Mal som mať už doručený tovar, stále neprisiel
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa za dlhšiu doručovaciu dobu. Vaša objednávka bola z nášho skladu expedovaná v priebehu 2 dní od prijatia vašej objednávky a prijatia vašej platby. Rýchlosť doručenia prepravnej spoločnosti už bohužial nevieme plne ovplyvniť. Verím, že aj napriek dlhej dobe doručenia ste s vašim zakúpeným výrobkom spokojný.
- 7 dni a tovar nedorazil
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa za dlhšiu doručovaciu dobu. Vaša objednávka bola z nášho skladu expedovaná hned v druhý deň od prijatia vašej objednávky. Rýchlosť doručenia prepravnej spoločnosti už bohužial nevieme plne ovplyvniť. Verím, že aj napriek dlhej dobe doručenia ste s vašim zakúpeným výrobkom spokojný.
Tovar nedorazil.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za vaše hodnocení, i když nás mrzí, že je negativní.
Zboží, které jste objednal v pátek jsme následně po víkendu vyexpedovali o čemž jsme vás informovali i na emailu. Tím, že zboží je doručováno z ČR tak následně jeho doručení může trvat minimálně 2-3 pracovní dny o čemž také informujeme na našich stránkách.
Dle aktuálních informací, je již zboží na Slovensku a mělo by Vám být začátkem tohoto týdne doručeno.
Omlouvám se tímto za delší dobu doručení, ale bohužel rychlost doručení dopravcem nedokážeme ovlivnit.
Věříme, že i tak budete se zbožím spokojeni.
Klára Šůstková -
- Nebola som vobec spokojna, chcela som objednat pre syna zvlhcovac vzduchu no bohuzial nikdy neprisiel!!! Potom som volala na uvedene cislo a ani sa nevedeli spravat ku mne s ani mi odpovedat preco mi tovar neprisiel !!!!neodporucam
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Situácie nám je veľmi lúto a za komplikácie sa Vám úprimne ospravedlňujeme. Po vypočutí telefonického rozhovoru medzi Vami a operátorom našej zákazníckej podpory sme Vám vašu objednávku nechali stornovať na vašu žiadosť, kedže ste zásielku potrebovali doručiť do určitého dátumu. O tejto skutočnosti vás operátor informoval počas vášho telefonátu. Veríme, že aj napriek tejto negatívnej skúsensoti na náš eshop nezanevriete a v budúcnosti nás opäť navštívite.
Kristína Blašková -
dlhá doba doručenia už týždeň čakám tovar je niekde v preprave a neviem kde
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa za dlhšiu doručovaciu dobu. Vaša objednávka bola z nášho skladu expedovaná hned v druhý deň od prijatia vašej objednávky. Rýchlosť doručenia prepravnej spoločnosti už bohužial nevieme plne ovplyvniť. Verím, že aj napriek dlhej dobe doručenia ste s vašim zakúpeným výrobkom spokojná.
Kristína Blašková -
Pri objednavani tovaru mi zalezalo na case dorucenia, v tomto obchode bol datum dorucenia 22.9.2022. Realne mi bol tovar doruceny 26.9.2022. Velmi ma to sklamalo.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa za dlhšiu doručovaciu dobu. Dobu doručenia na našom eshope avizujeme do 3 - 4 prac. dní.Doba doručenia na našom eshope je orientačná a odvíja sa hlavne od rýchlosti doručenia prepravnej služby. Rýchlosť doručenia prepravnej spoločnosti už bohužial nevieme plne ovplyvniť.
Kristína Blašková -
Objednala som si žehličku ETA a prišla bez nádobky na vodu a s iným návodom na použitie ... Predpokladám, že to bol výstavný kus...
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Bohužiaľ, k tejto situácii sa nemôžeme konkrétnejšie vyjadriť, pretože neevidujeme žiadnu e-mailovú komunikáciu, že váš tovar Vám bol dodaný poškodený.
Samozrejme, budeme vás kontaktovať, aby sme situáciu vyriešili k vašej spokojnosti.
Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou a o to viac nás mrzí vaša negatívna recenzia.
Kristína Blašková -
- Tovar neprišiel, neinformovali o stave objednávky, platbu nevrátili.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Informačné maily o objednávke sa odosielajú automaticky. Ak Vám od nás neprišla žiadna správa, je potrebné si skontrolovať zložku spamu, občas sa môže stať, že správy spadnú do tejto zložky. Vašu objednávku ste si nechali stornovať na vašu žiadosť dňa 20.9.2022 O tejto skutočnosti ste nás informovali telefonicky. Finančné prostriedky Vám budú vrátene v lehote 14 dní, tak ako máme uvedené aj v našich obchodných podmienkách a táto informácia Vám bola taktiež poskytnutá od nášho operátora pri vašom telefonickom kontakte.
