nakupovala som druhý raz, doručenie bolo rýchle, tovar prišiel dokonale zabalený a s osobným venovaním, navyše bol pridaný darček, celý proces aj obchod hodnotím na základe mojej doterajšej skúsenosti veľmi pozitívne
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi krásne za Vaše hodnotenie :)
Veľmi rýchle dodanie.
Celková spokojnosť
Všetko OK!!!!
OZ Kompostujme -
Rýchle vybavenie objednávky, jeden deň som objednala, na druhý deň mi to prišlo aj s pekným venovaním na krabičke.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie, sme veľmi radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :) venovanie nesmie chýbať :)
Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchlo,promtne
- Nič
OZ Kompostujme -
Nebola mi poskytnuta slubena zlava
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie.
OZ Kompostujme -
Super nákup. Venovanie napísané ručne. Dcérka sa veľmi potešila. Celý komposter aj s príslušenstvom krásne zabalený. Určite budeme ešte nakupovať. Skvelá skúsenosť.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie :) prajeme úspešný štart s kompostovaním a nech dievčatám chutí :)
- osobný prístup
- príjemná komunikácia
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vašu spätnú väzbu :)
OZ Kompostujme -
Výborný nákup a dokonalý prvý dojem. Aj napriek zlyhaniu google pay (mojou chybou) obchod promptne zareagoval a tovar mi bol doručený v čo najkratšom možnom čase.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vašu spätnú väzbu :)
OZ Kompostujme -
Akurat, ze som si kupovala iný produkt.
Zatiaľ spokojnosť. -
- rýchlosť vybavenia
- kvalita veľmi dobrá
- pomer cena/hodnota
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vašu spätnú väzbu a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :)
OZ Kompostujme -
Super komunikácia. Balíček bol dobre zabalený a pripravený v boxe s malým odkazom, ktorý mi vyčaril úsmev na tvári. Odporúčam všetkými desiatimi.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vašu spätnú väzbu :) venovanie na balíčkoch nesmie chýbať a teší ma, že dokáže potešiť :)
OZ Kompostujme -
Profesionálny tím. Super komunikácia. Ešte sme dostali darček.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vašu spätnú väzbu a sme veľmi radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :)
OZ Kompostujme -
Dakujem za super rychle dodanie. Paci sa mi ako mate cely proces popisany, mame od vas aj dazdovky aj komposter a super nam to funguje. S pozdravom.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní a prajeme úspešné kompostovanie a nech dievčatám chutí :)
OZ Kompostujme -
prehľadné stránky, našla som tam to čo som potrebovala a doručenie bolo veľmi rýchle s milým odkazom napísaným fixkou na obale :)
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :)
- Rýchle jednanie, dobre balené
- Nie je
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :)
- rýchlosť vybavenia
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi krásne za Vaše hodnotenie a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :)
OZ Kompostujme -
Úžasná komunikácia, veľmi milí a ústretoví
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní :)
OZ Kompostujme