Prešlo 8 dní žiadne informácie o tovare o dodaní meškaní.
- Žiadna
- Katastrofálny prístup k zákazníkovi
- Dodanie tovaru v nedohľadne
Po všetkých negatívnych recenziách, musím aj ja potvrdiť túto skúsenosť z nakupovaním!!
Vyhnúť sa oblúkom! -
Tovar mal byť skladom 6ks,ale reálne nebol
prvá objednávka, tovar ešte nemám ale už mám písať hodnotenie
- Žiadna, obchod nekomunikuje.
- Dlhá doba dodania, na základe uvedeného som objednávku zrušil, a ani na zrušenie obchod nereagoval.
Nemám žiadnu spätnú väzbu, v akom stave je moja objednávka. O tovare nemám žiadnu informáciu, či je pripravený na vyzdvihnutie.
na 1. zavolanie pán zdvihol a vraj by malo byť všetko v poriadku,
teraz už obchod nekomunikuje, aj keď termostat svieti skladom (s vyššou cenou - ak je to problém treba to hádam oznámiť
platba bola vopred - teda určite tu neplatiť nič vopred!! -
- Nekomunikuju
Nulová komunikácia
- Tovar žiaľ nedorazil,žiadne informácie kde nastal problém , na e-mail a tel neodpovedaju, dúfam že sa vrátenia peňazí dočkám.
Objednávka neprišla a nekomunikujú ani na dotazy v akom je stave
- Neodpovedá nikto, platba uhradená už 10 dní, tovar nemám
Po vytvoreni objednavky zaslane len info o vytvoreni objednavky. Neprisla ziadna sms ani email o dalsom stave objednavky, ani o odoslani. Rovnako ani dopravca neinforomoval o doruceni. Tovar bol doruceny na fakturacnu adresu aj napriek tomu ze dodacia adresa uvedena bola ina. V den dorucenia zavolal kurier s tym ze o 10 min pride. Po rozbaleni a zapojeni zistená zavada na tovare. Na zaslany email nikzo nereagoval. Az po telefonickom kontakte bolo dohodnute vratenie tovaru. Od vratenia tovaru ubehlo niekolko dni. Ziadna info o prevzatí tovaru, o jeho stave, o dalsom postupe. Takze nakup cez tento eshop bohuzial odporucat nemozem v ziadnom pripade. Dovod vybratia bola najnizsia cena ponukaneho tovaru v porovnani s inymi eshopmi, jedine plus.
26.9.24 objednané a ZAPLATENÉ, tovar nedorazil. Obchod so mnou nekomunikuje.
Neodporucam obchod.... tovar objednany 27.8 a tovar stale nedorazil... uz nikdy si odtial neobjednam...
Zdroj laboratórny UNI-T UTP3315TFL-II mi prišíel nefunkčný
Vymena zdroja prebehla až po dvoch tyždnoch ,kedy som musel niekolko krat opakovane telefonovat a opakovane mi vždy bola prislubena vymena
že už už už to balime.Už som nedufal za kladne vybavenie ,ale nakoniec
po dlhej dobe prišiel novy zdroj. -
- Čakacia doba
- Klamstvo : V opise je písane skladom a nie je skladom.
- Ani po 7 dňoch nemáme sledovacie číslo zásielky predpokladám že ešte stále produkt neodoslali aj keď bol označený ako "Skladom"
- Ešte sme nenašli žiadne pozitívum daného eshopu
komunikácia žiadna, tovar mi nedorazil, je tomu už týždeň čo som si ho objednala
Na tovar ktory bol uvedeny, ze je skladom a ktory som zaplatil kartou pri objednavke som cakal 11 dni.
- Maju tovar, ktory som v inych obchodoch nenasiel
- Dlha doba vybavenia objednavky a dorucenie tovaru. Mojou objednavkou sa zacali zaoberat az po urgencii po troch dnoch. V utorok som objednal a zaplatil a az po piatkovej urgencii prisla sprava, ze tovar je nachystany. Doruceny bol az v pondelok dalsi tyzden.
Rozporuplny obchod. Tovar ponukaju naozaj sirokom rozsahu, platba prebehne bez problemov hned, horsie je to s vybavenim objednavky, kym sa niekto raci zodvihnut a ist to zabalit a poslat.