Obchod ma informoval, že tovar, ktorý som si objednala je poškodený, rozbitý... A, pýtali sa ma, či si želám odoslať tento tovar v takomto stave..., čo som samozrejmä odmietla.
- Je veľmi pomalý.
- Tovar ani po 12-ich dňoch nedorazil žiadne odôvodnenie neposlali
Neodporúčam.
Reakcia obchodu epotreby.sk
Dobrý den, jsme z Jeseníku a byli jsme postiženi povodní, proto se Vaše expedice opozdila, za což se velice omlouváme, zboží ale dříve odeslat nešlo, byly zde výpadky proudu a elektřiny a nemohli jsme pracovat.
V dnešnej dobe čakať týždeň na balík je dosť. Tovar ukazovalo skladom tak neviem kde je problém. Tovar stále nedorazil.
Vyrobnik sódy ok ale že sa nedajú kúpiť nahradne flaše to je strašne...
Reakcia obchodu epotreby.sk
Dobrý deň pani Monika, je nám veľmi ľúto, že nie ste spokojná s doplnkovým sortimentom k produktu, ktorý ste si zakúpili. Náhradnú fľašu je momentálne možné objednať iba pre výrobník sódy Orion AQUADREAM. BERLINGERHAUS v súčasnosti neponúka náhradné fľaše pre výrobník sódy SODABAR, preto ich nemôžeme zaradiť do nášho sortimentu. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo sťažnosti týkajúce sa tovaru, neváhajte nás kontaktovať na [email protected] alebo [email protected].
Nefunkčný tovar som dostala.
Chceli mi to vymeniť ale nebola som doma a sestra mi mi zobrala do servise.keď došla zásielka a všimla som si že neide bola som veľmi smutná .len zbytočné vyhodené peniaze+aj opravár stála 20€ ...Reakcia obchodu epotreby.sk
Dobrý deň, pani Farsangová, veľmi sa ospravedlňujeme za vašu skúsenosť so zakúpeným produktom. Ak novo zakúpený produkt nie je plne funkčný, je vždy potrebné vyriešiť situáciu výlučne u nás formou reklamácie na [email protected]. Ďakujeme za pochopenie.
Nekvalitný výrobok!!!
Do dnešného dňa mi nič neprišlo!!!!!
Tovar prišiel v zlej kvalite ,zle zvarene casti neviem kde bola vystupna kontrola a tovar bol nepouzitelny.
- Tovar mi stále nedotazil
Objednala som plastovú ohrádku pre psa. Prišli mi dolámané rohy. Krabica bola nepoškodená otvorila som ju ihneď po prevzatí a dva rohy boli polámané na kúsky čiže nepoužiteľné. Ihneď som písala aj do eshopu zaslala som im fotku dolámaných častí. V tom čase som mala ohrádku doma presne 4 minúty. Dodnes mi z eshopu neprišla odpoveď. Takže keď vám príde poškodená vec máte smolu. Škoda peňazí a nebola to malá suma.... určite neodporúčam nakupovať tu
Objednala som tovar pred 9 dňami a dodnes ho nemám... Netušila som, že tovar z Číny mi príde rýchlejšie,ako z Epotrieb... .. prišlo mi hodnotenie obchodu skôr, ako tovar . Takže... Naozaj neodporúčam. A to je asi prvá moja zlá recenzia..
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Nulová komunikácia , nedodržanie dodacej lehoty a iba výhovorky. Absolútne nedôverny obchod.
Nedodržali dodacia lehotu , 8.11. som si objednala tovar ktorý dodnes neprišiel. Nulová komunikácia , keď som už ja napísala a spýtala sa ohľadom objednávky odpoveď bola , že nemali čo objednať k môjmu tovaru a preto ho ešte nedostanem. Tak som odstúpila radšej od zmluvy .
objednávku zrušil obchod z důvodu systémové chyby. Neskôr dodal, že byla nastavena špatná cena výrobku
- Dlhá doba doručenia.
- Tovar nebol ešte doručený preto nie som spokojný a nemám čo hodnotiť
- dlhá doba dodania
- Dlhé doručenie tovaru.2 týždne a tovar ešte nemám a hlavne, že dotazník už áno.