Prihlásiť sa a pridať recenziu

Bol to super rychly nakup. A dorucenie V kratkej dobe, ze som bola az prekvapena. O kazdom pohye balika som bola informovana. Proste super!

• Odporúčam
    • Odporúčam

Rýchle doručenie odporúčam

• Vybavenie objednávky rýchle, ako aj dodanie. Rychla informácia o tom, že tovar nemožno odoslať cez paketu a rýchle vybavenie.

Zvolila som si danú dopravu ktorá bola dostupná pri tomto produkte a obchod ma kontaktoval , že to nie je možné na dobierku , pritom ta možnosť tam bola. Povedali , že to mám zaplatiť dopredu alebo či objednávku stornuju...tak som dala stornovať:) takže nemám čo hodnotiť

Veľmi profesionálne jednanie.

• Rýchle dodanie
    • Super komunikácia

Dodanie požadovaného výrobku bez nutnosti návštevy kamennej predajne.

Celková spokojnosť

Všetko bolo tak ako to má fungovať.

Po rozbaleni som zistil ze tovar je poskodeny,krabica poskodena nebola.Produkt prisiel s poskodenym zlomenym hornym plastovym uchytom.

• Dodanie v skorom termíne.

• Rýchla komunikácia
    • Všetko vybavené k najvyššej spokojnosti

Dostal som použitý tovar, kombinované vŕtacie kladivo, celé oliate od maziva, návod, aj celý kufrík od maziva. Z kufríku trčal igelit a evidentne bol tovar používaný. Keď som e-shopu navrhol riešenie čiastočným kreditom, z dôvodu že nemám aktuálne priestor riešiť kuriérov a zasielať veci naspäť, tak odmietli. (Bavíme sa tu o 25% zo 78€ čiže 19,5€) Čo podotýkam som navrhol ako kompenzáciu vo forme kreditu na ich eshop.

úSTRETOVOSť

Moja reklamácia a následné dodanie iného tovaru bolo vybavené v krátkom čase, ochota a ústretovosť pani na telefóne

• Výborná komunikácia, rýchle dodanie

Supor

• Bez problémov zmenený druh tovaru,telefonická dostupnosť pri riešení môjho problému

• Zatiaľ žiadna
    • Otrasná kvalita, popraskané kusy, prehnuté a prasknuté vonkajšie dvierka, nesedia kusy na seba….velmi ľutujem túto kúpu

Veľmi ľutujem kúpu v tomto obchode. Tak ako veľmi som sa tešila na túto skriňu na balkón tak veľmi som sklamaná

• Dobrá kumikacia aj keď tovar ešte stále nemám
    • Tovar som zatiaľ neobdržal.
    • Nie som si istý či je to chýba giga mat alebo dopravnej spoločnosti.

.... ,? ....