Po týždni čakania zrušili objednávku
- Dobrá cena
- Možnosť dobierky
- Nepravdiva doba expedície
Ak potrebujete tovar do určitého deadlinu, tak obchod neodporúčam. Uvedená doba expedície, ktorá bola pri produkte (“do 24 hodín”) bola klamlivá.
Produkt bol objednaný v pondelok 11:06. V stredu som sa telefonicky informovala o stave objednávky, bolo mi povedané, že balík bol odoslaný a dostanem info od dopravcu. V skutočnosti bol odoslaný vo štvrtok.
Obchod zbytočne zavádza na stránke a klame o dobe expedície, čím stráca dôveryhodnosť.
Ak vám tovar nesúri a je vám jedno, kedy príde, tak obchod ponúka fajn sortiment za dobré ceny. -
Všetko pekne značene, popisane a musim vypichnut ferovu komunikaciu.2x som si omylom objednal a uz mi volali,či som sa pomylil.Oceňujem velmi a ďakujem za dodanie feratoveho setu.
- Velmi rýchle doručenie
Super komunikácia , rýchle doručenie
- Široký sortiment
- Prehľadný eshop
- Ľudský prístup
- Výhodné ceny
- Užitočné rady priamo k jednotlivej výstroji i k horolezectvu, lezectvu ako takom v samostatných sekciách eshopu
Ponuka, objednávka, komunikácia a dodanie bez problémov.
Moja druha objednavka zatial vsetko vzdy hladko a rychlo.
Moja skúsenosť je pozitívna. Rozhodoval som sa medzi dvoma možnosťami ponuky, jedna z Čiech a druhá zo "Slovenska". Nakoniec som sa rozhodol pre ECstore, ktorý som mal za tú slovenskú, no aj to vlastne bola dodávka z Čiech. Príšlo to čo som potreboval. Spokojnosť.
Flexibilne vedia doobjednať tovar aj ktorý nemajú v ponuke od ich dodávateľa.
Tovar mi bol doručený kvalitne zabalený s drobným bonusom.
Veľmi ochotný predajca, skvelá komunikácia, rýchle doručenie za mna 1000% odporúčam a ďakujem
- Tovar zatiaľ nedorazil predpokladám že tovar garantovaný skladom nemajú.
Reakcia obchodu ECstore.sk
Dobrý deň, tovar máme na sklade a bol Vám OBRATOM odoslaný. Absolútne nerozumieme vašej reakcii? Číslo balíka máte na emaile od nás, od prepravcu a aj v sms.
- najvýhodnejšie ceny produktov ktoré som hľadal
- nedostatočná komunikácia
Na e-shope som objednával lano a blokant, lano bolo na objednávku 14 dní, čo je pochopiteľné z dôvodu, že sa jednalo o nové na zakázku vyrobené lano. Bohužiaľ na e-shope mali uvedený nesprávny parameter lana ktorý bol pre mňa pri výbere kľúčový - čo som si všimol až po jeho doručení. Ponúkli mi možnosť vrátiť tovar, no moju nasledujúcu správu o inej forme kompenzácie ich chyby úplne odignorovali, čo je smutné.
Tovar mi nedošiel hoci som už za neho zaplatil, budem žiadať peniaze vrátiť.
- Veľmi dobrá komunikácia s obchodom, rovnako rýchle dodanie tovaru.
Objednaný tovar nedeklarovali že je skladom preto dlhšia dodacia doba. Aleee celková spokojnosť.
- Komunikácia s predajcom.
Objednával som lano, podľa Heureky bolo "skladom", ale na stránke predajcu bola poznámka " dostupnosť do 14 dní". Volal som preto predajcovi, ktorý mi objasnil, že konkrétne lano (ceskej znacky Tendon) bude este len vyrobene (resp. objednané od výrobcu). Dnes mi bolo po 9 dňoch aj doručené.
Starostlivo zabalené a na prvý pohľad kvalitné "made in Czech Republic" lanko. -
Rýchle
Nasla som tu vhodne darceky na Vianoce.
- Neochotný personál
Vôbec neodporúčam. Zo začiatku vyborná komunikácia, no keď uz bolo treba riešiť reklamáciu boli neochotní, pritom sa všetko dá ľudsky vyriešiť, keď sa chce...