2dni som cakal doma ako blazon a zasielka do dnesneho dna neprisla.bolo mi oznamene ze pride 17.10. a nic do teraz

I pay for order on october 15-th but it still hasn’t been shipped (today is october 22)

• Staré pneu cca2r

Pneumatiky na kosačku zdeformované a navyše staršie 2r.

Reakcia obchodu GUMEX Slovakia

Tovar aj rok vyroby su v poriadku.
    Pneu su nove, balene priamo vo vyrobe a su "zdeformovane". Nemozu vyzerat ako nafukane, ked nie su. Po nahusteni ihned naberu svoj tvar. Zial laik, ktory kupuje 1-2x za zivot pneuamtiky na domacu kosacku, takuto skutocnost neovlada a nepozna rozdiel v konstrukcii kostry plasta a caka, ze pneumatiky budu vyzerat ako na osobny automobil. Nie nebudu. Bicyklove pneumatiky sa predavaju v krabicke a tiez naberu svoj tvar a funguju az po nahusteni.
    O vplyve veku na pneuamtiky sa treba vzdelat individualne. No rozhodne nema vplyv ani na jazdne vlastnosti vykonnych aut a motoriek.
    Takze drzim palce a verim, ze kosacka ten travnik pokosi aj ked pneumatiky uz o par mesiacov budu mat dva roky.

• Gumy postlačane obrovský problém nafukat

Prešiel mesiac a tovar nikde. Aj som zabudol, že som niečo obijednával.

Doposiaľ sa mi nik neozval

Gumex robi chyby - aj v minulosti, aj teraz, aj v tomto hodnoteni. V minulosti zaslali uplne ine plaste a mesiac trvala naprava, teraz mi poslali namiesto kompletneho kolieska na prives iba plast. A v tomto hodnoteni mam hodnotit PIRELLI Scorpion Winter 265/50R19 110V XL (N0), ktory som nekupoval.

pneumatiky boli zle zabalene,pastlacane ako pod lisom, takto sa pneumatiky nebalia...

Dakujeme za komentar.

Objednane pneu na kosacku nemaju ocelove kordy ale su zlozene len z "latkoveho" platna (presnejsie je to polyesterova tkanina), ktore z vyroby v nemoze drzat vami pozadovany tvar.
    Pneumatiky bali vyrobca.
    Po nafukani maju 100% -ny tvar. Co ste napokon s prekvapenim zistili ....

• Len jedna časť objednávky bola doručená správne. ďalšie dva produkty prišli nesprávne a už druhý deň čakám na výmenu

Dakujeme za komentar.
    Ano, stala sa chyba v sklade a dve polozky boli zle vyskladnene. Vymenene na druhy den po oznameni.

Prišli mi iné čísla duší, ako som si objednal.

Dobry den,

dakujeme za Vase hodnotenie.
    Skoda len, ze ste opat jedna s tych , co riesia svoju nespokojnost / nevedomost v hodnoteni na Heureke a nekontaktuje predavajuceho.
    Takze Vam odpovieme tu.
    Objednane duse 7.50-16 V3,04,2, - dodane duse su v poriadku. Oznacenie vyrobcu premiovych dusi NEXEN 7.00-16. - oznacenie pre potreby predajcu/distributora - urcene do rozmerov pneumatik od 7.00-16 do 8,75-16.

Objednavka vybavena presne podla zadania zakaznika v objednavke.

11.4. som objednaval polozky ktore boli udajne skladom.
    Hned mi objednavku potvrdili, a odvtedy sa nic nedeje, dnes je 18.4.

Dakujeme za komentar.

Pneu boli vyskladnene v den objednavky.
    Skoda len, ze sa opat jedna o zakaznika , co riesia svoju nespokojnost / nevedomost v hodnoteni na Heureke a nekontaktuje predavajuceho.
    Po dvoch tyzdnoch konecne telefonicky dotaz na objednavku. Vysledok - tovar je uz dva tyzdne v depe DPD, uvedene zakanikom zle telefonne cislo. Dodane na druhy den.

• Poslali nekvalitnú kópiu

objednane ruske pneu:
    175/80R16 I-511 NIVA

dodane ruske pneu presne podla objednavky zakaznika - este zo skladovych zasob - zial, nikto iny ich nevyraba.
    175/80R16 I-511 NIVA

• Tovar po siedmich dňoch nedorazil ani ma nekontaktovali

dakujeme za reakciu.

Objednane pneu s uvedenym dodanim 14 pracovnych dni.

Objednane 19.2.2022 - dodane 3.3.2022

Takze ked Heureka posle dotaznik spokojnosti uz po 6-tich dnoch, tak sa jej treba postazovat?! :))

• Staré a deformované pneumatiky!!!

• Obchod v poriadku. Problem je v dorucovacej sluzbe. Po 15:30 odmietaju dorucit tovat.

• nedodaný tovar ani po 2 týždňoch

dakujeme za reakciu.

Tovar - 2x male pneu na kosacku, odoslany v den objednavky. Kurier dorucoval dva dni po sebe, no zial v Technickych sluzbach mesta to nemal kto prebrat. Vraj dovolenky.... Tovar opat odoslany po dovolenke objednavajuceho.

O ojazdene pneu nemaju ziadne starosti. Musim sa o ne postarat sam.

su to podvodnici a zavadzaju zakaznika. uz sa tym zaobera SOI.

• Dlha dodacia doba
    • Neochota odobrat ojazdene pneumatiky

Ked som ziadal odvoz ojazdenych pneumatik, radsej mi ani nedodali nove. Napriek tomu som si 29.10. objednal dalsie a do dnes 11. 11. ich dodane nemam.

Reakcia obchodu GUMEX Slovakia

Objednavku zadal pan Lubomir Holbik DOVE log s.r.o. Sered.
    No este pred tym ako ju zadal, vulgarne komunikoval s pracovnikmi firmy s vyhlasenim, ze "ON je zakaznik a ON si moze vyberat ine firmy...", co sme v konecnom dosledku aj uvitali a rozlucili sa.

Napriek tomu zadal po dvoch tyzdnoch cez nas e-shop objednavku. Objednavka bola odmietnuta, stornovana a tovar od nas nedostane.

Ojazdene pneumatiky odoberame bezprostrene a bezplatne nasim zakaznikom na zbernom mieste v areali nasej firmy.

Kedze sa 10dni nikto neozcal, objednal som pneu inde...

Reakcia obchodu GUMEX Slovakia

Udaje o objednavatelovi dodatocne mazeme, pretoze sa nam pan Slavomir dodatocne ospravedlnil za nepravdivu a zavadzajucu recenziu, pretoze necital maily.... Mal aj snahu upravit recenziu na Heureke, no neriesili sme to dalej.

Objednavku zadal pan Slavomir XXX Spedition s.r.o. dna 23.10.2019, 14:30.

Poziadavka vo vyplnennej objednavke:
    1. Vlastny odber na predajni
    2. Platba v hotovosti pri prevzati

Na druhy den rano 24.10.2019 o 08:03 bol pan XXX informovany, ze objednany tovar bol preskladneny na predajnu a je pripraveny k osobnemu odberu.
    Na vyzvy nereaguje a nekomunikuje. Do dnesneho dna si tovar neprevzal a nezaplatil.

Kontaktne info su spravne, kedze reaguje aspon na vyzvu od Heureky o spokojnosti s nakupom.