- Uzasna komunikacia
- V deň nákupu najlepšia cena na SK. Bezproblémové dodanie aj termín.
- Profesionálny prístup
- Profesionalita a ochota!
veľmi seriózny obchod
- Rychly
- Super komunikacia
- Skvelé ceny
- Expresne dodanie
- Poradenstvo
- Všetko úplne bez problémov..
Profesionálny prístu, konzultácie cez chat pred aj ponákupná pomoc
- Uz druhy nakupa a vsetko super
Prepravcovi packeta to trvalo dost dlho poslat zasielku
- Super komunikácia
Bol to môj prvý nákup, všetko prebehlo v poriadku. Odporúčam
Rýchla reakcia obchodu a následne rýchle doručenie tovaru, výborná komunikácia.
- rychle dodanie, dobre zabalene a aj nejake to citanie vo forme casopisov mi prislo. Dakujem Smartwear.
- rychle jednanie
- komunikacia
Rýchle dodanie
- Rychlost dodání se vešla pod 48hod
- Podrobné recenze a popisy nabízeného zboží na YT
- Ochota poradit
- Nevím
Vše co jsem nakoupil v tomto obchodě bylo levnější než v českých obchodech. Určitě časem ve Smartwearu zase nakoupím.
- Tovar bol doručený v priebehu 24 hodín
Personál je veľmi ochotný, poradia aj nad rámec svojich povinností. Veľká spokojnosť, dobrá komunikácia a rýchle doručenie tovaru
Reakcia obchodu SmartWear.sk
Pozdravujeme Vladimír,
Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s našimi službami! Snažíme sa vždy doručiť tovar čo najrýchlejšie a poskytnúť našim zákazníkom odbornú pomoc nad rámec ich očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a preto si veľmi vážime, že ste si všimli našu komunikáciu a ochotu :)
S pozdravom,
Tím SmartWear s.r.o.
T: +421 904 543 772
[email protected] | www.eshop.smartwear.sk -
Všetko v poriadku, najvýhodnejšia cena, rýchle dodanie.
Nič neprišlo, ešte že si zvolil dobierku
Reakcia obchodu SmartWear.sk
Aktualizácia dňa 28.11.2024: Zavolali ste späť a a potvrdili nám, že si tovar stále želáte dodať. Objednávku teda držíme a tovar posielame. Ďakujeme.
ďakujeme za spätnú väzbu. Dovoľte nám situáciu objasniť.
Objednali ste si u nás tovar Hollyland Lark M1 Duo (2x TX, 1x RX, 1x nabíjacie puzdro) dňa 15. 11. 2024 o 11:27:45 (piatok). Naša kolegyňa vás hneď informovala e-mailom dňa 15. 11. 2024 o 11:46, že objednávku skontrolovala a zistila chybu v sklade. Tovar bol vypredaný.
Položka sa nachádza na našej centrále a je o tom uvedená aj informácia na webe. Žiaľ a stalo sa to, že zrovna ste trafil mimo synchronizačný čas, kedy sa nestihol aktualizovať stav skladu. Boli posledné kusy skladom. Veľmi nás to mrzí, ale práve z tohto dôvodu kolegyňa kontroluje všetky objednávky obratom. Na uvedený e-mail sme však doposiaľ nedostali žiadnu odpoveď z vašej strany.
Čo sa týka možnosti dobierky – áno, túto možnosť ponúkame a chápeme, že máte obavy. Nemusíte sa však báť, denne vybavujeme veľký počet objednávok a všetko funguje bez problémov. V tomto prípade nastala chyba, ktorú priznávame, no o situácii sme vás ihneď informovali. Upozorňujeme tiež, že aktuálne je predvianočné obdobie, čo znamená zvýšený tlak na logistiku a sklad a celkovo na všetko.
Medzitým bol tovar opäť naskladnený, a preto čakáme na vaše vyjadrenie, či si ho stále želáte doručiť.
Snažili sme sa Vám aj dovolať, ale bez úspechu. Ak si nájdete čas prosíme Vás o kontakt.
S pozdravom,
Tím SmartWear s.r.o.