dodávateľov až na základe objednávky..
tovar mi prišiel za 10 dní, za ten istý čas dostanem tovar aj z USA.
Reakcia obchodu Gym.sk
o neskoršej dobe dodania sme Vás informovali.
Na našej internetovej stránke máme uvedenú dobu expedovania a pohybuje sa v rozmedzí 3 -10 pracovných dní.
Takáto doba dodania je väčšinou na výživové doplnky, čo sa týkalo aj Vašej objednávky.
Tovar sa však snažíme expedovať maximálne do 5 pracovných dní. Neustále spolupracujeme s našimi dodávateľmi, aby sme objednávky mohli expedovať čo najrýchlejšie.
- nice products
- delivery time
too long delivery
Reakcia obchodu Gym.sk
je nám ľúto dlhšej dodacej lehoty Vašej objednávky.
Informáciu o tom, že tovar naskladníme neskôr sme Vám však oznámili do 2 dní od zaevidovania Vašej objednávky.
Taktiež na našej stránke je uvedená doba doba dodania 2 až 4 týždne.
Ihneď ako tovar obdržíme od nášho dodávateľa Vám budeme zásielku expedovať.
- ziadne
- neskora doba dodania
Reakcia obchodu Gym.sk
uvedená situácia nás veľmi mrzí.
O neskoršom termíne Vašej objednávky sme Vás telefonicky informovali.
Tovar Vám bol doručený s oneskorením z dôvodu, že doba doručenia objednávky od nášho dodávateľa sa predĺžila.
Neustále pracujeme na tom, aby objednávky od našich dodávateľov boli odosielané a doručované čo najrýchlejšie.
S pozdravom -
- tovar ktorý som si objednala bol na 100% už rozbalený a aj poskladaný, pretože obal bol poškodený a poprelepovaný lepiacou páskou, akoby to lepil školáčik, a stroj bol oškriabaný na miestach kde sa mal spájať
sklamalo ma to že to nebol originálne zabalený a nepoužitý tovar, ako som očakávala
vzniknutá situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa za ňu.
S najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná o prístroj, ktorý bol skladaný hneď po výrobe ako vzorový model.
Náš výrobca tieto kusy neposiela spolu s ostatnými, ale v tomto prípade pravdepodobne došlo k omylu a zaslal ho ako nový kus.
Verím, že po našom vzájomnom telefonickom rozhovore sme Vám danú situáciu dostatočne zdôvodnili.
V prípade, že máte záujem o výmenu stroja, stačí nás kontaktovať a my Vám stroj vymením na naše náklady.
V prípade akýchkoľvek iných nedostatkov nás neváhajte kontaktovať.
Výrobcu sme už informovali o danej skutočnosti.
S pozdravom -
- zatiaľ neviem, bežeckým pásom nie som spokojná, stále zastaví a po vypnutí a po zapnutí zase ide, bojím sa , že sa pokazí, chcem vedieť, v takom prípade, čo mám robiť?
Reakcia obchodu Gym.sk
uvedená situácia nás mrzí.
V tomto prípade nás neváhajte kontaktovať.
Vašu reklamáciu vyriešime v čo najkratšom čase a k Vašej spokojnosti.
S pozdravom -
- Nedodali sroby, hrazda sa nezmesti do dveri
O nicom
Reakcia obchodu Gym.sk
uvedená situácia nás mrzí.
Snažili sme sa s Vami telefonicky spojiť a zistiť viac o Vašej reklamácii, avšak doposiaľ neúspešne.
Prosím kontaktujte náš zákaznícky servis a my Vašu reklamáciu radi vyriešime.
Kontakt:
Mobil: 0944 123 160
Tel.: 038/ 53 00 762
Mail: [email protected]
- prehľadná stránka
- minimum komunikácie so zákazníkom
- po doručení objednávky na email bola uskutočnená úhrada v tej istý deň, odvtedy je to 10 dní a tovar nám stále nebol doručený a nik sa neozval
vyzbrojte sa trpezlivosťou
neplaťte vopredReakcia obchodu Gym.sk
táto situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa za ňu.
Na niektoré Vami objednané položky je doba dodania 3 až 7 pracovných dní.
Akonáhle sme sa dozvedeli, že jedna položka z objednávky je nedostupná, snažili sme sa Vás telefonicky kontaktovať, avšak neúspešne.
Zvyšok tovaru máme skladom, snažíme sa Však s Vami spojiť a dohodnúť sa na postupe v prípade vypredanej položky.
S pozdravom -
- Tovar dosiel poskodený ale kzm som si ho stiho vybalit tak kurier bol prec ale nebol to problem kuriera ale skr toho co ten tovar balil.Bolo by dobre keby ste ma kontaktovali a dohodli by sme sa na výmene poskodených dielov.Dakujem.0915 458 240
vzniknutá situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa za ňu.
V prípade, že obdržíte poškodený tovar, stačí nás telefonicky kontaktovať a my sa pokúsime spraviť všetko k náprave poškodenia a k Vašej spokojnosti.
Verím, že po vzájomnej telefonickej komunikácii bude všetko v poriadku.
Tovar sa poškodil pravdepodobne pri preprave z výroby k nám na sklad.
S pozdravom -
- Dodanie tovaru je prilis dlho.Ked zaplatim kurierovi 4,90 tak by som to chcel mat aspon do 3 dni doma!!!
