- -
Rychlost
Tovar prišiel poškodený.
Reakcia obchodu esol.sk
Dobrý deň, bohužiaľ, vplyv prepravy na poškodenie zásielok je mimo náš dosah, vždy sa danú situáciu snažíme vyriešiť tak, aby bol zákazník spokojný.
team esol.sk -
- Rýchlosť
- Dobrá cena
- Seriózne jednanie
- Dobré ceny
- rýchle vybavenie objeddnávky, priaznivá cena
- Rýchly a spoľahlivý obchod.
- Dobrá friteza za dobrú cenu
- expresne rychle dodanie
- za naväčšiu vyhodu povazujem, ze vsetok ponukany tovar maju skladom
- najnizsie ceny
- ziadne som nenasla
Z tohto eshopu som objednavala uz viac krat a vzdy maximalna spokojnost.
- Dobrý pomer ceny a kvality
Ok
- Bol to môj prvý nákup.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- rýchle dodanie
- dobrá cena
Objednanie i dodanie bez problémov. Spokojnosť, ďakujem.
- rýchlosť a cena
rýchlosť a cena
Neprišla mi žiarovka akú som si objednal. Volal som za reklamaciu, poslal som foto co som chcel a co mi prišlo v zásielke.
Doteraz ziadna reakcia.
Ďakujem.Reakcia obchodu esol.sk
Dobrý deň, bohužiaľ ste si objednali žiarovku s päticou, ktorá nepasuje do vášho zariadenia, nakoľko z obrázku jednoznačne nebolo jasné, pod akým uhlom sú konektory zahnuté. V takých prípadoch je potrebné kontaktovať zákaznícku linku, kde Vám s výberom produktu odborne a ochotne poradia.
pekný deň
team esol.sk -
Pekný deň prajem, nie som spokojná lebo tovar je absolútne nevyhovujúci. Slúži len ako hračka a nikomu neodporúčam. S pozdravom
Reakcia obchodu esol.sk
vzniknutá situácia nás mrzí, zakúpený tovar nám môžete vrátiť a vrátime Vám peniaze. Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, daný produkt vyradíme z ponuky, aby sa to už neopakovalo.
Tím esol.sk -
- Prvý krát som objednávala takže nemôžem moc hodnotiť tento e-shop aj keď som svoj názor už napísala pri objednaných produktov. Len ich chcem upozorniť ak uvádzajú v popise farby osvetlenia tak nech si láskavo dajú do popisu aj farby káblov... lebo ak vy čakáte tovar aký je vyobrazený a tam nevidieť farby káblov hlavne pri tých tenkých a odrazu vám príde káblik v medenej farby tak je asi rozdiel medzi medenou a priehľadnou čiže číra bez farby ako fólia. Medenu môžete dávať do zelených aranžmá ale rozhodne do bielych stromčekov , čírych bez farby ako do skla váz sa vôbec nehodí medená moc preráža ... Takže láskavo e-shop nech zadáva aj farby káblov do popisu. Ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť.
- Nemám žiadne.
Rýchlo spracovaná aj doručená zásielka tovaru.