- Z pohodlia domova
Rýchle doručenie
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rýchlosť nepoškodené
Tovar bol objednany pred 12 dnami. Momentalne vyrobok nie je na sklade. Zatial mi prisla iba faktura o uhrade.
vsetko ok
- Super praca
- Prvý nákup v tomto obchode, objednaný tovar doručený v poriadku, spokojnosť. Bol to vianočný darček. Kedze to bol sklenený výrobok oceňujem perfektne zabalenie ktoré viedlo k bezpečnému doručeniu
- Tovar bolb rýchle vyskladnený a doraz v poriadku a za veľmi dobru cenu
- Super,všetko prišlo v poriadku,tovar,tak ako som očakávala ,kvalitny
Tovar bol doručený ,objednala som si zavinovacku pre dieťatko a prišla mi bez výplne čistá latka !!s tovarom som nespokojná
- Rýchle odoslanie tovaru.
obchod malo komunikuje a na stranke ponuka nieco co nakoniec nemaju skladom. Cakal som cca 2 mesiace na objednavku len kvoli tomu, ze jednu polozku, tu hlavnu kvoli ktorej som robil objednavku nemali, ale ze budu mat do mesica ci pockam? pockal som a prisla mi objednavka po dvoch mesiacoch bez tej polozky a bez informovania, aj ked som im vravel telefonicky, ze bez tej polozky potom nechcem objednavku vobec. Ostatne polozky som dokupil len preto ze som tam uz platil za postovne a tak mam tie ostatne da sa povedat nepotrebne polozky a ta hlavna tam nieje. Medzi tym tie polozky boli na predaj aj v lidli a za lepsie ceny len ja som ochotne cakal na fortel.
Maximálna spokojnosť.
rychle dodanie
tovar mi bol vo veľmi krátkom čase vybavený
- Tovar prišiel v poriadku.
- Dlhšia doba doručenia.
- rýchle doručenie tovaru