• Na stránke skladom , v skutočnosti, na objednavku...

Dobry den,
    lutujeme, avsak tovar , ktory ste si objednali sme uz nemali v dostatocnom mnozstve, na kolko bol odoslany do objednavky ktoru poslal iny zakaznik pred vami.
    Z toho dovodu bolo potrebne objednat dalsie.

tovar skladom dodnes nebol pripravený na vyzdvihnutie

Dobry den,
    pri tovare na stranke je informacia, ze je tovar sice skladom, ale u vyrobcu, zvycajna dova dodania je 4-7 dni. Na kolko ste ale tovar objednali uz tesne pred vianocami dali sme Vam termin ocakavaneho naskladnenia u nas 4.1. . Tuto informaciu ste dostali hned dalsi pracovny den ako sme Vasu objednavku vybavovali na kolko ste ju urobili vecer.
    Nevidim teda dovod preco nas obchod neodporucate, termin dodania este len bude. A podla informacii ktore mam od dodavatela ma prist tovar na cas.

Doteraz mi nebola potvrdená objednávka napriek dvom telefonátom. Komunikácia je katastrofálna.

Dobry den,
    na kolko bolo potrebne vhodnost vyberu Vasich diskov odkomunikovat aj s vyrobcom trvalo to dlhsie,
    kedze sme museli cakat na odpoved od vyrobcu v aktualnej vrcholiacej sezone.
    Od kolegu, ktory riesi tuto objednavku mam informaciu ze Va suz informoval a riesiite spolu dalej tuto objednavku.
    Verim ze vsetko uz prebehne rychlo.

• Prešlo 10 dní a tovar nikde.

Reakcia obchodu FUSION.sk

Ospravedlnujeme sa za momentalne omeskania objednavok s pneumatikami, na kolko je sezona a vsetky prepravne spolocnosti hlasia vysoke vytazenie a kapacitne nestihaju dorucovat taketo velke zasielky.

• Nedodanie tovaru na čas

Dobry den,
    ospravedlnujeme sa za zdrzanie v preprave tak ako sme Vas informovali.
    Momentalne su prepravne spolocnosti dost vytazene so zasielkami pneumatik ako tie vase a na kolko idu z nemecka niekedy sa mozre zasielka zdrzat.
    Aktualne ide ale o zdrzanie len 2 dni.

nič mi nedodali §§§§

Dobry den,
    akonahle nam prisla objednavka, riesili sme ju a poslali sme Vam informaciu s ocakavanym nasklednenim na 16.10. co je dnes. Podla informacie z prepravnej spolocnosti nam bude tovar dodany zajtra.
    Nevidim teda dovod na tuto Vasu zapornu recenziu.

• mame skladom a nemaju to bohvie kde to tiež objedali a nedorazilo im to.A ani odpoved na mail čo je z mojou objednávkou neprišla tak za mňa špatné myslim že sú to prekupcovia.

Dobry den,
    pri tomto tovare sme neuvadzali ze je skladom, je tam uvedene ze je na objednavku.
    Pri rieseni objednavky Vam bol poslany predpokladany termin ocakavaneho naskladnia u nas ktory sme dostali od dodavatela.
    Je pravda ze doslo k zdrzaniu, ako som Vam vcera hned odpisoval na Vas mail.
    Cize pokial Vam neprisla odpoved na Vas mail, skuste pozriet do spamu.
    Za zdrzanie sa este raz ospravedlnujeme, no nejde o bezny tovar , ktory by bol vsade skladom.

Do objednania tovaru v poriadku po zistení kvality výrobku a ziadosti akým spôsobom môžem výrobok vratit, obchodník neodpovedá

Dobry den,
    lutujeme, avsak neevidujeme ziadny mail alebo telefonat od Vas ze je nejaky roblem s tovarom.
    Tovar vzdy mozete do 14 dni vratit bez udania dovodu, pripadne riesime vymenu ak je doruceny tovar poskodeny.
    Pokial o tom ale nemame ziadnu informaciu vyriesit to nevieme.

• Pri každom nákupe veľmi dlhá doba doručenia
    • Aj v prípade, že tovar nie je skladom, neupozornia zákazníkov na dlhšiu dobu doručenia

Dobry den,
    ospravedlnujeme sa za aktualne dlhsie cakanie. Neviem ale preco pisete ze pri kazdej objednavke, na kolko ste mali 3 objednavky a vsetky Vam boli dodanie v priemebu 4-5 dni v termine o ktorom sme Vas informovali hned ked sme Vasu objednavku riesili.

• stale nevybavil objednavku po tyzdni
    • stale nemam ziadne informacie o objednavke ziadna komunikacia ochota
    • hlavne ze maju napisane ze rychle vybavenie a posielanie a objednavka nikde asi si uz cez nich nic neobjednam

Dobry den,
    pri tovare ktory ste si objednal mame uvedene dodanie 4-7 dni hned v ten den ako ste vytvoril objednavku Vam bol poslany mail s informaciou ze ocakavane naskladnenie je 25.5. a nasledne bude tovar odoslany.
    Skuste sa pozriet ci Vam maily nechodia do spamu.

