Reklama

Tovar prišiel rýchlo a presne ako som očakával. Plus darček potešil. Určite ešte nakúpim v Engare.

Ahoooj Daniel,

Veľmi si vážime tvoju spätnú väzbu a sme radi, že produkty prišli v poriadku.

V engaro sa vždy snažíme priniesť ten najlepší servis, kvalitu produktov a zážitok z nákupu. Takže ak budeš čokoľvek potrebovať, sme tu pre teba.

Buy. Smile. Repeat.

Hydrogelova fólia oveľa lepšia ako sklo
    Veľmi dobre a jednoducho sa aplikuje

Ahoooj Sandra,

• dobré zabalené,rýchle dodanie

Kvalitný materiál aj jeho spracovanie ,cestovná taška má presne rozmery ako udáva výrobca,čo je dosť dôležité ,keď človek cestuje lietadlom

Ahoooj Martin,

Rychle dodanie

Buy. Smile. Repeat.

Bola som spokojná s rýchlosťou vybavenia a odoslania balíka.

Ahoooj Grétka,

• Rýchle vybavenie objednávky
    • Rýchle dodanie tovaru
    • Dobrá komunikácia

Odporúčam

Ahoooj Miloš,

Buy. Smile. Repeat.

• kvalitný tovar za dobré ceny
    • e-mailová komunikácia niekde zaviazla - nemám spätnú väzbu na moju registráciu v e-schope.

Ahoooj Július,

• Skvelý prístup,rýchle dodanie.Spokojnost
    • Nič

Ahoooj Julinka,

Buy. Smile. Repeat.

• Rychlo vybavena objednavka . Tovar ktory som si objednal splnil moje ocakavania odporucam

Ahoooj Jožko,

• Rychle dorucenie

Ahoooj Gabriel,

Buy. Smile. Repeat.

• rýchle vybavenie a doručenie objednávky
    • žiadna

Obchod komunikuje so zákazníkom okamžite, keď vznikne problém. Telefonicky sa spýtam na detaily a je mi hneď zodpovedne poradené!

Ahoooj Mirko,

Buy. Smile. Repeat.

Rýchle dodanie, jednoduchá aplikácia fólie, som spokojna

• Rýchlosť

Ahoooj Karol,

Ahoooj Tibor,

Super rychle dodanie .

Buy. Smile. Repeat.

• Bola dodana folia vacsich rozmerov ako pozadovana.

Ahoooj Luboš,

Buy. Smile. Repeat.

Musím pridať recenziu pretože som veľmi spokojná! Fólia ne na dotyk veľmi príjemná, mám dojem akoby som mala nový telefón, skutočne skvelá!
    Po aplikácii som mala v strede displeja líniu, ale ako písalo v popise do 24hod úplne zmizla a krásne prilnula.

Ahoooj Veronika,

• Siroky vyber
    • Dodanie
    • Komunikacia

Velky vyber prislusenstva pre vas mobil.
    Expresne rychlo mi prisla objednavka jeden den som objednal a na druhy den mi prislo do boxu. Fakt ze super.

Ahoooj Martin,

spoľahlivosť