Reklama

• rýchlo

• Dobré ceny a rýchlosť dodania

• Rýchlosť v dodaní

• Skvelý e-shop.
    • Kvalitný tovar za priateľské ceny.
    • Akcie.

Pekný deň,

ďakujeme za Vašu milú recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s našou ponukou, kvalitou tovaru aj cenami. Snažíme sa prinášať zákazníkom výhodné akcie a zároveň produkty, na ktoré sa môžu spoľahnúť. Veríme, že sa k nám opäť radi vrátite.

• Rýchlosť

Zdravíme Miro,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť vybavenia Vašej objednávky. Naši šikovní skladníci posielajú tovar tak, aby bol u Vás najneskôr do 2 pracovných dní od prijatia objednávky. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu

Prvá objednávka, ale som spokojný na 110%

Dobrý deň, pán Ľudovít,

ďakujeme za Vašu recenziu a dôveru pri Vašej prvej objednávke. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný až na 110 %. Veríme, že aj pri ďalších nákupoch splníme Vaše očakávania a budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. Máme radi zákazníkov ako ste Vy.

Tím eshopu EMOS SK

Všetko v poriadku, vysoká kvalita výrobkov a LED žiaroviek.

Pekný deň prajeme,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s kvalitou našich výrobkov aj LED žiaroviek. Spokojní zákazníci sú pre nás najväčšou odmenou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Tím eshopu EMOS SK

Kurier my nedorucil tovar preto som bol nuteny objednat v inom obchode.

Reakcia obchodu EMOS.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Mrzí nás vzniknutá situácia s doručením zásielky a chápeme Vaše sklamanie, keď ste boli nútený objednať tovar inde. Aj keď samotné doručenie zabezpečuje prepravca, Vašu pripomienku berieme vážne a budeme ju riešiť s cieľom predchádzať podobným prípadom.

Tím eshopu EMOS SK

Rychlé dodanie továrnu. Objednal som už viac krát.

Zdravíme, Jajko,

ďakujeme za Vašu recenziu a opakovanú dôveru. Veľmi nás teší, že sa k nám pravidelne vraciate a že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Takáto vernosť zákazníkov je pre nás veľkou motiváciou.

Tím eshopu EMOS SK

• Všetko rýchlo vybavené ,poslané ,doručené .

Špeciálizovany obchod kupoval som tu prvý krát ale ich značku som kúpil prvý krát už pred cca 5 rokmi inde .

Reakcia obchodu EMOS.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky aj doručením. Zároveň nás potešilo, že máte s produktmi EMOS dobré skúsenosti už niekoľko rokov. Veríme, že aj tento nákup splnil Vaše očakávania a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Tím eshopu EMOS SK

Nemam co vytknut vsetko o.k.

Pekný deň prajeme, Ramgad,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol bez problémov a všetko bolo podľa Vašich predstáv. Takáto spätná väzba nás vždy poteší a už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.

Uplna spokojnost

Zdravíme, icko,

ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás, že ste boli s nákupom úplne spokojný. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Rýchle dodanie

Pekný deň, pán Jozef,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že objednávka k Vám dorazila rýchlo a bez komplikácií. Robíme maximum pre to, aby naši zákazníci mali svoj tovar doma čo najskôr. Tešíme sa na Vás opäť.

Tím eshopu EMOS SK

• Rychle dodanie a postovne zadarmo

Obcodo je oproti inym esopom trochu draksi ale ma 2 vyhody.
    postovne zadarmo a rychle dorucenie.

Zdravíme, pán Miroslav,

ďakujeme za Vašu úprimnú recenziu. Teší nás, že ste ocenili rýchle doručenie aj dopravu zdarma, ktoré sa snažíme zákazníkom ponúkať ako pridanú hodnotu. Veríme, že celková spokojnosť s nákupom a kvalitou služieb vyvážila Vaše očakávania a budeme radi, ak nás navštívite aj nabudúce.

• Kvalita výrobkov
    • Dobré ceny

Dobrý deň, pán Jozef,

ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste spokojný s kvalitou produktov aj našimi cenami. Tešíme sa na Vás opäť.

Tím eshopu EMOS SK

• žiadny telefón a na email nikto nereaguje

Tovar mi bol doručený , ale čo sa týka komunikácie žiadna , potrebujem prerobiť faktúru a nič .telefón žiadny a na email nikto nereaguje.

Reakcia obchodu EMOS.sk

ďakujeme, že ste si našli čas na spätnú väzbu. Mrzí nás Vaša skúsenosť s komunikáciou. Chápeme, že pri požiadavke na úpravu fakturačných údajov je dôležitá rýchla reakcia. Vašu pripomienku preveríme a zistíme prečo nedošlo k odpovedi v očakávanom čase. Každopádne, všetky Vaše požiadavky o úpravu fakturačnej adresy môžete smerovať na číslo, ktoré uvádzame priamo v sekcii infocentrum - 041 509 16 14.

Veríme, že sa nám podarí situáciu čo najskôr vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Tím eshopu EMOS SK

Výborna komunikácia,rýchle doručenie, tovar krásne zabalený,celková spokojnosť.

Pekný deň,

ďakujeme Vám za milú recenziu. Teší nás, že ste boli spokojný s komunikáciou, rýchlosťou doručenia aj starostlivým zabalením zásielky. Snažíme sa, aby bol celý nákup čo najpríjemnejší, a preto nás Vaše hodnotenie veľmi potešilo.

• Dostupné originálne príslušenstvo
    • Dobré ceny
    • Pravidelné akcie
    • Dostupná doprava zdarma

Dobrý deň prajeme,

ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás, že ste ocenili široký výber originálneho príslušenstva, výhodné ceny aj naše pravidelné akcie. Sme radi, že objednávka dorazila rýchlo a nákup splnil Vaše očakávania. Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.

Tím eshopu EMOS SK

Prehľadná ponúka, rýchle vybavenie objednávky, prehlad o zásielke.

Zdravíme, pán Jozef,

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste ocenili prehľadnosť našej ponuky, rýchle vybavenie objednávky aj informácie o stave zásielky. Práve bezproblémový priebeh nákupu je pre nás dôležitý.

OK

Reakcia obchodu EMOS.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a objednávka k Vám dorazila bez komplikácií. Vaša spokojnosť nás teší a motivuje do ďalšej práce.