Ževraj niesu skladom len na externom sklade a cena je dva krát taká tak sformovali objednávku !!!

• Vobec sa nedrzia toho co pisu ked nieco nie som schopny urobit tak ako uvadzam nepisem to a neslubujem hluposti

Od tychto urcite obiednavat uz nebudem .....Tovar na sklade uvedene dorucenie do 48 hodin ............ presiel tyzden a tovar niekde ..... cisty trapas po pisomnej urgenci odoslane na 5 den od obiednavky

Veľmi mizerná komunikácia, navyše pani bola tak arogantná, že za nedoručenie pneumatiky na SKLADE som mohol vlastne ja, pretože “ na internete sa píše všeličo” a keď je niečo uvedené skladom, tak vlastne skladom nie je.

• Nesedela cena

Nesedela im cena ani to ze bol tovar skladom ale v skutocnosti tovar skladom nebol

• Kupoval som obal na telefón Realmi 7 a obal ktorý mi prišiel na tento model nepasoval.

• Minuly tyzden som objednal a este my nic nedosiel

• dobre ceny
    • doručenie. ani po týždni, písalo pri produkte že je skladom

obchod a ceny ok. ale to doručenie. ani po týždni aj keď mi každý deň chodia nejake notifikácie o doručení. u väčšine eshopov mam tovar na druhy maximálne tretí (ak objednám niekedy večer) deň doma

• Extrémne dlhé dodanie tovaru

• Zavadzajú zakaznikov, hovoria že maju tovar na sklade , ale v skutočnosti ho namaju

neaktuálny stav skladových zásob, dovolí vložiť do košíka aj napriek nedostupnosti

• Objednávku stornovali, nič si tu neobjednavajte, zbytočne

Zbytočný nákup a čakanie, objednávku stornovali, kúpte si produkt uricte radšej inde. Tvária sa že ju majú na sklade a nemajú, klamlivé obchodné praktiky.

• Nákup mi stornovali

Ani mail ani sms ziadna komunikacia,zo strany obchodu

• Nízka cena
    • Zlá komunikácia
    • Nedostatočné informácie
    • Nepríjemný a neochotný ludia

Pneumatiky mali písané skladom a za dobrú cenu tak som ich objednal. A keďže obchod má v podmienkach platbu vopred tak som ich aj zaplatil. Asi po troch dňoch mi predajca napísal že mi objednávku rušia, lebo pneumatiky už nie sú skladom. Tsk som sa pozrel na stránku obchodu a pneumatiky boli zasa skladom, ale o cca 15 eur drahšie na 1ks. Peniaze mi vrátili do 3dní. V budúcnosti už určite nebudem nakupovať cez tento e-shop.

Radšej nie,lebo by som sa musel špatne vyjadriť.

• Na tovar som cakal 4tyzdne. Na telefonnom cisle som sa informoval a oznamily mi ze dve pneumatiky stratili na depe v martine.

• Veľký výber pneumatik
    • Dobre ceny
    • Neprehľadné vyhľadávanie a filtrovanie produktov
    • Obchod jednostranne rusi objednávky

Moje skúsenosti z obchodom sú zatiaľ také že som si objednal gumy, obchod mi objednávku potvrdil a následne jednostranne zrusil. Chápem že na to majú podľa VOP právo takže sa tu nebudem rozčulovať no túto skúsenosť už mám druhy krát keďže aj na jar mi spravili to iste. Takze zatiaľ mám 100% nedodanie tovaru a tretí krát už to ani nebudem skúšať. Asi by im pomohlo keby lepšie komunikovali s externými skladmi aby sa nestalo že im ukazuje cenu alebo množstvo za ktoré sa im to neda/neoplati nakupit.

• tovar majú podľa stránky skladom, ale po objednaní objednávku zrušia

podvodníci

Reakcia obchodu Gumiok.sk

Vážení pane, treba čítať detaily produktu. A nie domýšľať si.

Všade písali, že daný tovar majú SKLADOM a nakoniec ho nemajú ani na externom sklade.