- výborné ceny
- absolútne žiadna spätná väzba po objednávke!!!
- nefunguje mailový ani telefonický kontakt na gigamat.
Sponkovačka aj po nabití nefunguje.
Bol odlomeny roh na skrinke.
Reakcia obchodu Gigamat.sk
pokud máte jakýkoli problém, tak nás prosím kontaktujte na adrese: [email protected]
Lukáš z Gigamatu.cz -
Neobdržal som vôbec potvrdzujúci mail na objednávku,vzhľadom nato som si myslel že objednávka neprešla a tovar aj ostal v košíku na eshope,tak som tovar objednal z iného eshopu,o asi 3 dni mi volal kurier že mi nesie tovar.Objednavku som samozrejme nemohol prebrať nakoľko som mal tovar doma už z ineho eshopu.Ak sa chcete do firmi dovolať ozve sa vam iba automat.Možno by eshop nebol zlý,len by si tam mali vtom urobiť poriadok.
Reakcia obchodu Gigamat.sk
potvrzení o objednávce Vám ani nemohlo dorazit, jelikož jste vyplnil email bez koncovky.
Do našeho eshopu se dá dovolat, al zřejmě jste se trefil do času, kdy volalo více zákazníků, mohl jste využít i služby chatu, kde by Váš dotaz byl zodpovězen.
Omlouvám se, ale toto hodnocení je z větší části zcela nepravdivé.
Lukáš z Gigamatu.cz -
Nekvalitný produkt. Návod na montáž nedostatočný. Neodporúčam tu nakupovať.
Lukáš z Gigamatu.cz -
Tovar prišiel nesprávne zabalený, voľným pohybom došlo pri preprave k poškodeniu.
Reakcia obchodu Gigamat.sk
Neevidujeme totiž od Vás vůbec žádnou takovou informaci, kterou zde popisujete.
Reklamace se řeší, tím, že kontaktujete daný eshop - ne tím, že píšete do dotazníků o spokojenosti s obchodem.
Za poškození zboží v 90ti % případech nemůže eshop, ale přepravce.
Lukáš z Gigamatu.cz -
Do dnešného dňa mi neprišlo ani potvrdenie objednávky ani tovar.
Reakcia obchodu Gigamat.sk
Vaši objednávku č: 215005092 jsme zaevidovali dne 14.11.2023, bylo Vám také ihned zasláno potvrzení o objednávce + údaje k úhradě.
Dne 17.11.2023 jste byl ještě automatem kontaktován o neúhradě Vaší objednávky, na toto upozornění jste nikterak nereagoval, tudíž Vám byla objednávka dne 21.11.2023 automaticky stornována pro neuhrazení objednávky.
Od Vás neevidujeme jediný kontakt, že byste něco potřeboval nebo se ptal na stav Vaší objednávky a nyní píšete tuto recenzi.
S pozdravem Lukáš z Gigamatu. -
Choďte doprdele aj s Vaším dotazníkom, to neviete, čo robíte?!!!
Reakcia obchodu Gigamat.sk
děkuji za Vaše smysluplné hodnocení, ale sám nevím, proč se rozčilujete.
Přepravce Vám dodal poškozené kamna, my jsme Vám je ihned vyměnili za jiné a všude nás poškozujete.
Děkujeme, ale Vaše hodnocení bereme jako lživé.
Doporučuji Vám raději nevyplňovat dotazníky nikde.
Krásný den -
- nedá sa do spoločnosti dovolať
- objednaný tovar síce dorazil, ale tovar nekorešpondoval s objednávkou
Reakcia obchodu Gigamat.sk
velice se omlouvám, ale nevím kam a kdy voláte, ale naše linka je dostupná. Dne 10.8.2023 jste si vyzvedli od přepravce zásilku, dnes je 17.8.2023, recenze byla psána dne 16.8.2023 - za tu dobu od Vás nemáme ani zmeškaný hovor a ani email, aby jste nás kontaktovali o co se jedná - nevíme žádné informace.
Od rána Vás telefonicky kontaktuji, ale Vy nekomunikujete s námi.
Prosím, aby jste mě kontaktovali na tel: +420 214 214 616 nebo na email: [email protected] a můžeme celou věc řešit.
