Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Som spokojná s tovarom, ktorý vyzerá tak ako bol aj nafotený
- Veľmi dlhé čakanie-mesiac
- Musela som tam dvakrát písať a dvakrát volať,lebo po pár dňoch na mňa zas zabudli,ale môj hnev sa trošku zmiernil malým darčekom, ktorý som dostala.Komunikacia bola podľa toho na koho som trafila,prvá pani nejavila veľmi záujem o môj problém,ale druhý krát som trafila na veľmi príjemnú operátorku s ktorou sme daný problém poriešili a vyškrtli jeden tovar z objednávky, ktorý zdržiaval celú objednávku.
Reakcia obchodu Emahome.sk
jsme rádi, že se nakonec vše vyřešilo. Zároveň nás také těší, že Vám dárek udělal alespoň menší radost. Doufáme, že příští nákup proběhne na jedničku.
EmaHome -
Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.
Dňa 24.12.2021 som zaplatila za panvicu, ktorá mi do dnešného dňa (13.12.2021) nedorazila... Dňa 01.12.2021 mi napísali, že moja objednávka sa vybavuje...
Reakcia obchodu Emahome.sk
omlouváme se Vám bohužel zboží jsme již neměli skladem, kdy dodavatel nám zrušil slíbenou dodávku zboží. Z toho důvodu jsme Vám vrátili částku na účet.
Děkujeme za pochopení.
- nieje
- zlá komunikácia, chýba flexibilita, tovar, napriek úhrade, ani po viac ako týždni nemám
nie
Reakcia obchodu Emahome.sk
mrzí nás delší doručení zásilky. Bohužel jsme neměli připsanou platbu za zboží, proto jsme jej nemohli dříve odeslat. Po emailové komunikaci se však vše vyřešilo a doufáme, že budete s objednávkou spokojeni.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Dobrý večer.Som nespokojný .V pravom hornom rohu ako je ovládací panel je prasknutýv uhlopriecke ovladacieho panela cca 30cm.Ďalej podla zákona má byť preklad ako sa použiva výrobok.
- Je to nemecký vyrobok nezodpovedá kvalite nemcov.Mám fotodokumentáciu praskliny
Reakcia obchodu Emahome.sk
je nám lito, že je produkt poškozený. Boužel se tak muselo stát chybou přepravce a nešetrným zacházením se zásilkou. Zboží máte v záruce, takže můžete uplatnit reklamaci a my s Vámi celou situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
EmaHome -
Tovar mi neprišiel a na email ktorý som písala kvôli informácií o tovare mi nikto neodpísal.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Rýchle doručenie aj dobrá komunikácia.
- Posuvné dvere nedoliehaju slabý magnet,kvalita nezodpovedá cene,chcela som si ešte objednať aj skrinku ,ale som si to rozmyslela .
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.“
Príspevok bol odstránený z dôvodu irelevantnosti obsahu.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Neochota zlá komunikácia ja som im posielala mail že chcem vráť tovar z dôvodu že tovar nemá slovenský návod na používanie napísali mi že sa mi ozvú a od 16.8. sa mi vôbec neozvali tak taký sú nikdy viac by som od nich nič nekupoval ani by som nikomu známemu neodporučovala!!!!
Na stranke majú setko pekne nafotene aj dobrá zľava bola na plachty co som kupovala. Lenže príde vám domov tenka priesvitna handra. Hlavne co sa froté plachiet týka.
- Komunikacia
- Voľba kuriéra len S.P.
Všetok olej vytečený do obalu, celé to kvapkalo. Nikde sa nepíše čo tam naliať a koľko.
Tovar nebol doručený na adresu a žiadne inf o tom,že je na pošte.
Aplikácia - sledovanie zásielky- ma nasmerovala na poštu,odkiaľ som si
kompresor otrepal domov.
Nevyskúšané, riešim olej. Som sklamaný.