Rýchle dodanie, s tovarom som maximálne spokojná

Na Gastrozone som nakupovala prvý raz a bola som veľmi spokojná. Vybrala som si tento obchod z dôvodu podrobnejšieho popisu produktu (výška fliaš) a údaje boli presné k mojej veľkej spokojnosti. Radosť s nimi spolupracovať.

• Rýchle dodanie

• Rýchle vybavenie.

Rýchle dodanie

• Veľmi rýchle dodanie tovaru v očakávanej kvalire
    • -

• Vyborna komunikace
    • Rychle dodani

Ok

Tovar nedošiel

Reakcia obchodu Gastrozone.sk

Dobrý deň. Keďže ste si vybrali ako spôsob platby pretplatbu prevodom na účet, je nutné najskôr uhradiť zálohovú faktúru, ktorú ste dostali po ukončení objednávky. Hneď po uhradení Vám tovar bude odoslaný. Pokiaľ by ste si priali zmeniť typ platby, napr. na dobierku alebo platbu kartou, stačí kontaktovať s vašou požiadavkou naše obchodné oddelenie. Ďakujeme. Pekný deň.

• +cena
    • +rýchlosť doručenia

• S nákupom som bola spokojná.

Neobjednávam prvý krát. Vždy všetko šlo hladko. Spokojnosť.

Objednala som si na základe odporučenia kamarátky. Dala mi možnosť aj si ho vyskúšať.Zhodnotila som a kúpila.Zatiaľ som veľmi spokojná, výborne sa čistí/umýva, skladá.Co sa týka skladovania -neni problém (po rozložení sa mi vmestil do skrinky).

Objednávka bola vybavená obratom, ale pri doprave došlo k rozbitiu 2 pohárov. Hneď ako som im napísala, doručili mi nový balík s novými pohármi a mailom sa mi ospravedlnili, pričom mohlo dôjsť k rozbitiu aj pri doprave. Bolo to od nich veľmi milé.

Už som tu nakupoval a som spokojný.

• Bezchybne a rýchle dodanie tovaru

s tovarom som absolútne spokojná aj so zabalením, sklamal ma však kurier spoločnosti GLS. Tažký 12,5kg balík mi nedoručil hoci som bola doma, ale svojvoľne umiestnil do balikoboxu

Spokojnost

• Rychlost vybavenia objednavky, kvalitne výrobky.

• rychle vybavenie objednavky

som spokojna s tymto obchodom