Objednávka č. 172818
Duša Author AT-CMP-20AV32 (20x1.50/2.20) – dodaná duša už bola pravdepodobne niekde zabudovaná, v krabičke len tak ledabolo poskrúcaná a napchatá tak, až to krabičku zdeformovalo… ten čo balil zásielku, veľmi dobre videl, čo balí…
Objednávka č. 173329
Duša Schvable SV3 16x1.75 – objednané a zaplatené štyri kusy, dodané mi boli len tri !!!
Plášť Schvable Road Cruiser 16x1.75/47-305 – jeden z dodaných plášťov mal viditeľne poškodený drôt na dvoch miestach... následkom toho je, že plášť dobre nesadne na ráfik a koleso bude hádzať…
Ani jednu objednávku som neriešil reklamáciou… myslím si, že keď si predajca také niečo dovolí, tak nemá zmysel sa s nim naťahovať… zdravie si treba šetriť. Nedodaný a poškodený tovar som už objednal u konkurencie. GLOBAL SPORT má už u mňa STOPku, keďže ich asi obťažuje záujem zákazníkov o ich tovar.Reakcia obchodu GLOBAL - SPORT
Dobrý den, mrzí nás vaše nespokojenost, ale jak sám píšete bohužel jste nás o tom předem neinformoval a tak jsme neměli ani možnost d vámi reklamaci jakkoliv vyřešit.
Všechny položky jsou objednávány přímo od dodavatele/výrobce a jsou nové.
Pokud jsme udělali chybu v počtu kusů, tak se samozřejmě moc omlouvám a není problém to vyřešit doposlaním zboží, či vrácením peněz.
Ostatní boty jako poškození pláště a balení duše Author, s vámi rádi dořešíme, ale potřebujeme více informací. V pondělí vás bude kontaktovat kolegyně a domluvíte se na dalším postupu.
Děkujeme a příště prosíme o kontakt ihned po převzetí, určitě není problém vše vyřešit, jak sám můžete vidět na našem hodnocení a téměř 20ti let na trhu. Myslím, že jsme to mohli vyřešit lépe, nikoliv až na základě této recenze... Kvalitní komunikace a pro zákaznický přístup, jsou naše hodnoty. -
- Zavadzajuce obrazky a popis produktu
Reakcia obchodu GLOBAL - SPORT
Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost!
V tomto případě se ale musíme proti recenzi ohradit. Zboží jsme Vám dodali přesně dle objednávky a v popisu u produktu i na foto je vše v pořádku.
Plášť je na foto možná více navícený, na různých monitorech může foto působit jinak, ale v popisku je uvedená černá barva. Šedé pláště pro vozíky, protože jsou velmi specifické, mají i v názvu uvedenou barvu.
Jak jsme Vás informovali při telefonátu, rádi Vám zboží vyměníme! Šedá verze je dostupná. Doprava zpět (i na Slovensko) je při výměně zboží na naše náklady.
Děkujeme -
Objednal som si reťaz shimano HG 53 bola mi poslaná stara,špinavá a natiahnutá reťaz čo sa mi zdalo byť neuveriteľné.
- Obchod predáva tovar ktorý nemá
Reakcia obchodu GLOBAL - SPORT
Dobrý den, velice nás mrzí, že náš dodoavatele měl chybu v nabídce, ale vše jsme vyřešili velmi rychle a nabídli jsme Vám novější model za velmi zvýhodněnou cenu. Tuto nabídku jste přijal a myslím, že celkový dojem z obchodu byl nakonec pozitivní a pro Vás velmi výhodný. Děkujeme
- široký sortiment
- nekompetentný personál
Objednal som si 2ks duše RALSON 28*1,1-1,75.
Poslali mi 1ks CONTINENTAL RACE 27*1,00 a
1ks CONTI TOUR 28*1,5-1,75, bez nejakého vysvetlenia, alebo upozornenia.
Neodporúčam obchod...Reakcia obchodu GLOBAL - SPORT
Dobrý den, pokud jsme udělali chybu při balení, tak nás to samozřejme mrzí, ale nikdo nedělá chyby rád ani schválně. Bohužel jste nám nedal ani prostor tuto chybu napravit, protože se o ní dozvídáme až z této recenze. Myslím že je zbytečně "tvrdá" a pokud byste nás kontaktoval, rádi bychom Vám správnou duši doposlali. Děkujeme
Přední světlo Author A-Nero Micro USB, 1 z 2 zakúpených kusov hlási okamžite po nabití, že potrebuje nabiť a svieti cca 20 min.
Druhý kus svieti na znížený výkon asi 2 hod., podľa predajcu 8 hod.Reakcia obchodu GLOBAL - SPORT
Dobrý den, děkujeme za Váš názor, ale hodnotíte spíše kvalitu výrobku, nikoliv obchodu. Samozřejme nás mrzí, že se světly nejste spokojen, ale toto my nemůžeme 100% ovlivnit - nejsme výrobci. Pokud se jedná o závadu, tak ji s Vámi ale rádi vyřešíme.
Do dnešního dne jste nás nekontaktoval s informací uvedenou v této recenzi a nedal jste nám tedy ani možnost s Vámi problém vyřešit. A přesto nás nedoporučujete, to nás mrzí a není to zrovna fér... Protože my si našich zákazníků vážíme a snažíme se jim vycházet maximálně vstříc.
Budeme Vás tedy kontakltovat emailem, abychom Vaši reklamaci mohli vyřešit.
Děkujeme -
Tovar síce bol doručený včas ale po rozbaleni som zistila že miesto detskej sedačky na bicykel mi zaslali cyklistickú prilbu....
Produkt som objednal, pretože predajca uvádzal dodaciu lehotu 1-2 dni na Slovensko, pričom daný produkt bol skladom. Bol dodaný ale až za 4 pracovné dni (6 celkovo), pričom mi bolo povedané, že síce je skladom ale u dodavateľa, čo predĺžilo celú dĺžku transakcie.