Rýchle dodanie objednaného tovaru
Rýchle doručenie tovaru.
super rýchle vybavenie mojej objednávky,
v pondelok objednávka, v utorok kuriér ...
v stredu už elektrická rúra piekla :-)Reakcia obchodu Elektro FRIEBERT
Vážený zákazník ,
ďakujeme Vám za 100% pekné ohodnotenie, ktoré nás vždy poteší a zároveň si vážime Vašu prejavenú dôveru a využitie našich služieb. Už teraz sa tešíme na našu ďalšiu spoluprácu!
- Veľmi rýchle dodanie, spokojnosť
- Prehľadné a rýchle
bolo to super
sú šikovní pohotoví a aktívní
dostal som zásielku a čakám na doposlanie zbytku.
super ďakujemReakcia obchodu Elektro FRIEBERT
S pozdravom Daniel Friebert -
- Rýchle vybavenie, tovar skladom.
- Ešte nepoznajú Packetu, ktorá mi na doručenie viac vyhovuje ako GLS.
S pozdravom Daniel Friebert -
Veľmi príjemná a ústretová komunikácia, aj keď som potrebovala zmenu. Napriek tomu, že jednu položku nemali skladom, keď som objednávala, tovar bol rýchlo dodaný.
- Rýchlosť dodania
- Excelentná komunikácia
- Vynikajúci pílový list na určený materiál
S pozdravom Daniel Friebert -
- Jste skvělý obchod, který je snad jediný na Slovensku s tak širokým výběrem náhradních dílů ke všem možným elektrospotřebičům. Již třikrát jsem u vás objednával topné těleso a vždy jste mě jej obratem poslali a patří vám za to můj dík a uznání, jste obchod jaký má být...
- Na žádné jsem dosud nepřišel, jste zkrátka jedničky....
S pozdravom Daniel Friebert -
- Dobrá cena a super rýchlo dodaný tovar.
S pozdravom Daniel Friebert -
tovar bol doručený hneď na druhý deň
S pozdravom Daniel Friebert -
super rýchle dodanie - na druhý deň po objednaní
- Ty hli
S pozdravom Daniel Friebert -
- U mna veľka spokojnosť...predávajúci mi veľmi poradil a premeral tovar a rýchlo odoslal..doporučujem...super...
rýchle a komfortné vybavenie
Objednavku vybavili velmi rychlo
S pozdravom Daniel Friebert -
Tovar som objednal neskoro po obede a na druhý deň som ho mal doma super
S pozdravom Daniel Friebert -
- Kvalita a rýchlosť dodania tovaru
S pozdravom Daniel Friebert -
- Spoľahlivý obchod.Nakupoval som viackrát.Rýchle doručenie.
S pozdravom Daniel Friebert