Niet,čo riešiť majú tovar s ktorým som spokojná
- Velmi mily pan pri komunikacii.
- Rychlosť a milé oslovenie
- Objednávky prídu pomerne rýchlo a komunikácia so zákazníkmi je dostatočná. Tovar je balený v recyklovaných obaloch.
- Teraz sa mi stalo že znes na podporu kompostovania v domácnosti mi prišla s moľami, takže je v byte nepoužiteľná. Ale doteraz boli všetky objednávky v poriadku.
- Šitoký výber rôznych produktov a hlavne veľa informácií na webe ohľadne kompostovania aj pre nás úplných začiatočníkov.
Nemám čo vytknúť
- dostali dme vtipne zabalenú zásielku :)) pobavili sme sa hneď pri vybaľovaní, Aničky dorazili v poriadku, naozaj starostlivo zabalené, podstielka krásne voňala lesom...ďakujeme
Tovar prišiel v poriadku. Prakticka nádoba na bioodpad, ktorá je aj elegantná a ladí nám ku kuchynskej linke
- Prijemny pristup
- Zaujimavy sortiment
- Vela uzitocnych informacii na stranke
Tento obchod som si vybrala preto, ze ziju tym co robia. Je vidiet zanieteny pristup a ked clovek robi co ma rad tak sa to siri dalej do sluzieb a produktov. Nadsenie sa prenieslo aj na mna a dnes mam s nadsenim moj vermikompposter a nove domace zvieratka -dazdovky
Priateľka mi o Vás povedala a chcela som si spraviť radosť, keďže odpad pravidelne triedim a bio odpad vyhadzujem extra :) V novej plechovej nádobe, v mojom malom "bytíku" to hneď krajšie vyzerá ;)
A milý odkaz na krabici mi vyčaril úsmev na tvári - Ďakujem. -
- Rychle dodanie
- Široký sortiment
Som velmi spokojná
- Rýchle spracovanie objednávky
- Kvalitne zabalený tovar
Ďakujem veľmi pekne za tovar, bol dobre zabalený s milým odkazom. Veľmi ma to potešilo:).Dážďovky si už chillujú v komposte, teraz už len počkať kým si na nový domov zvyknú a dajú sa do roboty! Určite nakúpim aj v budúcnosti. Ďakujem a prajem veľa úspechov!
- rýchle doručenie, objednaný tovar prišiel v poriadku
- Súúper to robíte
Som milo prekvapený že niekto v dnešnej dobe píše úhľadným písaným písmom. Bolo to super prekvapenie.
Dobrá komunikácia a ustretovost
Perfektná komunikácia, rýchle dodanie, milí a ústretový prístup.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie :) teší nás Vaša spokojnosť s nákupom u nás :)
OZ Kompostujme -
- Rýchla a kompletná dodávka dážďoviek.
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi krásne za Vaše hodnotenie :) prajeme úspešné kompostovanie a nech dážďovkám chutí :)
OZ Kompostujme -
Maximálna spokojnosť , dážďovky boli v super stave :)
- Kvalitný tovar
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi krásne za Vaše hodnotenie :)
- Spokojný (:
Reakcia obchodu eshop.kompostuj.me
Ďakujeme veľmi krásne za Vaše hodnotenie :)
OZ Kompostujme