- Rychle dodanie
- Široký sortiment
- Príjemný servis
- Rýchle dodanie .
- Prvýkrát som nakupovala, ale som spokojná. Rýchle doručenie+ darček.
- Priehľadnosť
- Vysoké ceny
- Vratit tovar len formou bodov
- Reklamovat tovar len formou bodov
Reakcia obchodu engaro.sk
ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť. Mrzí nás, že ste s naším obchodom neboli spokojný. Chceme Vás uistiť, že ceny sa snažíme udržiavať férové a konkurencieschopné, pričom kvalitu služieb a produktov neustále zlepšujeme.
Čo sa týka vrátenia alebo reklamácie tovaru, body v našom systéme slúžia ako bonus, ale vždy sa riadime platnou legislatívou a v prípade oprávnenej reklamácie vieme ponúknuť aj vrátenie peňazí.
Ak máte akékoľvek nejasnosti, kontaktujte nás, prosím, a radi všetko preveríme a vyriešime k Vašej spokojnosti.
Prajeme pekný deň.
Tím zákazníckej podpory
engaro -
- Rýchle dodanie tovaru.
- Zatiaľ žiadne.
Ahoooj Janko,
ďakujeme za tvoju recenziu :)
Veľmi si vážime tvoju spätnú väzbu a sme radi, že produkty prišli v poriadku. V engaro sa vždy snažíme priniesť ten najlepší servis, kvalitu produktov a zážitok z nákupu, takže ak budeš čokoľvek potrebovať, sme tu pre teba.
- Rýchlosť spoľahlivosť
Ahoooj Evička,
Buy. Smile. Repeat. -
Splnily to čo sľúbily , s výrobkom som spokojný .
Ahoooj Ivan,
Ahoooj Peťo,
Expresne dodanie
Ahoooj Dada,
Buy. Smile. Repeat. -
Aká skusenost môže byt ked mi prišiel iný tovar a namiesto zaslania nového mi povedali objednajte si niečo a my vám ho pribalime
- Super prehľadný eshop a rýchle dodanie
- Mnou zakúpené fólie na mobily sú nad moje očakávania a hlavne rýchla, jednoduchá samoaplikácia ma presvedčila, že budem nakupovať aj v budúcnosti od Engaro...
Ahoooj Milan,
Buy. Smile. Repeat. -
Spokojnosť fólia na mobil bola v poriadku
Ahoooj Lubo,
Buy. Smile. Repeat. -
Vyzdvihujem prístup eshopu k zákazníkom. Konkrétne: Jedna fólia nebola nebola úplne podľa mojich predstav. Bez akýchkoľvek problémov a výhovoriek poslali inú podľa mojho výberu. Odporúčam
Ahoooj Michal,
kryt ok