Rýchle dodanie,jeden deň objednané a na druhý deň všetok obj.tovar bol už doma
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze tu pracuje velmi ochotny a vludny personal
Rýchlosť
- Skvelá komunikácia s obchodm
- Na Vysoké Úrovni
- Rýchle dodanie , super komunikácia
- Rýchlosť dodania , perfektná komunikácia,
Obchod je v pohode i pani s ktorou som komunikoval formou mailom.Podĺa mňa robia všetko pre spokojnosť zákazníka.
- Super rýchlo
- Ze SK do ČR velmi rychlé dodání
- Jasom objednala koleso zadne na meno marcela kalurova ale male koleso ste mi poslali nepasuje mi javam otposlem naspet toto koleso avimi pošlete navimenu druhe
- Veľmi veľka spokojnosť
Rýchle dodanie
- rýchle dodanie
- Poradia aj vedia o čo ide!
Veľmi dobrý prístup kvalitná odozva profesionalita skrátka všetko ako má biť
Už viac krát som si objednala a vždy mi tovar prišiel v poriadku a načas.Z mojej strany maximálna spokojnosť.
Všetko super
- Tovar t.j. riadiaca jednotka nekomplektná a nefunkčná napísal som email odpoveď neprišla v ten deň ani do obeda, keď som volal odpísal zrejme nejaký pán , že mu odišiel hlas a mám písať sms tak som napísal a zatiaľ nič.
Neodporúčam obchod tovar bol poškodený a nefunkčný komunikácia viazne.
Reakcia obchodu Goberry
V prvom rade nás veľmi mrzí Vaša recenzia a nerozumieme jej , nakoľko sme boli stále s Vami v kontakte, aj kolega ktorý stratil hlas s Vami komunikoval prostredníctvom sms a snažil sa Vám pomôcť . Posielali sme Vám tovar ktorý ste si zakúpili, ten Vám nepasoval tak sme poslali ďalší. Neustále sme sa snažili pomôcť . Žiaden z dielov Vám neprišiel poškodený , ani nefunkčný , ani nekompletný. Keď Vám nepasuje, pošlite nám ho kľudne naspäť ako sme sa dohodli aj pri poslednej konverzácii. Ďakujeme . Pekný deň, Goberry