Zatiaľ som spokojná

Pěkný den,
    velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že Vaše další objednávka bude opět k Vaší spokojenosti.

všetko super

Tým Giftycity

Hrnce sú pekné, zatiaľ som v nich však nevarila, len som ich umyla v umývačke riadu. Uvidíme ... Ak vydržia aj pečenie v rúre, bude to super. Prišli v poriadku, be poškodenia. Javí sa to tak, že som konečne kúpila a dostala kvalitný tovar. Vďaka. Ludmila

Tým Giftycity

• som spokojný s komunikaciou obchodu ako aj rýchlosťou dodania

Výborné

Tým Giftycity

Zásielka bola doručená rýchlo kuriérom som veľmi spokojná.

som spokojna

• rýchle doručenie
    • široký výber tovaru

S nákupom som spokojná. Doručenie bolo rýchle - cca 3dni. Balenie bolo v poriadku.

Tým Giftycity

• zodpovedný, rýchly, proste super

Rýchle dodanie

Tým Giftycity

Dakujem,všetko bolo ok a doporučujem u Vas nakupovať.

Tým Giftycity

Žiadny problém, všetko ako má byť...

Tým Giftycity

• Spĺňa všetko ako má byt super

Tým Giftycity

• Bezproblemovy pekny pristup a kvalitny tovar

Pěkný den,
    velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku . Věříme, že Vaše další objednávka bude opět k Vaší spokojenosti.

Tým Giftycity

Som rada, že tovar dorazil do Vianoc.

Pěkný den,
    velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku i s menším zpožděním doručení zásilky. Věříme, že Vaše další objednávka bude k Vaší spokojenosti.

Tým Giftycity

Objednávala som prvý krát, trochu dlhšia dodacia lehota.

Tým Giftycity

Korektnosť obchodu a informovanie o stave zásielky

• Skvelý obchod
    • Perfektný výber
    • Dostupná cena

Tým Giftycity

Замовляла стіл із сіточкою внизу,прийшов без сітки.

Všetko bolo super