Máte strašne dlhu dodaciu dobu !!!
Vážený zákazník,
Ospravedlňujeme sa za dlhú dodaciu dobu Vašej objednávky. Chápeme, že to môže byť frustrujúce. Obvykle sa snažíme dodržiavať kratšie lehoty, no vo vašom prípade ste si objednali tovar, ktorý je na objednávku, pri tovare na stránke bola uvedená doba dodania 3. - 5- týždňov. Veríme, že budete spokojní s tovarom a ďakujeme za Vašu trpezlivosť.
Prajeme vám krásny deň.
Team Estilofina -
Ponúkaný tovar uvádzajú na sklade na SK a následne obdržite E-Mail, dodanie do 2 -3 týždňov a taktiež skutočná cena je premrštená min. O 10% ako sa v skutočnosti tovar ponuka u iných predajcov, v konečnom dôsledku ponúkajú tovar ako výpredaj tak vyjde lacnejšie o 10-20EUR. Záleží na tom ako rýchlo tovar potrebujete - ja som tentokrát na dodanie počkala - ale dodanie tovaru a kvalitu zistím až po obdržani.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu. Je nám ľúto, že Vaša skúsenosť s našou firmou nebola uspokojivá. Radi by sme sa vyjadrili k Vašim tvrdeniam a objasnili niektoré nepresnosti:
Dodacia lehota vami objednaného produktu bola jasne uvedená na stránke produktu ako 2-3 týždne, je nám ľúto, že ste si túto informáciu nevšimli. Taktiež sme vás o dodacej dobe ihneď informovali emailom. Vždy sa snažíme o čo najrýchlejšie dodanie tovaru a o akýchkoľvek zmenách v dodacej lehote zákazníkov obratom informujeme.
Ceny tovaru sa snažíme stanovovať tak, aby boli konkurencieschopné a férové. Je však možné, že ceny sa u rôznych predajcov líšia v závislosti od nákladov, marže a marketingových aktivít. Ak ste našli tovar u iného predajcu lacnejšie, radi Vám ponúkneme zľavu, aby ste u nás nakupovali s radosťou.
Dbáme na vysokú kvalitu tovaru a kladieme dôraz na výber spoľahlivých dodávateľov. Veríme, že s tovarom, ktorý ste si u nás objednali, budete spokojní.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za akékoľvek nepríjemnosti a dúfame, že nám dáte ešte jednu šancu.
Tím Estilofina -
Obchod ma obvinil že som si zle pozrela dobu dodania a pritom chyba bola na ich strane, na tovar budem čakať minimálne 3 mesiace s tým že peniaze majú oni. Našťastie mi osobne vyhovuje že nebudem tovar skladovať u seba doma ja, ale to ich neospravedlňuje.
Vážený zákazník,
veľmi nás mrzí, že ste mali s Vašou objednávkou problémy a že musíte čakať na tovar oveľa dlhšie, ako ste pôvodne očakávali.
Chceli by sme sa Vám ospravedlniť za nejasnosti ohľadom termínu dodania. Chápeme Vašu frustráciu z toho, že ste si nevšimli zmenu termínu z apríla na september a že musíte čakať na tovar 3 mesiace.
V našej snahe o transparentnosť sme na Vašej objednávke uviedli pôvodný termín dodania v apríli. Avšak, z dôvodu neočakávaných okolností u nášho dodávateľa sme museli tento termín posunúť na september. O tejto zmene sme Vás informovali prostredníctvom emailu.
Aj keď Vám to spôsobilo nepríjemnosti, dúfame, že pochopíte, že sme urobili všetko pre to, aby sme Vás o zmene termínu dodania informovali.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za túto nepríjemnosť a za to, že ste musíte čakať na tovar tak dlho. Snažíme sa neustále zlepšovať naše služby a dúfame, že nám dáte ešte jednu šancu.
team Estilofina -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Komunikácia v pohode.Tovar neodpovedá popisu,čo sa kvality týka.
Reakcia obchodu Estilofina
Je nám ľúto, že tovar neodpovedá popisu a nie ste spokojná s jeho kvalitou. Snažíme sa, aby naše produkty boli čo najkvalitnejšie a aby zodpovedali popisu na stránke.
Prosím, kontaktujte nás a uveďte podrobnosti o tom, v čom sa tovar líši od popisu. Môžete nám poslať aj fotografie, ktoré nám pomôžu posúdiť situáciu.
Radi vám ponúkneme riešenie, ktoré bude pre vás uspokojivé.
Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.
Team Estilofina -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
tovar,ktorý som si objednala a bolo pri ňom zadané že je na sklade u dodavateľa/dodnes to na svojej stranke nezmenili/mal byť doručený v máji t.j. o 5 mesiacov
Vážený zákazník,
pri Vami objednanom produkte bola uvedená dostupnosť ako skladom u dodávateľa. Keďže objednávka bola vytvorená počas novoročných sviatkov, nemali sme možnosť upraviť termín dodania. Ihneď po potvrdení termínu od dodávateľa sme Vás informovali o termíne dodania k Vám, následne ste sa rozhodli objednávku stornovať.
Veríme, že v budúcnosti opäť navštívite našu stránku estilofina.sk, a vyberiete si produkt, ktorý bude mať kratšiu dobu dodania.
Tím Estilofina. -
Pol roka cakam na tovar, terminy dodavky stale posuvaju...
Veľmi dlhá dodacia lehota Aj to s nie oresným dátumom
Vážený zákazník,
pri Vami objednanom produkte bola uvedená dostupnosť (červeným písmom) ako "Overiť dostupnosť", ihneď po prijatí objednávky sme Vás informovali o termíne dodania k Vám, následne ste sa rozhodli objednávku stornovať.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar nemaju na sklade ale hlavne ze to predaju
- Mám čakať 3 týždne na tovar-neskutočné,
Nedoporučujem
Vážený zákazník,
pri Vami objednanom produkte bola uvedená dostupnosť (červeným písmom) ako 2-3 týždne, ihneď po prijatí objednávky sme Vás informovali o termíne dodania k Vám.
Tím Estilofina. -
- Tovar ktory som si objednal a mali mat skladom tak nakoniec nebola pravda.
Vážený zákazník,
pri Vami objednanom produkte bola uvedená dostupnosť (červeným písmom) ako Jún 2022, informovali sme Vás o danej dostupnosti ihneď po prijatí objednávky, následne ste nám potvrdili, že nemáte záujem o tovar.
Tím Estilofina. -
- Deklarovaná dodacia lehota nebola dodržaná.
Vážený zákazník,
pri Vami objednanom produkte bola uvedená dostupnosť (červeným písmom) ako Máj 2022, informovali sme Vás o danej dostupnosti ihneď po prijatí objednávky, následne ste nám potvrdili, že nemáte záujem o tovar.