Ďakujeme za pochopenie.
Kristína Blašková -
- Nezodpovedá ani vzoro a ani rozmerovo že
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Vašu reklamáciu už spoločne riešime. Dohodli sme na vrátení vášho tovaru s tým, že sme Vám nechali objednať bezplatný odvoz na adresu. Verím, že aj napriek tejto negatívnej skúsenosti na náš eshop nezanevriete a v budúcnosti nás opäť navštívite.
Kristína Blašková -
Tovar mi neprišiel a nie je isté či niekedy vôbec príde a keď nepríde či mi peniaze, ktoré som zaplatil neprepadnú.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Vaše hodnotenie bohužial pokladáme za nepravdivé. Vašu objednávku sa Vám kurier Slovenskej pošty snažil doručiť dňa 25.8.2022 Kedže Vás pri doručení kurier na vašej adrese nezastihol, tak Vám váš balík na vašu žiadosť nechal uložený na pošte - Teplý Vrch, o čom svedčia informácie ktoré sú uvedené pri sledovacom čísle vášho balíku.
Kristína Blašková -
- Tovar nemá Slovensku preklad ako je to možné kde predávate v Nemecku a kde je k tomu manometer
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Ospravedlňujeme sa za chýbajúci návod, ktorý obvykle lepíme na obal krabice. Je možné, že prišlo počas prepravy k jeho strate. Návod sme Vám nechali doposlať a chýbajúci diel už spoločne riešime v mailovej komunikácií. Situáciu sa budeme snažiť vyriešiť v čo najkratšom čase k vašej spokojnosti.
Kristína Blašková -
- Doručenie iného než objednaného tovaru, a pôvodne objednaný a uhradený tovar záhadne nedostupný
- Strata času čakaním na tovar označený skladom
Overiť dostupnosť tovaru vopred
Hoci všetko skladomReakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Je nám veľmi lúto vzniknutej situácie. Bohužial, prišlo k chybe dopravcu, kedy na príslušnom depe boli nechtiac prehodené prepravné štíky. Z toho dôvodu Vám bol doručený iný tovar ako ten, ktorý ste si objednali. Za vzniknutú situáciu sme sa Vám ospravedlnili a pre tovar sme Vám nechali objednať odvoz a taktiež sme sa dohodli na vrátení uhradenej čiastky. Verím, že aj napriek tejto negatívnej skúsensoti na náš eshop nezanevriete a v budúcnosti nás opäť navštívite.
Kristína Blašková -
K tovaru nieje slovenský návod s človek nevie ako a čo má pustiť celé zle
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za vaše hodnocení.
Velmi se omlouváme za chybějící návod k produktu, který Vám necháváme doposlat na vaši emailovou adresu.
Doufáme, že i tak jste se zbožím spokojeni.
Klára Šůstková -
- Objednávka je už týždeň vytvorená a tovar stále nedorazil ,,, veľmi zdĺhavý proces vybavenia
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za hodnocení našeho obchodu, i když nás mrzí že je negativní.
Bohužel chybou v našem systému se nám nepropsala vaše objednávka k vyřízení do skladu a tím pádem přišlo k delší době doručení, nakolik jste nám nakonec oznámil, že již o zboží nemáte zájem a chcete zrušit vaši objednávku.
Ještě jednou se V8m i zde omlouváme za vzniklé komplikace a doufáme, že i přes tuto nepříjemnost se k nám v budoucnosti rádi vrátite.
Klára Šůstková -
- Neochotna neseriozna a zavadzajuca firma
- Vofia uakaznikov za nos
Firma zavadza zakaznikov. Tovar nedoruci. Tyzdne vypisovania, pptom klamstva, ze tovar ste neprevzali z pošty a nakoniec po tyzdnovych dopisovaniach a reklamaciach odpoved, ze oni vladtne tovar na Slovensko nemôžu dorucit, ohladom vahy ventilatora, tak nechapem naco davaju inzerciu a teklamy na tovar a zavadzaju zákazníkov. Pri navthu, zr si ho pojdem k nim isobne vyzdvihnut, mi odpusu, ze tovar vladtne nemajú. Tak ma pripravili o 2 mesiace času a pritom tovat v akciach u inych firmach mi zbytocne zanikol. Velmi zla skusenost. Uz nikdy viac dotahovanie s EMA HOME!!!
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za hodnocení našeho obchodu, i když nás mrzí že je bohužel negativní.
