• Tovar skladom
    • Rýchle dodanie

Je vidieť, že predajca je zorientovaný v rámci ponúkaného tovaru - vysoko oceňujem (na Slovensku to nie vždy platí).
    Snaha o prozákaznícky prístup.

Nakupujem už len od nich. Komunikácia super. Práve s nimi riešim opravu DJI AVATY 2, keďže som si nezaplatil DJI Care Refresh. S ničím nemajú problém.

Všetko prebehlo v poriadku

• Úplne skvelá firma. Vrelo odporúčam.

Všetko super

• Kvalita, rýchlosť dodávky, komunikácia

Výborný obchod, komunikácia rýchla, rýchle doručenie tovaru, tovar zodpovedá špecikácii. Odporúčam tohto predajcu.

• Spokojnosť s e-shopom

• potvrdenie dodania tovaru aj keď externá objednávka.
    • tovar v 2x obale nasobne zabalený
    • rýchle doručenie

• Rychlost
    • Cena
    • Dostupnost tovaru

• Kvalitné vyhotovenie (tlač certifikátu pilota UAV). Veľmi rýchle vybavenie objednávky.

Vynikajúca komunikácia, rýchle a presné dodanie objednaného tovaru.

• dobá komunikácia a rýchle dodanie

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Ďakujeme za vašu recenziu, robipol!

Sme radi, že ste spokojný s našou komunikáciou a rýchlym dodaním. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Vážíme si vašu dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• Rýchle doručenie, bezproblémová komunikácia, určite tam ešte nakúpim.
    • Nič

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Ďakujeme za vašu recenziu, Milan!

Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlym doručením a bezproblémovou komunikáciou. Teší nás, že plánujete u nás opäť nakúpiť.

Vážíme si vašu dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

• Dobre ceny
    • Nespravny tovar
    • Pomala naprava

Obchod mi zaslal nespravny tovar. Ked som im to napisala, namiesto promptne napravy chceli foto toho, co mi poslali. Pak mi poslali email, ze ihned posielaju spravny tovar, ale na tracking linke je stale, ze “ Zásielka nebola doteraz odosielateľom podaná”… Tak neviem no.

Aktualizované dňa 16.5.2024 v čase 11:16:
    Zásielka je uložená už na výdajnom miesta a pripravená na odber: https://tandt.posta.sk/zasielky/EB041913740SK

Aktualizované dňa 15.5.2024 v čase 9:17:

Kontaktovali sme telefonicky pobočku poštu a nevedeli nám povedať čo sa stalo. Tak sme zašli osobne na poštu aj so všetkými potvrdeniami a jednoducho nevedeli nám poskytnúť vyjadrenie a tak sme podali reklamáciu. Pravdepodobne chyba u kuriéra a zásielka sa musela stratiť. Do emailu sme Vám poslali aj podpísané a opečiatkované potvrdenie o odbere kuriérom zo dňa 14.5.2024. Žiaľ, zlyhala nám logistika. Každopádne aby sa to nezdržiavalo, tak sme zabalili ďalšiu krytku a posielame dnes obratom až to ide k vám expresne. V prílohe mailu sme Vám poslali fotky tovaru a aj potvrdenie z pošty z dnešného dňa: https://tandt.posta.sk/zasielky/EB041913740SK

Pôvodná odpoveď zo dňa 14.5.2024:

ďakujem za hodnotenie. Áno, stala sa chyba s dodaním tovaru, ale odmietame vaše tvrdenia v rámci komunikácie.

Dňa 07.05.2024 ste si u nás objednali tovar Ochranný kryt objektívu pre GoPro 7, 6, 5 v hodnote 1,99€ s DPH, kde išlo o výpredaj veľmi starého doplnku pre GoPro kamery s výraznou zľavou. Tento tovar je určený pre staršie kamery (ktoré nie sú už v predaji) a mali sme ho na firme, dá sa povedať už nejaký ten rok, tak sme ho zaradili do výraznej zľavy, že ak niekomu pomôže budeme radi ako keby sa mal u nás ležať na sklade.

Tovar Vám bol doručený dňa 10.5.2023 a náš systém Vám automatický zaslal aj informačný email "Darujte nám feedback", kde sa informujeme, či je všetko v poriadku a vedeli prípadný problém vyriešiť ešte za horúca. Krásne nám to zafunogovalo ako taká poistka a dňa 10. 5. 2024 o čase 17:54, ste nás informovali e-mailom o tom, že Vám bol doručený zlý tovar. Žiaľ email sme dostali v piatok mimo pracovnej doby a nebol už nikto na firme, kto by Vám vedel reagovať. Pracovnú dobu máme uverejnenú na webe a pracujeme do 16:00. Pokojne ste mohli zavolať k nám na pohotovostné tel. číslo.

