Tovar bol v poriadku.
veľmi si vážime Vašu recenziu.
Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ak čokoľvek budete potrebovať poradiť alebo pomôcť, veľmi radi Vám odpovieme. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Tím Freeday.sk -
Som veľmi spokojná s dodaním zásielky, ktorá prišla veľmi rýchlo a v požadovanom stave. Kocúrikovi sa domček páči a keď je chladno už je v ňom.
- Super, bez problemov
Spokojnosť,promptne vybavenie,rýchle doručenie. Odporúčam
- Včas a riadne zabalené
Obchod seriózny,všetko v poriadku
Tím Freeday.sk -
Ochotný personál rýchlo reaguje a odpovedá na maily. Samozrejme sa snažia výjsť zákazníkovi v ústrety. Ja môžem len odporúčať všetkými desiatimi. Nemám čo vytknúť
Dobrý večer,
Tím Freeday.sk -
Tovar som dostala podľa objednania. Ďakujem.
Tím Freeday.sk -
Komunikácia na úrovni, rýchle dodanie, vrelo odporúčam.
Rýchlo dodané super spokojnosť
- rýchla komunikácia
- tovar dodaný načas
- ústretovosť
- tovar dobre zabalený
- zatiaľ veľká spokojnosť s fóliovníkom, úroda pekne rastie
rýchle ,ďakujem
Tím Freeday.sk -
- Najlepšia cena tovaru ktorý som kupovala a veľmi rýchle reakcie obchodu
- Žiadne
Tím Freeday.sk -
- Rychlost dodania. Tovar podla opisu sedi.
Tím Freeday.sk -
- Dobrý, rýchle dodanie a aj odpíšu,keď sa potrebujete niečo spýtať.
Tím Freeday.sk -
- Tie plastové záslepky ste dali na bočné tičky.mohli ste dať aj na spodné tičky lebo sa do nich dostane blato ..
veľmi si vážime Vašu recenziu.
Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ak čokoľvek budete potrebovať poradiť alebo pomôcť, veľmi radi Vám vyhovieme. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, chýbajúcu záslepku Vám obratom zašleme.
Tím Freeday.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Všetko v poriadku.
Tím Freeday.sk -
Rýchle dodanie, veľký výber farieb,
- Dobrá cena
Reakcia obchodu Freeday
Dobrý deň, ďakujeme pekne za hodnotenie.
Freeday.sk