Už týždeň čakám na doručenie. Príprava na odosielanie trvalá 3 dní po uplatnení.
Reakcia obchodu epotreby.sk
omlouváme se zdržení Vaší objednávky, zvolila jste úhradu zálohou, kdy se čeká na připsání platby do našeho systému. Ihned po vyfakturování byla vaše zásilka odeslaná. Jelikož posíláme zboží z ČR, tak na Slovensko je vždy trošku delší doba dodání a již má vše ve své režii přepravce a nedokážeme ovlivnit jeho logistiku, navíc do toho zasahoval víkend a zásilky se přes víkend nedoručují.
Ještě jednou se omlouváme za komplikace, s přáním hezkého dne L. Procházka -
Tovar nedorazil ani po 7-mich dňoch
Reakcia obchodu epotreby.sk
omlouváme se za komplikace kolem Vaší objednávky. Zboží bylo na objednávku do třech dnů, bohužel jsme nedokázali termín dodržet. Dodavatel měl problém vykrýt naši objednávku a následně i dopravce měl problém s logistikou k nám na hlavní sklad.
Je nám líto, že se to zrovna takhle sešlo kolem Vaší objednávky, ale stává se to opravdu minimálně.
Ještě jednou se omlouváme. S přáním hezkého dne za tým epotreby.sk L. Procházka -
- Dlhá doba dodania
Reakcia obchodu epotreby.sk
moc se omlouváme za delší dobu dodání. Zboží které jste objednal, bylo na objednávku. Dodavatel bohužel objednávku vybavil o něco později než obvykle. Právě probíhá letní sezóna zahradní techniky a ani přepravci nestíhají včas doručovat. Doufáme ve Váš další nákup a snad Vás přesvědčíme, že ne vždy je doba dodání tak dlouhá. S přáním hezkého dne L.P. -
- Nemôžem pozitívne hodnotit
- Píšu že dodacia lehota 2 dní ale tovar ani po 7 dňoch nedorazil.
- Telefon neberu
- Vôbec túto obchod nedoporučuje m nikomu
ziadna odpoved uz tyzden
- Zla komunikácia celé zle
- je to +++
Tovar mi prepravca buchol na postbox do predajne,a pritom som si zaplatil doručenie na adresu,ani len nezavolal ani neposlal SMS
Dnes nám kuriér priniesol balík s tým, že ide iba o polovicu objednaného záhradného domčeka a druhá polovica bude doručená niekedy neskor. Samozrejme zaplatiť sme mali hneď a plnú sumu. Zásielku sme teda v takomto stave odmietli prevziať. Neviem čo sme mali robiť s polkou zahradného domčeka, asi sa spoliehať na to, že dorazí aj tá druhá. Takýto prístup sa mi nepáči a neposobi na mňa profesionálne.
Ihneď po prevzatí som zistila že hriankovač nefunguje. Písala som tam mail. Žiadna odpoveď a dovolať sa tam je nereálne. Tak za mňa tento obchod nikdy viac!!!!!!
Katastrofa
Obchod je asi zrušený, prišlo len potvrdenie objednávky a odvtedy nič, po dvoch týždňoch som im napísal mail s otázkou či tovar odošlú, ale nikto sa neozval , mesiac od objednávky a stále nič, veľké štastie že som nezaplatil vopred !
- Mali aktuálne najnižšiu cenu
Týždeň čakám na reakciu k reklamácii
Preto hodnotenie neodporúčam (zatiaľ) -
Tovar bol ževraj poškodený a obchod mi dal info až ked som sa ozval ja po 10 dnoch :D a ešte k tomu to bol posledný kus a ked som ho objednaval tak tak svietilo že sú 3-4 na sklade :D
- Komunikácia obchodu 0 bodov... poslali @ že tovar je pripravený pre kuriéra !!! Čakám,čakám veď predsa ide to až z Čiech tak im dám šancu čakám,čakám 3,4,5,6,7,8,9,dní a tovar nikde ... po 10 dňoch volám a prej tovar nie je skladom ♀️ Hlavne ,že pred 10 dňami bol údajne nachystaný pre kuriéra ... keby som sa sama nedožadovala tak čakám asi do decembra .... a pritom stačil 2 minútový hovor či chcem iný tovar pripadne počkať na doskladnenie ...pozitívum je ,že po dohode výmeny za skladový tovar mi objednávka prišla za 2 dni síce tovar je ok a aj cena ale kvôli tejto skúsenosti už nikdy viac a pritom je to všetko len o komunikácii
Kôš mal byť béžový a je biely inak všetko ok
- Kávovar mi do 2dni pokazilo
Tovar Prišiel po týždni, čo sa dalo ešte nakolko je situácia aka je... Ale konvica nám prišla celá domlatená a poškodená..
- Tovar prišiel poškodený
- Obchod absolútne neodpovedá na reklamáciu
Tovar prišiel poškodený. Na reklamáciu absolútne nikto neodpovedá. Neodporúčam absolútne tento obchod. Nula bodov tovaru aj služieb.
Tovar mi nebol do dnešného dňa doručený. Informovala som sa o stave zásielky e-mailom doteraz žiadna odpoved. Počkám ešte pár dni a objednávku ruším.