Bol to super rychly nakup. A dorucenie V kratkej dobe, ze som bola az prekvapena. O kazdom pohye balika som bola informovana. Proste super!
- Odporúčam
- Odporúčam
Rýchle doručenie odporúčam
- Vybavenie objednávky rýchle, ako aj dodanie. Rychla informácia o tom, že tovar nemožno odoslať cez paketu a rýchle vybavenie.
Zvolila som si danú dopravu ktorá bola dostupná pri tomto produkte a obchod ma kontaktoval , že to nie je možné na dobierku , pritom ta možnosť tam bola. Povedali , že to mám zaplatiť dopredu alebo či objednávku stornuju...tak som dala stornovať:) takže nemám čo hodnotiť
Veľmi profesionálne jednanie.
- Super komunikácia
Dodanie požadovaného výrobku bez nutnosti návštevy kamennej predajne.
Celková spokojnosť
Všetko bolo tak ako to má fungovať.
Po rozbaleni som zistil ze tovar je poskodeny,krabica poskodena nebola.Produkt prisiel s poskodenym zlomenym hornym plastovym uchytom.
- Dodanie v skorom termíne.
- Rýchla komunikácia
- Všetko vybavené k najvyššej spokojnosti
Dostal som použitý tovar, kombinované vŕtacie kladivo, celé oliate od maziva, návod, aj celý kufrík od maziva. Z kufríku trčal igelit a evidentne bol tovar používaný. Keď som e-shopu navrhol riešenie čiastočným kreditom, z dôvodu že nemám aktuálne priestor riešiť kuriérov a zasielať veci naspäť, tak odmietli. (Bavíme sa tu o 25% zo 78€ čiže 19,5€) Čo podotýkam som navrhol ako kompenzáciu vo forme kreditu na ich eshop.
úSTRETOVOSť
Moja reklamácia a následné dodanie iného tovaru bolo vybavené v krátkom čase, ochota a ústretovosť pani na telefóne
- Výborná komunikácia, rýchle dodanie
Supor
- Bez problémov zmenený druh tovaru,telefonická dostupnosť pri riešení môjho problému
- Zatiaľ žiadna
- Otrasná kvalita, popraskané kusy, prehnuté a prasknuté vonkajšie dvierka, nesedia kusy na seba….velmi ľutujem túto kúpu
Veľmi ľutujem kúpu v tomto obchode. Tak ako veľmi som sa tešila na túto skriňu na balkón tak veľmi som sklamaná
- Dobrá kumikacia aj keď tovar ešte stále nemám
- Tovar som zatiaľ neobdržal.
- Nie som si istý či je to chýba giga mat alebo dopravnej spoločnosti.
.... ,? ....