- Poradia aj vedia o čo ide!
Veľmi dobrý prístup kvalitná odozva profesionalita skrátka všetko ako má biť
Už viac krát som si objednala a vždy mi tovar prišiel v poriadku a načas.Z mojej strany maximálna spokojnosť.
Všetko super
Treba si odkontrolovať kompletnosť zásielky, dodatočne mi doručovali časť kúpeného tovaru. Inak fajn.
- čo som objednal bolo na druhý deň pripravené k odberu
- takže tovar skladom je ozaj skladom
Moja osobná skúsenosť :
V podstate som v konečnom dôsledku spokojný, všetko vybavené ok, no na komunikácii by to chcelo malilinko popracovať. Dodacia doba minimálna, fakt super.
Ale vcelku je obchod ústretový....Odporúčam !! -
Komunikace obchod - zákazník funguje a to je fajn,bohužel to není samozdřejmostí.Dodávka zboží OK.
Cez e-shop GoBerry som si objednal Ninebot by Segway KickScooter MAX G2 E. Čo sa tejto elektrokolobežky týka, zatiaľ neviem nič napísať, nakoľko som nemal zatiaľ možnosť ju otestovať. Ale čo sa týka samotného predajcu GoBerry, musím povedať, že som nadmieru spokojný s ich prístupom, resp. prístupom jedného konkrétneho pána. Bohužiaľ, nespomeniem si na jeho meno, snáď sa v tomto nájde. Dnes, tj. 9.6.2023, mi bola doručená elektrická kolobežka. Nakoľko som bol v práci, nemohol by som si ju prevziať. Keďže kuriéri rozvážali niekedy doobeda, tak mi kolobežku po mojom príchode z práce priviezol osobne jeden zo zamestnancov a dokonca mi ju priniesol až za dvere. Klobúk dole pred takýmto prístupom. Osobne nie som zástanca toho, že "náš zákazník, náš pán". Ale toto si naozaj neskutočne cením. Ako samozrejme aj celú komunikáciu s týmto predajcom. Prajem Vám veľa úspechov vo Vašom podnikaní a veľa spokojných zákazníkov.
Objednané zboží vždy doručeno velmi brzy.
- primerané ceny a dobrý výber komponentov na Xiaomi kolobežky
- ústretová komunikácia a rýchle vyriešenie reklamácie
- možnosť hneď telefonicky si objednať servisné služby (nasadenie obj. tvrdej pneumatiky na obj. ráfik)
- nie všetko , čo na e-shope deklarujú "skladom" aj reálne skladom majú, takže platba predom nemá zmysel , lebo rozsah obj. sa môže telefonicky korigovať
v dodávke Vám príde aj balíček medvedíkov HARIBO
Super obchod. Dobré ceny, rýchle dodanie. /
- Rychlost
- Přesnost
- Vstřícnost
Můj nazor? Hmmmm konečně obchod díky kterému mohu zase konečně jezdit nikdo mi neporadil a to jsem psal volal snad všude až zde po telefonické domluvě.
Dosť rýchle dodanie.
- Objednával som už niekoľkokrát a zatiaľ bez vážnych problémov. Drobné nedostatky ochotne odstránili. A nie je tu problém ani s poradením na odbornej úrovni.
- Komunikácia a ochota je u tohto obchodu na skvelej úrovni.
- Čas od objednávky až po doručenie kuriérom do 24 hodín takže SUPER .
- veľký výber, rýchla dodávka
- žiadna
Kupoval som viackrát, doporučujem!
- Dobrá komunikácia a rýchla doprava .
- Rýchle doručenie
- Kvalitné produkty