Tovar prišiel podla očakavania som spokojna
Pěkný den,
velice děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že Vaše další objednávka bude opět k Vaší spokojenosti.
Tým Giftycity -
- Dlhá doba doručenia, nezáujem o komunikáciu s klientom
Reakcia obchodu Giftycity
Pěkný den, děkujeme za Vaši recenzi. Neustále pracujeme na zlepšení našeho e-shopu.
Tým Giftycity -
Objednaný tovar bol 8.12.2022 a ešte mi nedorazil, žiadna informácia o stave tovaru.
Tovar som objednala 26.11.22
Dnes je 7.12.22 a ešte ho nemamReakcia obchodu Giftycity
Tým Giftycity -
Žiadate odo mňa hodnotenie a ja som objednaný tovar neobdržala.....
Tým Giftycity -
Do dnešného dňa mi tovar nebol doručený. Nakoľko mi neprešla platba cez IB, požiadala som o zaslanie platobných údajov. Platbu som uhradila 28.11.2022. Nedostala som ani potvrdenie o prijatí platby ani tovar za ktorý som zaplatila.
Tým Giftycity -
- Pomalí neodpovedaju na emaily nekomunikuju.
Výborné
Tým Giftycity