• Toner nekomunikoval s tlačiarňou. Objednal som z iného obchodu a v pohode.
    • Obchod na email nereagoval.
  • Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Objednal som tovar,ale ani po 3 týždnoch ani mail ani sms ....vlastne nič ...žiadná reakcia.Potom prišla mail,že tovar je nedostupné.Dakujem za nič.

Ani po troch tyzdňoch tovar nedorazil. Obchod na moju urgenciu stroho zareagoval ze o mesiac. Nuž niet čo dodat

Vážený zákazník,
    Áno, tak ste boli aj v čase objednávky informovaný, že dodanie produktu bude trvať mesiac a tak je to uvedené aj pri produkte na našom e-shope. Prečo teda hodnotíte náš obchod po troch týždňoch ?

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Ukazuju ze maju skladom ale dodnes tovar nemam a to som ho zaplatil pred 19dnama
    • Neserioznost

Som sklamany stale cakam davam im druhu sancu aj ked uz neverim..ziadna komunikacia...ubohe na dnesnu dobu..napisat ze Vam vratime peniaze to vie kazdy tak potom nepodnikajte ked neviete zohnat ponukany tovar

• 17.12.2021 tovar objednaný ,vopred zaplatený.
    • 27.12.2021 mi poslali mail:
    • Ďakujeme za objednávku , na vami objednaný tovar máme zadanú požiadavku vo výrobe no momentálne je problém celkovo s tovarom , o jeho naskladnení vás budeme informovať.
    • 10.1.2022 poslali mail ako hodnotím obchod
    • Tovar mali, majú stále v ponuke . Je 24.1.2022 tovar neprišiel

Za pochopenie Vám ďakujeme

• Objednávku som podal 10.12.21 a dnes 21.12.21 tovar ešte nemám. Vivat kapitalizmus!

Na stránke predajcu je uvedený tovar skladom, po objednaní napíšu , že bude najskôr o mesiac.

Od objednania a zaplatenia peňazí za tovar prešlo už 9 dní a od obchodu som nedostala tovar ani žiadnu správu. 9 dní na doručenie je v súčasnosti príliš dlhá doba. Obchod za tú dobu so mnou vôbec nekomunikoval.

• Po mesiaci mi napísali ze tovar nemajú. A peniaze ktoré som im zaplatil. Zatiaľ vôbec nemám. Aj keď mi sľubovali že mi ich pošlú spat

Nikdy viac v tom obchode už nenakupim

• Tlačiareň stále písala že nie je toner....ani po týždni na email neodpovedali!!!!

Tovar došiel po strašne dlhej dobe lebo nemali skladom. Žiadne ospravedlnenie od spoločnosti.

Do dnešného dňa sme ho nedostali čo je ako dosť neseriózne od vás keďže syn má online vyučovanie a zostali sme bez tlačiarne vďaka vám,keďže sme čakali,keby som to vedela objednám inde

Reakcia obchodu EKO TONER s.r.o.

Dobrý deň, mrzí nás to, ale tovar zatiaľ zadarmo nerozdávame. Vybrali ste si platbu za toner vopred a napriek všetkým pokynom ktoré ste mali v maily, ste objednávku do dnešného dňa neuhradili.

ekotoner

• Tovar zaplatený! Komunikácia obchodu vôbec žiadna. Neviem kedy tovar príde.

Reakcia obchodu EKO TONER s.r.o.

Kolegyňa Vám písala a Vy ste s ňou aj volali a máte informáciu, že jedna z objednaných položiek nie je skladom a dostupnosť je 14 dní čo bolo aj pri produkte uvedené.

ekotoner

Doteraz mi vzdy vsetko prislo...az na poslednu objednavku

• Obchod skrátka nekomunikuje problémy.

Doba trvania objednávky mala byť 2 týždne. Po 2 týždňoch som sa im ozval, ako to výzera, nakoľko sa sami neozvali. Povedali, že je problém s tovarom a že možno bude o týžden a pol. Navrhli však zrušiť objednávku. Poprosil som ich preveriť, či o týždeň a pol bude tovar na 100%. Sľúbili že preveria, no neozvali sa.

Z troch sľúbených dní sú dva týždne čo mám napísať....a žiadna komunikácia , až keď som sa sám dopytoval.Zlé.

dlhá dodacia lehota, tovar mi bol dodaný po 10 dňoch od zakúpenia na vašej stránke. Očakával by som tak do 3 dní max, ale nie preboha 10 dní.