- Tovar nezodpovedá opisu v e-shope
- Neochotné jednanie pri reklamácii
- Nekorektné vybavenie dobropísania sumy
Tovar uvedený v e-shope ako *Renovovaná kazeta" bol nepoužiteľný pretože tlačiareň okamžite hlásila nepravú kazetu a zablokovala sa, to znamená kazety sú nepravé, falzifikáty.
Keď som to začal riešiť telefonicky, požiadali ma aby som na vlastné náklady odoslal tovar späť.
Keď ani po uplynutí dvoch týždňov sumu nedobropísali, zavolal som aby som predajcu upozornil. Bolo mi vysvetlené, že prevod mal riešiť konateľ, ale ešte vec neriešil. Po žiadosti, aby sa to čím skôr riešilo v ten deň dorazil prevod, ale bez pôvodných poštových nákladov, aj bez nákladov na vrátenie vadného tovaru.
Nekorektná firma, ruky preč od nich!Reakcia obchodu EKO TONER s.r.o.
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša nespokojnosť avšak musíme uviesť na správnu mieru Vaše nepravdivé tvrdenia.
Všetky atramentové kazety ktoré ponúkame v našom e-shope sú renovované a "patent free" a žiadne falzifikáty.
tovar Vám bol fakturovaný 08.10.2024 a dobropis, ktorý sme Vám zaslali bol vystavený už 10.10.2024. peniaze ste mali pripísané na účet 21.10.2024 čo je v zákonnej lehote 14 dní. náklady na doručenie reklamácie k predajcovi zo zákona znáša zákazník a náklady po vybavení reklamácie a odoslaní zákazníkovi znáša predajca.
o našej prozákazníckej podpore a spoľahlivosti svedčia po 10 rokoch fungovania nášho e-shopu tisíce pozitívnych recenzií a zlatý certifikát od Heureky.
www.ekotoner.sk -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Objednala som náhradné atramentové kazety do tlačiarne Canon Pixma - EKO kazeta 5 ks. Podľa fotografiií na jednotlivých stránkach objednaných položiek každá zvlášť mala byť v bielej papierovej krabičke s obrázkom stromu vo farbách magenta, cyan, žltá, čierna, čierna a samotné kazety sú z čierneho plastu. Na faktúre sú jednotlivé položky každá v osobitnom riadku, ceny podľa webu.
Oproti tomu v zásielke som dostala síce 5 kaziet, ale všetko v jednej zeleno-čiernej krabičke bez označenia výrobcu, dátumu výroby, expirácie, alebo akéhokoľvek údaja vôbec. Hlavný nápis na krabici je "Premium Quality, 100% Guaranteed". Kazety vnútri sú z priesvitného plastu. (Toto balenie som nenašla na webe v ponuke obchodu.)
Čiže bol mi doručený iný tovar, nie ten, aký som objednala. Mám podozrenie, že poslané kazety nie sú nové, ale renovované. Tovar nevrátim späť na výmenu, lebo nie som si istá, že po výmene naozaj dostanem tie kazety, ktoré som objednala. Nechcem platiť zbytočne poštovné.
Radšej si objednám znovu, ale z iného obchodu.Reakcia obchodu EKO TONER s.r.o.
mrzí nás, že nákup u nás hodnotíte negatívne, pritom stačilo, keby ste nás kontaktovali a vysvetlili by sme si to.
Kazety ktoré sme Vám dodali sú 100% nové a nie renovované. Záruka je štandardne 2 roky od kúpy resp. počas celej životnosti náplne. Obal kazety ako taký nemá vplyv na funkčnosť a kvalitu tlače. Dokonca v priesvitnom plaste vidíte množstvo atramentu v kazete čo Vám umožňuje skontrolovať oproti čiernemu plastu, že nie sú "poloprázdne"
www.ekotoner.sk -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Tovar mi nebol doručený, ani ma nikto z obchodu nekontaktoval. Okrem prvého mailu o zaevidovaní nemám o stave objednávky žiadne info.
Písali že majú tovar skladom ktorý nemajú, keď som objednala a zaplatila tovar ani ma neinformovali o tom že je nedostupný ten tovar. Treba si pred objednávkou telefonicky overiť či ten tovar majú a po objednávke zase zavolať kedy príde,lebo komunikácia z ich strany nefunguje.
Mali len 2 ventilatory zo 6ks.
Mozno to niekedy dorazi. -
Objednavka bola zaplatena hned, po 6 dnoch sme kontaktovali obchod, ale ziadna odpoved.
- tovar ktory bol skladom ani po dvoch tyzdnoch neprisiel
Cítime sa oklamaní, komunikácia chabá, nikdy nikomu neodporučíme EKOToner s.r.o. !!! Pri telefonickej komunikácii bolo oznámené, že nasledujúci deň bude tovar expedovaný, expedované však boli iba peniaze na účet bez udania dôvodu.
Po 2 týždňoch a 1 mailovej urgencii tovar stále nemám. (na mail sa neunúvali mi ani odpísať). Objednávku ruším a obchod neodporúčam.
nedodaju, nekomunikuju...
Vážený zákazník,
náš e-shop a kamenná predajňa už 10 rokov vybavuje objednávky k spokojnosti všetkých zákazníkov.
Keď sme Vás po vytvorení objednávky telefonicky informovali, že z objednaných 15ks máme aktuálne len 7ks a na zvyšok treba počkať, tak ste objednávku zrušili, resp. povedali do telefónu, že si ich môžeme "strčiť".
...asi toľko k objektívnosti tejto recenzie
- nedorazil tovar
- neposlali žiadne informácie o meškani tovaru
Objednal som si pred 2 týždňami tovar na dobierku. A nič mi nedošlo.. to sand ani nieje možné v dnešnej dobre keď online obchod robí taketo chyby.
- Málo informácií o priebehu objednávky
Je zvláštne, keď Vám po týždni príde dotazník spokojnosti k dodaniu tovaru skôr ako ju dostanete, zároveň ak Vás daný obchod ani neinformuje o dodaní…
ak si objednám a zaplatím satelitný prijímač, tak určite mi nepomôže ak mi pošlete obal na hardisk! :_(
Vážený zákazník,
ak si objednáte puzdro na harddisk pre satelit za 43€, tak Vám určite nepošleme satelitný prijímač v cene 155€. Pritom úplne stačí zdvihnúť telefón a nesprávne objednaný tovar sa dá vymeniť, alebo vrátiť . -
objednavka mi dodnea neprisla a obchod ma ani len nekontaktoval,
- Peniaze mi neboli vrátené
Peniaze Vám samozrejme boli vrátené
ekotoner -
Nikto sa neozval, produkt zatiaľ nebol doručený, pričom v čase objednania bol podľa stránky obchodu aj Heuréka obchodu na sklade a objednával som to práve preto, že Heuréka garantovala nákup cez nich. Som nespokojný aj s obchodom aj s Heurekou.
Tovar nedorazil vôbec ani sa neozvali nič.... Nula bodov
Do dnesneho dna nemam ani tovar, ani peniaze za storno, ale nenecham to len tak, ak peniaze na ucet nedorazia do 14 dni.
Vážený zákazník,
toto je stav vašej objednávky ktorý ste upravovali a následne na druhý deň stornovali:
Objednané: 22. 1. 2023, 23:23:03
pôvodný stav: Vybavuje sa
nový stav: Stornované - zákazník po 23. 1. 2023 11:45
hádam ste ešte tých pár dní mohli vydržať, kým ste si tu vyliali svoju žlč
každú jednu objednávku objednávku vybavujeme už 9 rokov k spokojnosti zákazníka :-)
ekotoner