• spoľahlivosť
    • vždy odborne poradia to naj pre vaše dieťa
    • výborný pozáručný servis
    • ochota

Ďaľšia spokojnosť s nákupom, dodaním, komunikáciou.

• Spokojnosť, najmä ak tam idete osobne. Vždy radi poradia.
    • 2x sa mi stalo, že mi neprišla SMS o pripravení tovaru na vyzdvihnutie. Vraj nesprávne prečítali moje t.č.

• Rýchle doručenie
    • Kvalitné produkty

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu, ktorá nás potešila :)

feedo.sk

Neskutočne rýchle dodanie tovaru( od objednávky doručené do druhého dňa ) ,v predvianočnom období je to veľmi obdivuhodné

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu sme radi, že všetko prebehlo hladko a s nákupom ste spokojný :)

Tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• Bezproblémové, naozaj rýchle dodanie

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu, ktorá nás potešila a sme radi, že tovar dorazil včas.

Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.

feedo.sk

Rýchlosť dodávky a tovar sú výborné.

Dobrý deň Elena,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie, ktoré nás potešilo a sme radi, že objednávka dorazila na čas.

Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup :)

feedo.sk

Super rýchle ,krasny fusak ,info presne zodpovedá skutočnosti .Vrelo odporúčam .

Dobrý deň Janka,

ďakujeme Vám za Vašu recenziu sme radi, že všetko prebehlo hladko a s nákupom ste spokojná :)

Tešíme sa na Váš ďalší nákup.

feedo.sk

• Mala som získané zlavové kódy nákupom zial ani jeden som nemohla využiť pri ďalšej objednávke aj napriek tomu, ze boli platné....Skusala sok rôzne kombinácie no nedali sa uplatniť aj ked boli podmienky splnené....

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu a mrzí nás, že ste nevedeli použiť benefity feedo clubu prosím ozvite sa nám na našu zákaznícku infolinku a určite spoločne všetko vyriešime.

Ospravedlňujeme sa za komplikácie

feedo.sk

perfektny a prehladny eshop takze pohodlne nakupovanie na materskej , rychle doručenie

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie, ktoré nás potešilo a spravilo nám krajší deň :)

• Rychlost
    • Komunikacia
    • Velky vyber
    • Super ceny
    • Feedo club

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu, ktorá nás spravila radosť :) Sme radi, že všetko prebehlo tak ako malo a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup u nás.

Rýchle dodanie, dobrá cena

Dobrý deň Michi.

Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu a sme radi, že tovar pricestoval tak rýchlo.

• Rychlé doručení

Dobrý deň Veja,

ďakujeme Vám za Vašu recenziu, ktorá nás potešila :)

spokojnosť odporúčam

Dobrý deň Maja,

feedo.sk

objednala som dna 19.11.2024 a este stale neposlali tovar. zatial ani na mail nereagovali

Reakcia obchodu Feedo.sk

ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý sme preverovali a zistili sme, že každý jeden deň sa s Vami naša infolinka pokúšala spojiť avšak neúspešne taktiež Vám poslala email na ktorý ste nereagovali. Problém nastal v tom, že Vašu objednávku nebolo možné poslať cez prepravcu sps balíkomat a potrebovali sme od Vás novú adresu pre doručenie toto sa podarilo včera doriešiť a Váš balík bude dnes odoslaný.

Ospravedlňujeme sa za komplikácie

• Super zľavy
    • Klubový system s 10% zľavou
    • Rýchle doručenie

Určite odporúčam, akurát by som mozno odporučila nech zlava 10% s clubom trva kúsok dlhsie

Dobrý deň Gabriela,

ďakujeme Vám za Vašu recenziu, ktorá nás veľmi potešila a spravila nám krajší deň :)

feedo.sk

Rýchle dodanie,vsetko super,komunikácia na info centre,milá pani,pomohla,za mňa super

Dobrý deň Lucia,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie, ktoré nás potešilo. Sme radi, že všetko prebehlo tak ako malo a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup :)

feedo.sk

Krásny tovar, rýchle doručenie, veľká spokojnosť.

rýchlost dorucenia
    kvalitne zabalené

Dobrý deň Simona,

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie ktoré nás potešilo a sme radi, že všetko prebehlo tak ako malo. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.

feedo.sk

Rýchlosť dodania veľmi rýchla, objednávala som v piatok a v pondelok volala kuriérka, že má pre mňa balík. Aj tovar prišiel aký mal, nemám čo vytknúť. Za mňa spokojnosť.

Dobrý deň Adriána,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie, ktoré nás potešilo. Sme radi, že všetko prebehlo tak ako malo a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)