• vsetko vybavené rýchlo super a panáčik je nad očakávania. kupovala som pre syna ako darček na narodeniny myslím ze bude určite šťastný:)

Ďakujem za rýchle dodanie.

tovar si radsej mozem objednat na nhl.shop.com

Dobrý den pane Režňák,
    to samozřejmě můžete, pokud chcete navíc zaplatit za drahou dopravu, clo a DPH.
    Ale opakovaně nakupujete u nás :-)

Pavel Ronovský, Fanda-NHL CZ/SK

• Rýchlosť vybavenia objednávky a doručenia tovaru, dobré ceny, veľmi ochotní ľudia pri komunikácii

Objednávala som v nedeľu 12.5., bolo písané že možno doručiť do stredy 15.5., 16.5. volám na zákaznícku linku (kde som sa mimochodom dovolala na tretíkrát po tom čo ma 2krát zrušili) a zdvihol mi to veľmi “ochotný” pracovník s tým že dnes sa objednávka odosiela a zajtra (piatok 17.5.) by som to mala mať na výdajnom mieste. Je nedeľa 19.5. a samozrejme že v piatok nič neprišlo doteraz nemám žiadny mail ani informáciu o svojej zásielke :) prvý a posledný raz

Vážená paní Čičková,
    ano dodání Vámi objednaného dresu by bylo ve středu, ale Vy jste si navíc objednala jeho personalizaci, která trvá standardně další 2-3 dny a nyní tiskneme denně jména a čísla na více než 100 dresů denně.

Možná zkuste prosím pochopit, že v době mistrovství světa obsluhujeme denně více zákazníků než standardně za celý měsíc a tomu také odpovídá čekací lhůta na zákaznické lince.

Určitě by jste sebe i nás ušetřila zbytečného stresu, pokud by jste si nevzpomněla s objednávkou dva dny po začátku mistrovství ale alespoň jeden či dva týdny předem.

Pavel Ronovský, Fanda-NHL CZ/SK

Objednávka urobená pred 6 dňami ani sa neozvali ,neodpisali čo je vlastne s tým pritom som aj písala a stále nič po pravde už mám chuť ani neprebrat balik ešte som tak dlho nečakala na balík jak teraz otras !!

Vážený paní Balážová,
    u Vámi objednané kšiltovky bylo uvedena skladová dostupnost na externím skladě s dodací dobou okolo 1 týdne. V tomto termínu byla také expedována a čeká na Vaše vyzvednutí. Pokud tak neučiníte, budeme bohužel požadovat úhradu nákladů na poštovné.

Pavel Ronovský, Fanda-NHL CZ/SK

rýchle doručenie super všetko kvalita všetkým odporučam

• V nedeľu objednané a v utorok doručené.
    • Drahšie ale stavili sme na istotu a oplatilo sa.

Super ceny aj výber. Som spokojný a odporúčam.

Tovar majú vystavený na svojej stránke, ale hneď mi odpísali, že tovar nemajú k dispozícii, ani nebude.

Dobrý den pane Livo,
    omlouváme se, ale jednalo se o produkt na objednání z USA u kterého jsme měli uvedeno, že jej nemáme skladem.
    Bohužel, systém z USA dovoluje aktualizaci puze 1x denně a mezitím může dojít k vyprodání.
    Ihned jsme Vás proto kontaktovali, informovali a nabídli možné náhradní varianty.

Super rýchle doručenie

• Rýchle doručenie, tovar v poriadku.

• Super rýchle dodanie

Spokojná promtne vybavená

Farba šiltoviek v skutočnosti sa trošku líši od farby na fotkách, ale aj tak sú pekné

• Rýchle dodanie a super prístup
    • Zabudnutý čip na drese musela som poriesit odstránenie

Expresne dorucenie a dobra cena

• rýchle doručenie

Obchod nespoľahlivý, po mesiaci od platby vopred na účet tovar nedoručený.Obchod neodpovedá na emaily.

Dobrý den paní Vravcová,
    promiňte, ale objednala jste si dres s personalizací kde je dodací doba cca. 1 měsíc.
    Navíc se Vaše objednávka 13.3. měnila a s kolegou jste se dohodla, že ji potřebujete do 8.4.
    Vaše objednávka bude zítra expedována a v pondělí ji budete mít.

Napsala jste nám dva e-maily včera večer a jeden dnes, snažíme se odpovídat co nejdříve ale současně je standardní odpověď do 24 hodin. Pokud jste potřebovala rychlejší informaci, pak je ideální zvolit rychlejší telefonický kontakt.

Pavel Ronovský, Fanda-NHL CZ/SK

• Objednávka mi bola aj napriek Veľkonočným sviatkom vybavená veľmi promptne. Ďakujem !