SmartWear.sk — Heureka.sk

• Rychla elektronická aj mobilná komunikácia.
    • Osobný pristup.

Dobrý deň Rado,

ďakujeme za váš čas a za zanechanie recenzie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia tovaru, ako aj s našou elektronickou a mobilnou komunikáciou. Vážime si, že ste si všimli náš osobný prístup, pretože pre nás je dôležité, aby každý zákazník mal pozitívny zážitok.

Vaša spokojnosť je pre nás veľkým povzbudením a motiváciou naďalej zlepšovať naše služby. Dúfame, že budete s našimi produktmi a službami spokojný aj v budúcnosti a že nás opäť navštívite pri vašej ďalšej potrebe.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod, a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• Rýchle jednanie a dodanie tovaru

Dobrý deň Vlado,

ďakujeme za váš pozitívny komentár a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlosťou nášho jednania a dodania tovaru. Naším cieľom je vždy poskytnúť najlepšie služby našim zákazníkom, a vaša spokojnosť nám potvrdzuje, že ideme správnym smerom.

Tešíme sa na vaše budúce nákupy a snažíme sa aj naďalej udržiavať vysoký štandard našich služieb.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• Eshop ktorý je aj odborne na úrovni. Vie o daných výrobkoch všetko, robí na produkty recenzie, vie teda čo predáva. Podpora po kúpe výrobku je obrovskou výhodou pre daný segment produktov. Výborná komunikácia eshopu - online a po telefóne. Rýchle reakcie a odpovede na moje otázky. Maximálna spokojnosť.

Reakcia obchodu SmartWear.sk

veľmi si vážime Vašu pozitívnu spätnú väzbu a odporúčanie nášho eshopu! Sme nesmierne potešení, že ste boli spokojní s našou odbornosťou, produktovými recenziami, podporou po kúpe a výbornou komunikáciou. Naším cieľom je vždy poskytovať vysokú úroveň služieb a zabezpečiť, aby naši zákazníci mali najlepší možný zážitok. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a ďakujeme, že ste si vybrali nás :-)

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

super prístup, rýchle dodanie odporúčam :)

Dobrý deň Jan,

veľmi si vážime Vašu pozitívnu spätnú väzbu a odporúčanie nášho obchodu! Sme nesmierne radi, že ste boli spokojní s naším prístupom a rýchlosťou dodania. Naším cieľom je vždy zabezpečiť vynikajúce služby pre našich zákazníkov a Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou odmenou. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

Všetko prebehlo v poriadku a rýchlo.

Dobrý deň Tonny,

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a celkovým priebehom Vašej objednávky. Snažíme sa vždy poskytovať najlepšie služby našim zákazníkom a Vaša spätná väzba nám potvrdzuje, že sme na správnej ceste :-)

• velmi vstřícné jednání

Reakcia obchodu SmartWear.sk

děkujeme Vám srdečně za Vaši pozitivní recenzi a slova uznání! Jsme nesmírně rádi, že jste byli spokojeni s naším přístupem a službami. Naším cílem je vždy poskytnout nejlepší možný zážitek každému zákazníkovi, a vaše zpětná vazba nám potvrzuje, že jsme na správné cestě. Těšíme se na další příležitost Vám sloužit v budoucnosti.

10/10 nejlepsi eshop ☝️

Reakcia obchodu SmartWear.sk

veľmi si vážime vašu recenziu a ocenenie nášho e-shopu. Sme nesmierne vďační za vaše hodnotenie 10/10 a za to, že nás považujete za najlepší e-shop. Náš tím sa neustále snaží poskytovať výnimočné služby a produkty, a vaše slová nám dávajú ďalšiu motiváciu pokračovať v našej práci :-)

Ďakujeme vám za podporu a tešíme sa na vašu ďalšiu online návštevu.

Maximálna spokojnosť

Dikičko :-)

• rýchle dodanie
    • komunikácia

Dobrý deň Stanislav,

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania tovaru a s našou komunikáciou. Naším cieľom je poskytovať efektívne služby a potešilo nás, že sme splnili vaše očakávania :-)

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• na vyzdvihnutie tovaru som spokojný

Dobrý deň Miki,

ďakujeme za vašu recenziu a za to, že odporúčate náš obchod. Sme radi, že ste spokojný s procesom vyzdvihnutia tovaru. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá.

Ak máte akékoľvek ďalšie pripomienky alebo návrhy, ako by sme mohli zlepšiť naše služby, neváhajte nás kontaktovať.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• webové stránky, přehlednost, výběr
    • komunikace v procesu objednávky
    • Díky jednomu produktu mimo sklad prodejce na Slovensku se dodací termín o pár dnů protáhl. Vše ale bylo zákaznickým servisem odkomunikované.

Kupoval jsem produk DJI Mic2 a musím říct, že k nákupu v SmartWear jsem se rozhol hlavně na základě perfektní recenze na Youtube právě na tento produkt. Dlouho jsem neviděl tak parádní, detailní videorecenzi jako tuto. Fakt paráda.
    Váhal jsem mezi objednávkou v SmartWear a Alza. V obou obchodech byla objednávka možná pouze jako "předobjednávka", v obou obchodech na stejný předběžný datum doručení. Co slíbil SmartWear tak platilo. Mimozemšťan 2x termín předobjednávky posunul.
    Takže SmartWear díky a ostatním mohu jen doporučit

Milý zákazník,

ďakujeme vám srdečne za vašu pozitívnu recenziu a za dôveru v našu spoločnosť SmartWear. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s komunikáciou a službami nášho zákazníckeho servisu aj napriek miernemu zdržaniu dodávky. Naším cieľom je vždy poskytovať transparentné a spoľahlivé informácie o stave objednávok.