Lukáš z Gigamatu.cz -
- Obchod nepotvrdí objednávku- neviete či máte alebo nemáte tovar objednaný. Vôbec nekomunikuje
Reakcia obchodu Gigamat.sk
Vaši objednávku č: 215004459 jsme přijali dne 28.7.2023 - na Vámi zadaný email, který zde nemohu napsat Vám bylo zasláno potvrzení o objednávce + předání objednávky přepravci + faktura + zaslání dotazníku od společnosti Heureka.
Vaše objednávka byla předána ihned přepravci a dne 2.8.2023 byla zásilka Vámi odmítnuta - vrací se k nám na sklad.
Psali jsme Vám email + telefonovali, ale odpověď nemáme my od Vás.
Proto nerozumím Vašemu hodnocení a Vaši textové recenzi.
Omlouvám se, ale touto recenzí škodíte nám.
Lukáš z Gigamatu.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Nemám čo hodnotiť, nič ste mi neposlali. Ďakujem.
velice mě mrzí Vaše komplikace s objednávkou č: 215003550
Vaše objednávka nebyla předána přepravci z důvodu chybně zadaného telefonního čísla při vytvoření objednávky.
Snažili jsme se s Vámi spojit alepoň přes mail, ale také nic.
Prosím o kontrolu Vašich údajů v objednávce.
Kontaktujte nás prosím telefonicky na tel: +420 214 214 616 nebo emailově na [email protected]
Děkuji a přeji krásný den,
Lukáš z Gigamatu -
Objednali sme si záhradný úložný box. Veľkosťou nezodpovedá objemu, ktorý bol uvedený na stránke obchodu. Dokonca sme kontaktovali telefonicky pracovníka vášho obchodu, ktorý nám potvrdil, že všetky veľkosti budú zodpovedať tomu, čo je uvedené na stránke. A asi nikto z majiteľov obchodu neskúšal uvedený výrobok zložiť, inak by ho nepredávali.
Reakcia obchodu Gigamat.sk
Ale jak jsem zjistil, tak Vám byla objednávka již dodána.
Lukáš z Gigamatu.cz -
- Rýchla a príjemná komunikácia.
- Nespolahlivost
Kupoval som dámske hodinky, balík mi došiel v čas ale krabička od hodiniek bola prázdna a k tomu značne poškodená teda opotrebovana. Po reklamácii mi obratom poslali balík znova a opäť prázdny. Nasledovala opäť reklamácia s tím že mi pošlú do 14-dní peniaze späť. Tak čakám. Čo sa týka reklamácie zatiaľ s lepším prístupom som sa ešte nestretol.
Reakcia obchodu Gigamat.sk
Ale jak jsem zjistil, tak Vám byla objednávka již dodána.
Lukáš z Gigamatu.cz -
ponúkajú tovar, ktorý nemajú preverený či je v poriadku na predaj
Reakcia obchodu Gigamat.sk
velice mě mrzí Vaše hodnocení objednávky č: 215002842.
Omlouvám se, ale přeci Vám nebudeme zasílat poškozené zboží na skladě, z tohoto důvodu Vám byla stornována objednávka.
Lukáš z Gigamatu.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Tovar bol sice dobre zabaleny, ale aj tak bol poskodeny.
- Zaplatila som 10 eur za dorucenie, ale muselo s nim byt velmi drsne hadzane, lebo skrinka mala ulomene z rohu. Uz nikdy sa nevystavim takemu dodaniu
Je to nesvedomite a neulahcuje to makup, jedine keby bol tovar neroznitny
Reakcia obchodu Gigamat.sk
velice mě mrzí komplikace, které Vám nastaly, ale žádnou reklamaci od Vás neevidujeme.
Prosím o kontaktování našeho reklamačního oddělení mailově na adrese: [email protected] a celou věc vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Lukáš z Gigamatu.sk -
Rebrík v pohode ale nedostal som darček ktorý bol sľúbený dakujem
Reakcia obchodu Gigamat.sk
velice mě mrzí komplikace, které vznikly, ale několikrát jsme se s Vámi snažili spojit.
Bohužel jste vyplnil chybné údaje, ať již telefonické - chybí poslední 3 čísla v telefonním čísle, tak i mail není komplpetní.
Pro vyřízení celého problému nás prosím kontaktujte na mailu: [email protected] a celou situaci vyřešíme.
Děkuji a přeji krásný den,
- Relatively quick delivery
- Absolutely 0 eco consciousness. Two solid plastic bottles have been wrapped in, I am not exaggerating, half a meter of plastic foil. Again, probably the most non-fragile object has been wrapped in nearly halfe a meter of plastic garbage.