Vaši objednávku jsme vyřídili hned následující den po jejím vytvoření ( tedy 29.6.2022) a zásilku jsme skrz velikost zásilky museli rozdělit na dva balíčky, nakolik jsme Vám první balíček doručili skrz Slovenskou poštu dne 4.7.
Druhou část balíčku ventilátory nám bohužel náš smluvní přepravce vrátil, jako nadrozměrnou zásilku, kterou bohužel neumí přepravit.
Následně jsme tedy znovu zásilku odeslali, ale bohužel skrze smluvní podmínky s naším přepravcem, který tyto podmínky upravil, již aktuálně nemáme možnost nadrozměrné zásilky na Slovensko posílat a celou situaci řešíme.
Následně jsme se společně snažili celou situaci dořešit k vaší spokojenosti, neboť spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou.
Mrzí nás také že tvrdíte, že jsme Vás připravili o dva měsíce času nakolik jsme celou situaci řešili obratem a tedy nám toto tvrzení nepříjde zcela objektivní.
I tak Vám děkujeme za zpětnou vazbu a doufáme, že ze zbývajícím zbožím, které Vám bylo doručeno budete spokojen.
S pozdravem, za celý team EmaHome,
Klára Šůstková -
- Nedodali záručný list na objednaný a dodaný tovar.Chýba preklad na používanie tlakového hrnca.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Dňa 15.7.2022 ste nás informovali na mail ohľadne nedodaného návodu. Návod sme Vám ešte v ten deň obratom odoslali na váš mail. Faktúra, ktorá Vám zároveň slúži aj ako záruční list, sme Vám taktiež odoslali na váš mail. Poprosíme vás o skontrolovanie si zložky spamu. Občas sa stane, že správy spadnú do tejto zložky.
Ďakujeme za pochopenie.
Kristína Blašková -
Tovar dorazil až dnes 18 .7 .
Avšak informácie o jeho pohybe boli smátočné .
Zlyhala zrejme pošta ako doručovateľ. Tovar ktorý sme obdržali sa nezhoduje s našimi predstavovaní. My sme objednali tlakový hrniec nie kastrol čo nám z viacerých dôvodov nevyhovuje. Je možné to vymeniť?Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za hodnocení.
Mrzí nás vaše hodnocení, kdy z naší strany bylo zboží vyexpedováno v následujícím pracovním dnu po vytvoření vaší objednávky.
Dle záznamů a sledovacího čísla se vše opozdilo při přepravě zboží, kdy si dopravce dlouho zboží překládaly na depech než bylo cílově doručeno k vám.
Co se týká produktu, který jste obdrželi nedokážeme posoudit, protože od vás bohužel neevidujeme žádnou emailovou komunikaci ani fotografie, ze kterých bychom mohli posoudit stav dodaného zboží .
Protože spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě, předala jsem tuto situaci k dořešení naším pracovníkům z oddělení zákaznické péče, kteří Vás budou kontaktovat a celou situaci s Vámi dořeší k vaší spokojenosti.
Tímto se omlouvám za vzniklé komplikace a věřím, že se nám podaří společně celou situaci dořešit.
- tovar bol zlomeny
Reakcia obchodu Emahome.sk
mrzí nás vaše negativní hodnocení.
Bohužel od Vás neevidujeme žádnou komunikaci, tedy jsme neměli tušení o této vzniklé škodě, za což se upřímně omlouvám.
Následně jsem již kolegy ze zákaznické péče poprosila aby Vás kontaktovali a společně bychom s Vámi celou situaci vyřešili k vaší spokojenosti, neboť spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.
Klára Šůstková -
Vaše hrnce mám 7 mesiacov a už sa olupuju a to som ich ani veľa nepouzivala už nikdy si nič od vás neobjednam a ešte aké boli drahé len ako sa obohatiť na obyčajných ľudí môžte sa hanbiť
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za hodnocení i když je bohužel negativní.
Velmi nás mrzí, že máte se zbožím problémy, ale bohužel se blíže k dané situaci nemůžeme vyjádřit protože neevidujeme žádnou emailovou komunikaci o tomto problému.
Našich zákazníků si velmi vážíme a je pro nás jejich spokojenost a tak se Vám ozve někdo z našich pracovníků a celou situaci se pokusíme dořešit k vaší spokojenosti.
Tovar bol poškodení
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Bohužiaľ, k tejto situácii sa nemôžeme konkrétnejšie vyjadriť, pretože neevidujeme žiadnu e-mailovú komunikáciu, že váš tovar bol dodaný poškodený.
Kristína Blašková