• Ceny
    • Nemožnosť nákupu na s.r.o.

Uhradené prevodom podľa pokynov e-shopu, ani po 7. dňoch financie neboli vrátené prostriedky, napriek zrušeniu objednávky zo strany e-shopu.
    Číslo úctu vedené v Maďarsku.

Reakcia obchodu Gumiok.sk

Všetko je tak ako je uvedené vo VOP, pán bol 3x počas nákupu upozornený na skutočnosť, že nie je tovar možné nakúpiť na firmu, napriek tomu všetky upozornenia ignoroval a objednávku na firmu vytvoril a uhradil jej cenu. Peniaze boli vrátené tak ako je uvedené vo VOP, do 14 dní od vykonania nákupu. Hold tvrdohlavý ľudia sú tiež, ľudia

• DPH-čkari ktorý obchod uz len neprádáva firmam asi prečo že...
    • prevádzkovateľ madarská firma, čize zaplatíte a dostanete nič
    • komunikáciu s obchodom na urovni východniar z osady
    • oznam neposkytuju dot pneumatik a telefon nesluzi na volanie ... to uz ako takýto oznam môze napíšat normálny predajca...len čisty podvodník.
    • Obchod sa objavil zo dna na den ako na jar ked som kupoval pneumatiky som dodnes nedostal, žial som si spomenul až ked objednával zimne že to bol ten istý predajca... strata času, ...

Reakcia obchodu Gumiok.sk

Vážený zákazníci, sami máte možnosť posúdiť túto zdanlivú recenziu, ktorá bohužiaľ nie je recenzia ale cielený útok od konkurencie, vyjadríme sa iba k čiastkovým tvrdeniam
    - prevádzkovateľ madarská firma, čize zaplatíte a dostanete nič /nezakladá sa na pravde /
    - oznam neposkytuju dot pneumatik a telefon nesluzi na volanie ... to uz ako takýto oznam môze napíšat normálny predajca...len čisty podvodník. / predávame pneu s DOT starý max. 24 mesiacov/
    - oznam neposkytuju dot pneumatik a telefon nesluzi na volanie ... to uz ako takýto oznam môze napíšat normálny predajca...len čisty podvodník. - /osočovanie linky je funkčná, bez problémov dostupná počas pracovnej doby / narozdiel od iných eshopov, ktoré telefón vôbec neuvádzajú
    - Obchod sa objavil zo dna na den ako na jar ked som kupoval pneumatiky som dodnes nedostal, žial som si spomenul až ked objednával zimne že to bol ten istý predajca... strata času, .../ obchod funguje 2 roky, celé tvrdenie vymyslené
    dokazy najdete tu : -skutočné recenzie obchodu posúďte sami https://www.gumiok.sk/hodnotenie-obchodu/