- k tovaru nebol dodany poriadny navod stale nefunguje
Reakcia obchodu Fitshop.sk
ďakujeme za Vašu objednávku a ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, ktorú sme obratom vyriešili. V budúcnosti nás prosím kontaktujte prostredníctvom emailu, chatu alebo telefonicky, naša zákaznícka podpora je Vám k dispozícii 24/7.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme. -
Promptná dodávka tovaru, výborná komunikácia
Tovar na sklade nedokážu doručiť ani za týždeň!
Dobrý deň pán Roman,
ďakujeme za Vašu objednávku a ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. Do dnešného dňa nemáme žiadnu informáciu, že špedičná služba nedoručila Vašu objednávku, ktorá Vám bola obratom zaslaná. Obratom situáciu riešime a dáme čo najskôr do poriadku. V budúcnosti nás prosím kontaktujte prostredníctvom telefonicky, on-line chatu alebo emailom. Naša zákaznícka podpora je Vám k dispozícii 24/7.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme. -
obchod skvelý aj komunikácie predajcu Ok
- cena niektorych produktov
- kamenny obchod v KE
- nechapem dodatocny priplatok +1eur za vyzdvihnutie tovaru na predajni
- ziadne priebezne info ohladom stavu vybavovania objednavky
Zial komunikacia obchodu je nulova, prisiel iba jeden email o potvrdeni objednavky a potom az o 5 dni neskor ze je objednavka pripravena k vyzdvihnutiu. Cize neocakavajte ziadne priebezne info o tom ci sa spracuvava, caka sa na objednany tovar a podobne... ziadny odhad kedy bude objednavka priblizne pripravena.
Vážený pán Peter Palko,
ďakujeme za Vašu objednávku a ospravedlňujeme sa za neskoršie pripravenie tovaru na vyzdvihnutie. Pri produkte ste mali pri objednávke uvedené kedy približne bude tovar pripravený na predajni a tento čas sme dodržali. Bohužiaľ pri premiestňovaní tovaru z centrálneho skladu na predajňu došlo k nezrovnalosti, z tohto dôvodu sa mierne predĺžila príprava Vašej objednávky na predajni.
Naša zákaznícka podpora funguje 24/7, takže v prípade akejkoľvek otázky ste nás mohli kontaktovať emailom, chatom alebo telefonicky a veľmi radi Vám otázku zodpovieme.
Čo sa týka príplatku za osobný odber, tak ten sa účtuje len pri nízkej hodnote objednávky - ako to bolo aj vo Vašom prípade (14,50 eur), o čom ste boli takisto vopred informovaný a súhlasili ste s tým pri objednaní tovaru v košíku.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za prípadné komplikácie. -
- Výborná komunikácia,rýchle dodanie...odporúčam
Pohodlný nákup
Dodanie tovaru na 2.deň. Paráda
- Ceny, rýchlosť dodania, komunikácia
Objednávka prebehla v poriadku a rýchle doručenie kuriérom Geis.
Píšu že dodanie trvá 2 -5 dní. Ale tovar došiel asi za 2 dní. Aj info o doručení.
Odporucam -
- Rýchle dodanie, super komunikácia, rýchla montáž
Tovar mi bol doručený ako sľúbili.
- Asi všetko
- Katastrofálne komunikácia
- Neochota
- Nekvalitný tovar a potom problémy s reklamáciou
Dobrý deň pani Hanuliaková,
ďakujeme za Vašu objednávku. Mrzí nás Vaša nespokojnosť, ale doteraz neevidujeme žiadnu nezrovnalosť s Vašou objednávkou. Naša zákaznícka podpora je Vám k dispozícii 24/7 (email, chat, telefón) a môžete sa na ňu kedykoľvek obrátiť.
V ponuke nášho eshopu nájdete len tie najkvalitnejšie produkty renomovaných svetových značiek s veľmi nízkou reklamovanosťou, o čom svedčí aj takmer 100% spokojnosť zákazníkov.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za prípadné komplikácie. -
- Vyber kurierskej sluzby
ok
Jeden deň objednane a na druhý deň doručené. Až má to prekvapilo, v dobrom.
- Spoľahlivosť a rýchlosť
- Rýchlosť prevzatia tovaru od objednania