Reklama

• Rýchle doručenie

Krásny deň, pani Ľubica,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že Vaša objednávka dorazila bez problémov a že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia. Každá pozitívna skúsenosť našich zákazníkov nás veľmi poteší.

• Rýchle

Reakcia obchodu EMOS.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že nákup prebehol rýchlo a podľa Vašich predstáv. Veríme, že budete rovnako spokojný aj s používaním zakúpeného tovaru.

Tím eshopu EMOS SK

• Super pomer kvalita a cena

Pekný deň prajeme,

ďakujeme za milú spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste ocenili pomer kvality a ceny našich produktov. Práve na tom si zakladáme, aby naši zákazníci získali spoľahlivé výrobky za rozumnú cenu.

Tím eshopu EMOS SK

• Za doručenie a dobierku sa neplatí...super

Dobrý deň, pán Marian,

ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás, že ste ocenili dopravu zdarma aj bezplatnú dobierku. Snažíme sa zákazníkom ponúkať čo najvýhodnejšie podmienky nákupu a sme radi, že ste boli spokojný.

Tím eshopu EMOS SK

Dobré ceny. Oplatí sa počkať ten deň-dva navyše. Obzvlášť ak beriete viac tovaru.

Pekný deň, Cobi,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s našimi cenami a celkovým nákupom. Veľmi si vážime aj Vašu poznámku a teší nás, že výhodnosť objednávky pre Vás prevážila aj nad o niečo dlhším čakaním.

• Spoľahlivý eshop

Pekný deň, Rocco,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste náš eshop označili za spoľahlivý. Presne o to sa snažíme pri každej objednávke, aby zákazníci mohli nakupovať s dôverou a bez starostí. Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás.

Všetko ok

Dobrý deň, Michal,

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv a objednávka dorazila v poriadku. Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou odmenou.

• Výhoda.

Pekný deň prajeme,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste boli s nákupom spokojný. Ďakujeme za prejavenú dôveru.

Super rýchly

Krásny deň,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť vybavenia objednávky. Robíme maximum pre to, aby sa tovar k našim zákazníkom dostal čo najskôr.

rýchle dodanie, dobré výrobky

Dobrý deň, pán Jozef,

ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s kvalitou produktov aj rýchlosťou dodania. Veríme, že Vám budú naše výrobky dobre slúžiť aj naďalej.

• Cena a rychlost dodania

Zdravíme Vás, Miroslav,

ďakujeme za hodnotenie. Teší nás, že ste ocenili priaznivú cenu aj rýchle doručenie objednávky. Práve spojenie dobrej ponuky a spoľahlivého dodania je pre nás dôležité.

• zatiaľ spokojný

Pekný deň prajeme,

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že nákup splnil Vaše očakávania a že ste s našimi službami spokojný. Veríme, že spokojnosť bude pokračovať aj pri používaní zakúpeného tovaru.

Tím eshopu EMOS SK

som spokojna s objednavkou dorazila super odporucam

Krásny deň,

ďakujeme za milé hodnotenie. Veľmi nás teší, že objednávka dorazila v poriadku a že ste s nákupom spokojná. Ďakujeme aj za odporúčanie, ktoré si veľmi vážime.

• Super

Krásny deň prajeme,

ďakujeme za Vašu recenziu. Aj stručné hodnotenie nás dokáže potešiť. Sme radi, že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti a veríme, že sa k nám opäť vrátite.

• Najväčší výber žiaroviek
    • Úsporné trojbalenie
    • Spotreba žiarovky A class
    • Balenie tovaru, krehké
    • Doprava zdarma <3

Chcel som nakúpiť pár žiaroviek s filamentom v teplej bielej (2700K), ale elektro nemalo tento výber - čo nájdete len v Emose. Doprava zdarma!

Zdravíme, Lukpuk,

ďakujeme za Vašu podrobnú recenziu. Veľmi nás teší, že ste u nás našli presne také žiarovky, aké ste hľadali. Snažíme sa ponúkať široký výber produktov, aby si u nás každý zákazník našiel to pravé. Ďakujeme aj za pochvalu balenia a dopravy zdarma, Vaša spokojnosť nás naozaj potešila.

• Rýchlosť a výhodnosť.

Doporučujem.

Pekný deň,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojný s výhodnosťou nákupu aj celkovým priebehom objednávky. Ďakujeme za odporúčanie, veľmi si ho vážime.

• Velky vyber tovaru
    • Dobre ceny
    • Super komunikacia obchodu
    • Ziadna

Dobrý deň, pán Dadaj,

ďakujeme za Vašu recenziu.Sme radi, že ste ocenili široký výber produktov, priaznivé ceny aj komunikáciu nášho tímu. O to viac nás teší, že ste pri nákupe nenašli žiadne negatíva. Príďte ku nám opäť.

Tím eshopu EMOS SK

Rýchle dodanie, super cena a výber produktov

Reakcia obchodu EMOS.sk

Zdravíme Vás a ďakujeme za hodnotenie.

Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s cenou, ponukou produktov aj rýchlosťou doručenia. Takéto pozitívne skúsenosti nás motivujú neustále zlepšovať naše služby.

Tím eshopu EMOS SK

Žiadaný tovar bol k dispozícii za prijateľnú cenz a hlavne s dopravou zdarma. OK

Pekný deň prajeme,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste u nás našli hľadaný tovar za prijateľnú cenu a využili aj dopravu zdarma. Teší nás, že nákup prebehol bez komplikácií a podľa očakávaní.

• Spoľahlivý eshop,dobrý výber,rýchle dodanie

Pekný deň želáme,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s výberom produktov aj rýchlosťou doručenia. Snažíme sa, aby bol nákup na našom eshope jednoduchý, prehľadný a bez zbytočného čakania. Ďakujeme za dôveru a veríme, že sa k nám opäť vrátite.