Reklama

Rýchle dodanie a tovar zodpovedá popisu. Vrelo odporúčam.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme za odporúčanie. Teší nás, že tovar zodpovedal popisu a dorazil rýchlo. Tím ELEMENTRIX.SK

• Informovanosť, ochota

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Paťo, za hodnotenie. Sme radi, že ste ocenili našu ochotu a informovanie o objednávke. Tím ELEMENTRIX.SK

Spokojna som s kvalitou velmi,urcite odporucam kazdemu a budem nadalej objednavat s tejto stranky.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Diana, za milé slová a dôveru. Teší nás vaša spokojnosť s kvalitou a radi vás u nás opäť privítame. Tím ELEMENTRIX.SK

Vyzerá ôk.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme za hodnotenie a odporúčanie. Nech vám zakúpený tovar dobre slúži. Tím ELEMENTRIX.SK

Sú hneď nápomocný,pani mi hneď volala a poradila mi.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Eva, za spätnú väzbu. Teší nás, že vám telefonická rada pomohla. Tím ELEMENTRIX.SK

• Rýchla a spoľahlivá dodávka, platba v EUR hoci sídlo je v ČR.
    • Ponuka iba čínskych produktov.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Rudolf, za hodnotenie. Teší nás spokojnosť s doručením aj možnosťou platby v eurách. Vážime si aj vašu pripomienku k sortimentu. Tím ELEMENTRIX.SK

Skutočne výborná komunikácia a rýchle dodanie

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme za milú recenziu. Sme radi, že ste spokojná s komunikáciou aj rýchlosťou dodania. Tím ELEMENTRIX.SK

• Nenašla som v obchodoch v Poprade, jednoduchšie objednať až domov

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Mery, za hodnotenie. Teší nás, že ste u nás našli hľadaný tovar a mohli si ho pohodlne objednať domov. Tím ELEMENTRIX.SK

• Dobre ceny
    • dobra kategorizacia

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme za odporúčanie. Sme radi, že vám vyhovujú naše ceny aj rozdelenie tovaru do kategórií. Tím ELEMENTRIX.SK

• Komunikácia s obchodom dobrá, tovar mi bol rýchlo doručený a splnil moje očakávania

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Zdenka, za recenziu. Teší nás, že tovar splnil vaše očakávania a boli ste spokojná aj s komunikáciou a doručením. Tím ELEMENTRIX.SK

• Velmi rychle dodanie

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Miro, za hodnotenie. Teší nás, že ste ocenili veľmi rýchle dodanie. Tím ELEMENTRIX.SK

Dobrý obchod.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Ľubomír, za dôveru a pozitívne hodnotenie nášho obchodu. Tím ELEMENTRIX.SK

• Veľmi priaznivé ceny, rýchle dodanie
    • Omylom mi poslali 1 ks hepa filtra do vysávača namiesto 2 ks. Na môj e-mail okamžite odpovedali a ihneď poslali chýbajúci kus. To oceňujem.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Milan, za spätnú väzbu a trpezlivosť. Ospravedlňujeme sa za chýbajúci filter v zásielke. Sme radi, že jeho doposlanie prebehlo rýchlo a ocenili ste naše riešenie. Tím ELEMENTRIX.SK

Všetko OK....

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Otto, za odporúčanie. Teší nás, že nákup prebehol v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK

Dobrý obchod.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Ľubomír, za vaše hodnotenie. Sme radi, že máte s naším obchodom dobrú skúsenosť. Tím ELEMENTRIX.SK

• Extrémne promntný.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme za recenziu. Vaša spokojnosť s rýchlym vybavením nás veľmi teší. Tím ELEMENTRIX.SK

Všetko OK.

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Otto, za spätnú väzbu a dôveru. Sme radi, že bolo všetko v poriadku. Tím ELEMENTRIX.SK

Neskutočný obchod, ceny nechapačka...dúfam,že nebudú zdražovať ;-)

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Peter, za milé a úsmevné hodnotenie. Teší nás, že vás naša ponuka a ceny potešili. Tím ELEMENTRIX.SK

• dobrá cena
    • rýchlosť dodania
    • neviem o žiadnej

Som spokojná, určite využijem aj nabudúce

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Agata, za odporúčanie. Sme radi, že vám vyhovovala cena aj rýchlosť dodania. Radi vás u nás opäť privítame. Tím ELEMENTRIX.SK

• Tovar skladom
    • Dobrá cena
    • Promptné doručenie

Tovar skladom, expedovaný hneď, dobrá cena a hlavne, hlava vyzerá veľmi pekne, príjemná tvár. ďakujem

Reakcia obchodu ELEMENTRIX.SK

Ďakujeme, Ada, za podrobnú recenziu. Teší nás, že ste spokojná s doručením, cenou aj vzhľadom zakúpenej hlavy. Nech vám dobre slúži. Tím ELEMENTRIX.SK