- Spokojnost
Reakcia obchodu Filmovy.sk
Dobrý deň, ďakujeme pekne za pozitívne hodnotenie. Dovoľujeme si Vás upozorniť na vianočné akcie v našich obchodoch. Bližšie informácie nájdete na http://www.rozdavamedarceky.sk/.
- Nizke ceny
Odporucam
- Siroka ponuka, snaha personalu zohnat aj nemozne
- K stranke som sa dostala sice pri vyhladavani, ale skoro akoby nahodou....
Velmi ochotny personal, cenovo vyhodne ponuky, jednoduchy nakup, ako bonus- darcek pribaleny k nakupu ;)
- Široký sortiment
- Nízke ceny
Spokojnosť
Nakupim znova
- Super vyber, ceny
- Fajn ceny, rychle dodanie
V pohode, odporucam
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- Komunikacia, rychlost dodania, kvalitne zabalene
Mozem len odporucit
- dobre zabalene
- nizka cena
- neviem zatial
Reakcia obchodu Filmovy.sk
- Zatil super, objadnavka vybavena rychlo vdaka mailovej komunikacii.
som veľmi spokojná
Reakcia obchodu Filmovy.sk
Dobrý deň, ďakujeme pekne za pozitívne hodnotenie. Sledujte nás, o pár dní spúšťame vianočné akcie. Filmový.sk
- cena,dostupnost,skvely vyber
- o ziadnych neviem teda zatial kedze som nakupovala prvykrat
cena,dobry vyber a urcite by som odporucila
- ceny
- rychlost dodania
- nic
odporucam kazdemu
- pristup obchodu
- ceny
- ziadne
perfektny eshop ktory mozem odporucit kazdemu