Reklama
Prihlásiť sa a pridať recenziu

VELMI DLHO TRVA DORUCENIE vyse tyzden a vobec ma nekontaktovali preco meska tovar, az ked som tam na XY krat volala a pisala , ked bol technicky problem kvoli nejakej kolonke v doruceni tak sa mohli aspon ozvat ze nieco treba zmenit ale ziadne info som nedostala, velka skoda :/ casto som tu nakupovala pred tym problem nebol nikdy ale teraz uz najblizsie radsej nakupim inde kde je zakaznicka podpora lepsia

Strašne pomaly načítava produkty na eshope, ale za to super ceny

jednoduché vyhľadávanie, promptná komunikácia, rýchle doručenie

V minulosti som kupovala u nic a nakupy boli v poriadku co sa odoslania a kumunikacie eshopu tyka ale teraz mi tovar neodoslali ani na 4 ty den od objednania a nedvihaju telefon a na emaily mi neodpovedaju , za mna velke sklamanie tentokrat :/

• obchod super výber
    • dodavka 6 dní, v dnešnej dobe brutál dlho

• Už čakám 7 dní a stále neprišiel balík

• Dlha dodacia doba. Na objednavku som cakala skoro 2 tyzdne

Cena porovnatelna s ostatnymi e shopmi, ale cakacia doba hroza

Obchod určite odporúčam. Som nadmieru spokojná s komunikáciou .
    Expresné riešenie menšieho problému, ktorý vznikol
    Pani operátorka veľmi milá a ochotná. Nakúpila by som tu opäť.
    Ďakujem
    Jana P.

• Pre starších ľudí výhoda doručenia tovaru až domou. Mám šťastie na veľmi ochotných a slušných dopravcov. Na požiadanie mi tovar prinesú pred dvere bytu. Pri tej váhe by som to nezvládla. Ďakujem

objednávaný tovar bol u vás cenovo výhodný

• Vždy spokojná!

• Rýchle vybavenie objednávky. Komunikujú s kupujúcim.

• dobré ceny

Vopred zaplatenú objednávku stratil prepravca a už viac ako mesiac od objednania nemám vrátené peniaze. Sklamanie a z fera.sk už objednávať nebudem.

• Štandardná komunikácia, rýchle dodanie zdarma, dobrá cena.

Nakupujem tu granule Brit ale aj konzervy pre vlčiaka. Vzhľadom k tomu, že je to veľké plemeno a dosť skonzumuje, hľadala som kde je cena týchto granúl za najlepšiu cenu a našla som ich prave tu na Fere. Toto nebol ani prvý ani posledný nákup v tomto obchode. Doprava bola zdarma pri väčšej objednávke a pomerne rýchle dodanie. Super, odporúčam

• Prišiel poškodený tovar , predajca nemal problém poslať nový . Môžem odporučít , rýchle vybavenie reklamácie. Spokojnosť .

• Výborná komunikácia s obchodom a rýchle vybavenie objednávky.

• Super komunikacia

objednal som 30.6. dnes je 7.7. a tovar nikde. Hlavne že faktúru poslali.
    Spokojnosť z dodaním nula z desať