- Výborný pomer cena a kvalita
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme za vaše hodnotenie. Teší nás, že oceňujete pomer ceny a kvality nášho tovaru. Tím ELEMENTRIX.SK
Všetko OK......
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Otto, za hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK
korektný obchod
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Robert, za dôveru a odporúčanie nášho obchodu. Teší nás vaša spokojnosť s nákupom. Tím ELEMENTRIX.SK
Všetko OK.
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Otto, za váš nákup aj hodnotenie. Teší nás, že všetko prebehlo v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK
Nemám výhrady
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Alena, za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste s nákupom spokojná. Tím ELEMENTRIX.SK
- Richlé vybavenie objednávky
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Peter, za odporúčanie. Teší nás, že ste ocenili rýchle vybavenie objednávky. Tím ELEMENTRIX.SK
Všetko prebehlo v poriadku, tovar dorazil rýchlo .
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Zuzana, za milé hodnotenie. Sme radi, že doručenie aj celý nákup prebehli v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK
Všetko v poriadku.
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Tomáš, za spätnú väzbu a odporúčanie. Teší nás, že bolo všetko v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK
- Skvelá komunikácia a rýchle vybavenie pri nezrovnalostiach.
- S tovarom som spokojná.
- Pri každej položke je popis aj skutočné fotky, tak viete čo môžete očakávať.
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Monika, za podrobnú recenziu. Veľmi nás teší spokojnosť s tovarom, komunikáciou aj riešením nezrovnalostí. Sme radi, že vám pri výbere pomohli popisy a fotografie. Tím ELEMENTRIX.SK
Veľká spokojnosť s týmto obchodom . Veľmi rýchlo mi bol tovar dodaný. Pani z obchodu mi okamžite napísala email keď neboli tašky naskladnené a ponúkla ich v inej farbe. Tašky sú pevné,aj sieťky, skladacie ..maximálna spokojnosť:)
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Marta, za milé slová. Teší nás, že vám ponúknutá náhradná farba vyhovovala a že ste s taškami aj sieťkami spokojná. Nech vám dobre slúžia. Tím ELEMENTRIX.SK
- rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Helena, za hodnotenie. Sme radi, že ste ocenili rýchle dodanie tovaru. Tím ELEMENTRIX.SK
Tovar mi bol doručený v poriadku.
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme za odporúčanie nášho obchodu. Teší nás, že vám tovar dorazil v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK
- Super obchod
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Juraj, za milé hodnotenie a dôveru. Vaša spokojnosť nás teší. Tím ELEMENTRIX.SK
- Rychle dorucenie
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Teší nás, že vám tovar dorazil rýchlo a nákup odporúčate. Tím ELEMENTRIX.SK
- výber, ceny, rýchle dodanie
spokojnosť, urcite odporúčam
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Zuzana, za odporúčanie. Sme radi, že vám vyhovoval výber, ceny aj rýchlosť dodania. Tím ELEMENTRIX.SK
Rýchly a bezproblémový obchod, super cena aj kominukácia, odporúčam.
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Miroslav, za vašu recenziu. Teší nás spokojnosť s cenou, komunikáciou aj priebehom nákupu. Tím ELEMENTRIX.SK
- Doručenie je veľmi rýchle a spoľahlivé.
- Žiadna
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Rudolf, za hodnotenie. Sme radi, že doručenie prebehlo rýchlo a spoľahlivo. Tím ELEMENTRIX.SK
Všetko prebehlo rychlo
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme za odporúčanie a spätnú väzbu. Teší nás, že všetko prebehlo rýchlo. Tím ELEMENTRIX.SK
- Rýchlo a pohodlne
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Alena, za recenziu. Sme radi, že bol pre vás nákup pohodlný a hodnotíte ho pozitívne. Tím ELEMENTRIX.SK
- Rýchla reakcia na situáciu
Packeta stratila balík. Tak ma informovali, že skúsia kontaktovať obchdoníka. Po prijatí správy od Packety reágovali do pár hodín ešte v ten deň, či chcem balík znovu poslať alebo reklamovať. Do 3 dní už došiel.
Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK
Ďakujeme, Marek, za podrobnú spätnú väzbu. Mrzia nás komplikácie so strateným balíkom, no teší nás, že sa náhradné doručenie podarilo rýchlo vyriešiť. Ďakujeme za trpezlivosť a dôveru. Tím ELEMENTRIX.SK