K Vášmu e-mailu sme sa dostali v pondelok o čase 08:24. Ospravedlnili sme sa za komplikáciu a potrebovali sme s Vami overiť stav, tak preto sme Vás poprosili aby ste nám poslali fotografiu tovaru čo Vám bol doručený. Fotografia slúži na kontrolu s kamerovým záznamom. Celý baliaci proces je u nás pod kamerami aby sme si vedeli všetko riadne skontrolovať a eliminovať prípadne problémy.

Emailom ste nám odpísali a poslali aj danú fotografiu o čase 13. 5. 2024 8:59. Fotka sa zhodovala s tým čo sme mali na kamerovom zázname a informovali sme Vás, že áno potvrdzujeme, že sa stala chyba a správny tovar sme zabalili a poslali opätovne. Poslali sme Vám aj track link aby ste si mohli nastaviť notifikácie a sledovať tak svoju zásielku: https://tandt.posta.sk/zasielky/EB752980554SK. Zároveň sme Vás poprosili aby ste nám nesprávny tovar poslali späť cez Packetu, kde to máte bez starosti. Na to ste nám zatiaľ nereagovali.

Následne ste nás dňa 14.5.2024 informovali, že track link stále hlási stav “Zásielka nebola doteraz odosielateľom podaná”. Tento stav overujeme na pošte, keďže zásielka bola pripravená a expedovaná v daný deň. Stav overíme hneď ráno 15.5.2024 a budeme Vás informovať.

Každopádne máte pravdu. Stala sa chyba u nás pri balení, ale skutočne ide o staršiu krytku, ktorá neobsahuje kód EAN a tým pádom sa to jednoducho v sklade zle zabalilo. Pomáhame si výrazne pri nových produktoch EAN kódom aby sme eliminovali chybovosť, ale táto krytka EAN neobsahuje pretože je to náhradný diel. Nám ju bolo leň ľúto vyhodiť, tak sme ju výrazne zlacnenili. Niekedy je tieto drobnosti asi lepšie aj vyhodiť z webu lebo nám to zbytočne skomplikuje objednávky.

Takže prijmite ešte raz ospravedlnenie za túto chybu. Denne vybavujeme enormný počet zásielok a mrzí nás, že práve sem sa stala chyba.

Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali pomoc pri budúcich nákupoch, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás.

• komunikacia
    • rýchlost

Ďakujeme pekne :-)

• Super komunikacia
    • Rychle dodanie

Odporucam

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Veľmi pekne Ďakujeme za pozitívnu recenziu,
    Snažíme sa stále napredovať a vylepšovať eshop a komunikáciu :)

• Chlapci vedia čo robia
    • Často produkty ihneď po vydaní skladom a ihneď k odoslaniu

Jeden z najlepších obchodov smart-elektroniky. Drony, akčné kamery či iný Gear.

Milý Erik,

veľká vďaka za Vašu recenziu a za vysoké hodnotenie nášho obchodu. Sme nesmierne potešení, že ste spokojní s rýchlosťou doručenia a s našou ponukou najnovších produktov v oblasti smart-elektroniky - my tu tým žijeme :-)))

Vaše slová nám veľmi lichotia a motivujú nás ďalej pracovať na tom, aby sme boli stále medzi najlepšími v tom čo robíme!

Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a sľubujeme, že si udržíme vysokú úroveň služieb, ktoré ste u nás zažili. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte sa obrátiť na náš zákaznícky servis.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

Promptná a ústretová komunikácia.

Milý Vašo,

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti s naším obchodom. Sme veľmi radi, že ste spokojní s rýchlosťou doručenia tovaru a s úrovňou našej komunikácie :-)

Váš názor je pre nás veľmi dôležitý, pretože nám pomáha udržiavať vysoký štandard našich služieb. Naším cieľom je, aby každý zákazník bol s našimi službami plne spokojný a Vaše slová nás povzbudzujú v tom, že sme na správnej ceste.

• výborné ceny
    • výnimočný sortiment tovaru

Milý Mario,

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti s našim obchodom. Sme veľmi radi, že ste spokojní s rýchlosťou doručenia, našimi cenami a sortimentom tovaru.

Vaša spokojnosť a dôvera sú pre nás veľmi dôležité a neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, aby sme Vám mohli poskytovať iba tie najlepšie zážitky pri nákupe :-)