• Objednal som si pred dvoma týždňami a zaplatil vopred. Odvtedy čakám na balík, no neprišiel. Obchod teda nikomu neodporúčam, pretože z neho mám negatívne pocity. Mám pocit, že ma zbili.

Dobry den,
    neviem preco mate take pocity, objednavku ste vytvorili pred tyzdnom a pol, pri spracovani objednavky sme Vas mailom informovali o termine naskladnenia, ten bol vcera. Tovar nam vcera aj prisiel avsak v case ked ho uz nebolo mozne odoslat a tak sa Vasa objednavka odosiela dnes.
    Nevidim teda dovod preco by ste z nasho obchodu mali mat negativne pocity a neodporucat ho.

Neda sa dovolat

Dobry den,
    mrzi nas ze sa Vam nepodarilo dovolat, v aktualnej sezone s tym moze byt problem, vacsinou kazdemu volame ked mame neprijaty hovor.
    Odporucame v pripade nedovolania sa napisat mail na ktory Vam odpovieme, pripadne zavolame.

Tovar mi mal byť doručený 17.3. podľa sms a mailu a prišiel až 20.3. bez akéhokoľvek upovedomenie o zdržaní, musel som preložiť aktivity viazané na objednaný tovar.

Dobry den,
    tovar sme Vam posielali este 16.3. cize tak ako sme Vas informovali. Dorucovany mal byt 17.3. no neviem z akeho dovodu, ci Vas kurier nezastihol alebo preco dorucil az 20. na kolko to bol pondelok a cez vikend nedorucuju.

• Sluby a cakanie

• 8 dní od objednávky,a tovar stále nedoruceny

Dobry den,
    ospravedlnujeme sa za zdrzanie, jedna polozka z vasej objednavky sa opozdila, ale zajtra uz bude naskladnena a urychlene Vasu objednavku expedujeme.

• Neplati to co pisu v popise produktu

V popise: skladom 11 ks.doba dodania 1-2 dni.
    Objednal som 2ks a po objednani na druhy den mi prisla sprava: Niektorá položka z objednávky č. 114326 je objednaná z externého skladu.
    Predpokladaný dátum odoslania 09.01.2023. Viac informácii nájdete v maily.
    Objednane:2.1.2023
    Doruceny produk 11.1.2023

Dobry den,
    mrzi nas to, avsak zle ste si precital informacie na stranke. Skladom u nas pisalo 1ks, na ten bolo dodanie 1-2 dni. 11ks zobrazovalo skladom u vyrobcu ako je napisane pri produkte.
    Preto Vam bol poslany mail s terminom naskladnenia ktory sme dodrzali a tovar nasledne podla ocakavania dodali.

Zavadzajuci obchod ...na stranke si vyberiete dva kusi a potom vam to zrusia ze sa neda...?! Tak nacooo maju ako moznost vybrat jeden kus ked sa neda..!

Reakcia obchodu FUSION.sk

Mrzi nas to, avsak pri tejto jedinej znacke diskov zacal vyrobca predavat disky len v sade.
    Na kolko je taka moznost pri dalsich znackach dostupna nieje mozne na stranke vyblokovat moznost vybrat si len jeden kus, automaticky by to bolo pri vsetkych znackach. Pokial by sme dali do predaja disky ako sadu prezmenu by to zle filtrovalo vo vybere diskov a taktiez by pisalo nespravne pocty dostupnych diskov.
    Tato informacia Vam bola povedana hned ako ste disky objednali.

Je tazke sa im dovolat, slaba ochota

Dobry den,
    omylom ste vytvorila dve objednavky, tato ku ktorej pisete bola Vami zrusena, ohladom druhej objednavky sme Vam volali pre upresnenie udajov o vozidle na kontrolu spravnosti vyberu diskov, avsak nevedeli ste nam ich dat takze ich poslete mailom, do dnesneho dna neevidujeme mail s udajmi o ktore sme Vas ziadali telefonicky aj mailom pred tyzdnom.

Na internetovej stránke dodacia lehota 2-6 dni. Objednané 18.10 dodané 26.10 . OK. Balenie nepoškodené a tovar dorazí s poškodeným lakom. Dakujem že v dnešnej dobe si môžme vyberať dodávateľa .☹️☹️☹️

Dobry den,
    na stranke mame uvedene zvycajnu dobu dodania 2-6 dni, tovar sme Vam dodali v priebehu 6 pracovnych dni ako uvadzame a ako sme Vas v den riesenia objednavky informovali. Cize v tom nevidim ziadny problem.
    Pokial Vam bol dodany poskodeny tovar trebalo nas kontaktovat aby sme to vyriesili, neevidujem ale ze by ste nas s tymto problemom kontaktoval, cize sme to nemali ani ako riesit.
    Buhuzial tento kryt pod motor je baleny u vyrobcu, pokial niesu znamky poskodenia obalu nerozbalujeme ho, cize sme nemali ako vediet ze s nim nieco je a teda celkovo nevidim preco ste nam dali taketo zle hodnotenie.

• tovar ešte nedošiel a obchod ani nekomunikuje