Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tak zial priatelia, po telefonickej dohode a ani po naslednej urgencii sa viac nedialo nic. Kvitujem, ze po zruseni objednavky mi vratili peniaze takmer obratom, na druhej strane dalsiu objednavku uz nevybavili. Vyuzijem teda sluzby niekoho ineho.

Uzasna komunikacia,rychle a odborne poradenstvo. Rychle dodanie. Len a len odporucam. Velke dakujem.

Žiadna komunikácia! Vo štvrtok som objednal a v piatok ráno mi volal kurier ze je u mňa za 5min ale bol som v práci. Ani len email alebo sms-ku mi neposlali!!!

• Rýchlosť
    • Cena
    • Packeta

ochotny pristup a velmi zdatny personal ohladne problematiky so silnejsimi kolobezkami

• Náhradný diel vyrobený na zákazku

Zanechali dobrý pocit. Určite sa vrátim

• Mali to čo som hľadala. A tovar prišiel dobre zabalení a rovnaký ako potrebujem.

• Spoľahlivý

• Rýchlosť dodania

Vše včas a v pořádku. Doporučuji

Zatial som v rozpakoch. Tovar som zaplatil, som ochotny si preň osobne prist zo Žiliny do Bratislavy. Ale zatisl mi nevedia garantovať, že tovar - náhradný akumulátor bude pre mna dostupný.

• Rýchlosť
    • Prehľadnosť
    • Platby
    • Packeta

• rýchlosť dodania tovau

Lepšie je nehodnotit ako hodnotit , nema to zmysel. Pan Malina spravte si poriadok v tom bordeli .

Nebol to prvý nákup u Vás a ako vždy TOP.

Vždy vynikajúca komunikácia a rýchlosť dodania.

• Rychlost dorucenia
    • Ochota zamestnancov

• pri kúpe na splátky sa človek nachodí ,oni nič oni sú muzikant ich sa splátky netýkajú ,kopa behačky nie každý má na to nervy

• Rychlost dorucenia do 12h a to byvam v Ke

Super ceny a rychle dodanie