Veľmi dobrá spolupráca.
- Rychle dorucenie
Vyhoda
Rychle vybavenie a dodanie tovaru
- -najlepšia cena
- -výborná komunikácia
- -oznámenie a dohoda o dodaní tovaru
- -žiadna
- kvalita za dobru cenu
Rýchlosť, ústretovosť
- Tovar bol dodaný ale bol zle zabalený tak podložka bola z bočných strán poškodená
- Veľmi zlá komunikácia, arogantný prístup
Pred Vianocami mi bol dodaný čln s hliníkovou podlahou, darovala som ho môjmu priateľovi.
26.12. sme čln nafúkali, aby sme ho vyskúšali, ale hliníková podlaha sa nedala namontovať, lebo bola príliš dlhá.
Telefonicky sme sa informovali ako treba postupovať, najskôr boli ochotní, poslali sme im fotografie na posúdenie a že na druhý deň sa máme ozvať, aby nám dali vyjadrenie.
To už tam bol ale iný pracovník e-shopu, správal sa veľmi arogantne, že máme vypísať reklamačný formulár, že oni sa nebudú zaoberať touto vecou telefonicky. Na základe tejto skúsenosti tento e-shop neodporúčam nikomu.Reakcia obchodu Fitshop.sk
Dobrý deň pani Krchová,
ďakujeme za Váš nákup v našom obchode a mrzí nás Vaša nespokojnosť. Na vysvetlenie - ako jeden z mála eshopov fungujeme nepretržite aj medzi sviatkami, ale s istým obmedzením / zastupovaním. Bohužiaľ pracovník, ktorý Vám (resp. niekomu kto volal na zákaznícku linku) prvotne podal informáciu o postačujúcom zaslaní fotiek nedodržal postup pri akomkoľvek probléme s produktom (vypísanie rekl.formulára).
Pracovník na reklamačnom oddelení tak nasledujúci pracovný deň, nemal akékoľvek informáciu k problému (emailu), iba nejaké fotky z neznámej emailovej adresy, bez akéhokoľvek popisu závady alebo mena zákazníka (v spomínanom emaily sa nič okrem 6 fotiek nenachádza). Tovar ste nakupovali Vy, Vaše iniciály, číslo objednávky, názov produktu sa nikde nenachádzali, príp.ak by bol aspoň email odoslaný z Vašej emailovej adresy.
Úprimne nás mrzí Vaša skúsenosť, interne sme už danú záležitosť vyriešili, aby sa neopakovala. V budúcnosti pravdepodobne aj my zvážime celofiremnú dovolenku počas sviatkov, tak ako ostatné eshopy.
Ďakujeme za Váš podnet a ešte raz sa ospravedlňujeme. -
Spokojenost, rychlé dodáni
- Veľmi rýchle dodanie tovar super, veľká spokojnosť
Objednavka hned zaregistrovana tovar do 5 dni bol bez problemov doruceny.
- Rýchlo
Tovar, ktorý som objednal nemali a ponúkali mi náhradu, ale tú som odmietol.
Reakcia obchodu Fitshop.sk
Dobrý deň pán Antol,
ďakujeme za Vašu objednávku. Bohužiaľ pri kontrole vyskladnenia sme zistili poškodenie Vami objednaného trenažéra a nebolo možné Vám ho predať. Aj z tohto dôvodu sme Vám ponúkli rotoped z vyššej kategórie v rovnakej cene, ale o túto ponuku ste nemali záujem.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie. -
Som spokojná s nákupom v tomto obchode.
- Super rýchle dodanie
- Predali mi šmejd,po 2.mesiacoch sa mi trenažer za 1070€pokazil...
- Garmin...už asi radšej iné
Reakcia obchodu Fitshop.sk
Vážený pán Róbert Petro,
ďakujeme za nákup v našom obchode, ale pravdepodobne pri Vašej recenzii došlo k omylu, nakoľko ste si u nás žiadny produkt Garmin nezakúpili, pretože značku Garmin nemáme v ponuke.
Zároveň ste nás do dnešného dňa nekontaktovali s akýmkoľvek problémom so zakúpeným cyklotrenažérom značky Tacx a teda nemáme akúkoľvek vedomosť o skutočnostiach, ktoré uvádzate. Z tohto dôvodu pokladáme Vašu recenziu za nekorektnú, keďže predávame len originál produkty z oficiálnej Slovenskej distribúcie.
Naša zákaznícka podpora je Vám k dispozícii 24/7. -
Rýchla dodávka tovaru