Tiež nás nesmierne teší, že ste sa rozhodli pre nákup u nás na základe videorecenzie. Vynakladáme veľké úsilie na to, aby boli naše recenzie informatívne a pomohli zákazníkom pri ich rozhodovaní, a je skvelé vidieť, že to má pozitívny vplyv.

Váš komentár ohľadom konkurencie nás veľmi teší a je pre nás veľkým uznaním. Budeme sa snažiť aj naďalej držať vysoký štandard našich služieb, aby sme si zaslúžili vašu dôveru a spokojnosť. :-)

Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu podporu, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu v SmartWear.

S úctou a prianím krásneho dňa,

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• velka ustretovost a vysoka profesionalita, ochota poradit

Kupoval som DJI RC / DJI RC 2 - popruh vysílače 1DJ2930 na dji mini 4 pro - popruh obsahuje v baleni ocka, ktore sa nesklapaju a po namontovani na vysielac uz nevojde do dodavanej brasne, inak popruh sam o sebe funkny a lahky

Milý Igi,

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu a za vysoké hodnotenie našej ústretovosti a profesionalite. Sme šťastní, že sme mohli pomôcť a poskytnúť potrebnú podporu pri vašom nákupe.

Ďakujeme aj za upozornenie na detail týkajúci sa popruhu vysielača a jeho kompatibility s dodávanou brašňou. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a budeme na ňu myslieť, aby sme zabezpečili ešte lepšie služby pre našich zákazníkov v budúcnosti. Neustále sa snažíme zlepšovať naše produkty a služby, a vaše skúsenosti sú pre nás cenným zdrojom informácií.

Tešíme sa na ďalšie možnosti slúžiť vám v budúcnosti a prajeme vám veľa radosti s vaším novým DJI RC / DJI RC 2 - popruhom vysielača!

spokojný s rýchlou dodávkou

Reakcia obchodu SmartWear.sk

ďakujeme za vašu recenziu a sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou dodávky. Vždy sa snažíme zabezpečiť, aby bol tovar doručený našim zákazníkom čo najskôr. Poteší nás, keď vieme, že naše úsilie prináša dobré výsledky a zákazníci sú s našimi službami spokojní.

Tešíme sa na vaše ďalšie objednávky a budeme sa snažiť, aby ste aj v budúcnosti mali len tie najlepšie skúsenosti s nákupom u nás :-)

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

Maju široky sortiment , dobra cena.

Vážený Ján,

ďakujeme za vaše hodnotenie a pozitívne slová. Sme nesmierne radi, že ste spokojní s našim širokým sortimentom a cenami. Naším cieľom je ponúkať zákazníkom najlepší výber produktov za konkurencieschopné ceny, a teší nás, že to oceníte.

Dúfame, že budete pokračovať v nákupe u nás a že aj v budúcnosti vás budeme môcť potešiť našou ponukou.

S úctou a prianím pekného dňa,

• Výborné ceny
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Sme radi, že ste si vybrali nás a že vám naše produkty a služby priniesli radosť. Vaša spokojnosť je naším cieľom, a sme radi, že sme to dosiahli. Ďakujeme za vašu priaznivú recenziu!

• Ríchle dodanie
    • Komunikácia s obchodom perfektná

Reakcia obchodu SmartWear.sk

S radosťou sme čítali vašu recenziu. Vaša dôvera v naše produkty a služby je pre nás veľmi dôležitá. Dúfame, že sa k nám vrátite a že vás budeme môcť znova potešiť.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• Cena a rýchlosť vybavenia objednávky

Robil som druhu objednávku a tiež prebehla úplne bez problémov. Pri prvej objednávke vznikol problém s dodávateľom neoriginálnej náhradnej batérie a tak mi za rovnakú cenu ponúkli originál. Veľmi som bol potešený, že to vyriešili a nemusel som premýšľať čo so situáciou robiť.

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Sme radi, že nás vyberáte medzi konkurenciou a že vám naše produkty a služby priniesli radosť. Vaša recenzia nás motivuje k tomu, aby sme boli čo najlepšími. Ďakujeme!

• Expresne rýchle doručenie
    • Dobré ceny
    • Skvelý výber

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Sme radi, že sme s vami mohli zdieľať pozitívne zážitky. Vaša recenzia nás teší a povzbudzuje. Ďakujeme :)

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

Omnoho nižšie ceny ako iný predajcovia.

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Sme radi, že sme mohli byť súčasťou vašich pozitívnych skúseností. Vaša spokojnosť je naším cieľom a dôležitým ukazovateľom našej práce.

[email protected] | www.eshop.smartwear.sk

• Výběr, rychlost, prostě super.

Již jsem dával do recenze na Google. Super obchod i sortiment.

Reakcia obchodu SmartWear.sk

Sme veľmi radi že ste bol spokojný s našou prácou.Radi Vás ako zákazníka uvidíme u Nás aj nabudúce :)