- 4dni(6dni s vikendom) trvalo expedovanie dopravej sluzbe.
Reakcia obchodu Gym.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Na Vami objednaný tovar bola doba dodania 3 až 7 pracovných dní. Na iný tovar je doba dodania 2 až 4 dni.
Samozrejme sa snažíme neustále zlepšovať a dobu dodania k zákazníkovi skracovať. -
- ochotní kuriéri nechali 60 ročnú ženu ťahať 24 kg bicykel z ulice, neunúvali sa jej to ani vyložiť pred bránu
Reakcia obchodu Gym.sk
uvedená skutočnosť nás mrzí.
Vašu sťažnosť postúpime vedeniu kuriérskej spoločnosti, aby sa podobná situácia už neopakovala. -
- siroky sortiment
- dodacia lehota, extremne dlho...
vzniknutá situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa za ňu.
Na tento tovar je dodacia doba 3 až 7 pracovných dní.
Vzhľadom na fakt, že sa v tomto období vyskytli oba sviatky, nemohli sme danú dobu dodania dodržať.
O danej skutočnosti sme Vás aj informovali.
Na odstránení podobných nedostatkov pracujeme.
Ďakujeme za Vašu reakciu. -
- Tovar nebol kompletny, chybala čast tovaru .
Nie som spokojna až po telefonovaní a dokazovaní poslali další tovar.
Reakcia obchodu Gym.sk
uvedená situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa za ňu.
Bohužiaľ, pri expedovaní veľkého množstva tovaru a zásielok sa stalo, že sme omylom nezabalili časť Vašej zásielky.
Po Vašom telefonickom upozornení na túto skutočnosť sme sa najskôr museli skontaktovať s kuriérskou spoločnosťou, aby sme zistili, kde sa stala chyba.
Akonáhle sme zistili tento nedostatok na našej strane, informovali sme Vás, že zvyšok zásielky bude expedovaný nasledujúci deň a tak sa aj stalo.
Na odstránení podobných nedostatkov neustále pracujeme a snažíme sa im čo najviac vyvarovať. -
- nedodrzany termin dodania 11 dni
- Jedine to, že nemusím cestovať do obchodu, ale zatiaľ mi nebol tovar doručený.
- Zatiaľ to, že tovar mi ešte stále nebol doručený.
Ešte neviem, pretože mi tovar nedošiel.
Reakcia obchodu Gym.sk
ďakujeme za vaše hodnotenie a zároveň sa Vám
za dlhšiu dobu doručenia ospravedlňujeme. Dlhšia doba doručenia bola spôsobená meškaním tovaru od dodávateľa pre prebiehajúce Veľkonočné sviatky.
Ďakujeme za pochopenie. -
- dĺžka termínu dodania 12 dní od dňa objednávky až po doručenie, síce tam boli 4 dni sviatky ale aj tak je to veľa
Reakcia obchodu Gym.sk
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dobu doručenia,
ktorá bola spôsobená prebiehajúcimi sviatkami.
Ďakujeme za pochopenie. -
- pumpa k lopte, ako bonus, nebola ta, ktoru ste ponukali na internete, ale nahradena uplne inou, plastovou, nekvalitnou (tzv. hrackarskou), navyse s prasknutou trubickou, co ma dost sklamalo. Pravdupovediac som mala chut tovar okamzite vratit naspat, no po dohode s rodinou, sme to radsej nechali tak, kedze by sme s reklamaciou a spatnym dodanim stratili min.mesiac a preto sme nalomenu cast pumpy opravili/zalepili podomacky!dorucenie tovaru preto hodnotim zaporne a dalsi tovar si od Vas uz neobjednam.
Reakcia obchodu Gym.sk
uvedená skutočnosť nás úprimne mrzí.
Vašu reklamáciu som zaevidoval a novú pumpu
na základe tel. rozhovoru Vám okamžite zasielame
kuriérskou spoločnosťou. -
- vyhodna cena
- informovať včas o nedodržaní dodávky tovaru
- Tovar som predom zaplatil a po cca 10 dňoch mi bolo oznámené že takýto tovar nie je.
Žiadam o urýchlené riešenie. Vrátenie peňazí, alebo návrh iného zariadenia ktoré by bolo podobných kvalít ako objednané.
Vrátane foto dokumentácie.Reakcia obchodu Gym.sk
ďakujeme za vaše hodnotenie.
Na Vami objednaný tovar je dlhšia doba dodania až 10 pracovných dní a nakoľko sa tovar nenaskladnil okamžite
sto boli kontaktovaný.
12.2. Vám bola na email ponúknutá náhrada. Poprosím o vašu odpoveď či máte o ponúkanú náhradu záujem, alebo si prajete vrátiť peniaze.
Vopred ďakujem za odpoveď a ešte raz sa Vám úprimne ospravedlňujeme. -
- žiadne, ako ostatné int. obchody.
- Nekvalitný materiál z čoho sú činky vyrobené, po 1. dni sa mi rozpadli rúčky.
Slabý design stránky, nekvalitné produkty...
Reakcia obchodu Gym.sk
vzniknutá situácia nás skutočne mrzí.
V prípade reklamácie nás stačí kontaktovať a Vašu reklamáciu vyriešime k Vašej spokojnosti rýchlo a bez zbytočných prieťahov.
Na odstránení podobných nedostatkov neustále pracujeme.
Ďakujeme za Vašu reakciu.