Spínacie hodniny som objednal 20.7. Dňa 22. som sa informoval, kedy bude tovar dodaný. Odpoveď: "Odošleme 23., budete to mať 24. alebo 25. 7. Dňa 24. telefon na čísle 0522220200 nik nezdvihol telefón, na mail nik nereagoval. Dňa 25. som sa dovolal, pracovník ESAT sľúbil objednávku vybaviť. Tovar som dostal 26. Prístroj nefunguje správne, budem ho reklamovať.
- Na zásielku som čakal 2 týždne
- Balenie bolo poškodené
Neobjednavat z tohto obchodu
- Výhodná cena
- Tovar mi ani po 1 upozornení neprišiel, až po druhom..
- Žiadne info o dodaní tovaru a tovar mi ešte neprišiel.
- Predajca nekomunikuje, ani nereáguje na e-mail komunikáciu.
- Žiadne info okrem faktúry nechodí na e-mail.
- DPD Pickup - Nebolo mi doručené číslo obj. nedá sa dohľadať ani na ich doméne.
- dobrá ceny
- žiadne informácie o doručení tovaru
- už 6 dní čakám aspoň nejakú informáciu o zaplatenom tovare a nič
Doposiaľ mi nebol tovar doručený, napriek tomu, že bol zaplatený. Po telefonickom kontaktovaní obchodník tvrdil, že objednávku poslal a že bude v pondelok na odbernom mieste. Dodnes tomu tak nie je.
Nemám ako hodnotiť,tovar mi stále nedorazil, objednaný 23.7.24,dnes je 30 a stále nič...ak zajtra nedorazí, ruším objednávku a osobne si daný tovar pôjdem kúpiť do Trenčína... pekný deň
Tovar sme urgovali, ale stále nedorazil, už je 29.7
klamali ze tovar poslali, komunikacia ziadna
Pred týždňom prišlo zo chodu iba automatické potvrdenie objednávky a odvtedy nič ani tovar
- Píšu že tovar je skladom a už dva týždne čakám. Volal som im a iba zavádzajú. Ľutujem že som tu niečo objednal. Najskôr si asi treba prečítať recenziu o obchode a potom objednávať.
Ako to mám ohodnotiť keď mi tovar neprišiel?
- Čakám už ôsmy deň na tovar a stále nič pred troma dňami sme tam volali pán nás ubezpečil že tovar dostanem najneskôr o dva dni. Beží už tretí a ani nič nenapísali , u prepravcu žiaden záznam tak neviem čo bude ďalej , pripomínam že tovar bol skladom.
objednávka dorazila presne o týždeň, zabudli na ňu, zobudili sa až po telefonickej urgencii, sľúbili informovať, neinformovali, nezavolali. tovar v pôvodnom, chabom obale, plný dier zvnútra od výrobku, časť skrutiek voľne vysypaná v kartóne. návod v polštine nepoužiteľný, obrázky nezreteľné, ako pri viacnásobnom kopírovaní, nekontrastné, rozmazané. obchodník sa neuchádzal o moju dôveru.
už som to davno mal dostat a nič nemam ani neviem
Na otázku v akom stave je objednavka odpovedali po 2 dňoch
Tovar mi , napriek dotazom nebol dodany
- Dal som si tovar poslat na odberne miesto paketa nakolko doobedu som v praci a obchod mi ho zaslal na domovsku adresu tak som si musel balik (kuriera) nahanat po okrese ak som chcel svoj balik.
Chybala mi komunikacia ohladom statusu objednavky.
Jediny mail, ktory som dostal, bola informacia o prijati objednavky. Nedostal som potvrdzujuci mail, ani mail o vybaveni objednavky.
Zavolal som, ochotne odpovedali na otazku, k tomu ziadne vyhrady.
Spomeniem troska pomalsie vybavenie objednavky, ale hlavne komunikaciu by som oznacil, ako slabu stranku. -
Po viacerých e-mailoch som sa doprosoval na SK manual k zakúpenému tovaru a žiadna snaha.