- informácie mailom ohľadom stavu objednávky
- rýchla expedícia tovaru
- Rýchle doručenie, dobrá komunikácia s obchodom
Z ECstore si objednavam pravidelne horolezecke veci. Velmi dobry vyber, dobre ceny a velmi ochotny a profesionalny pristup k zakaznikovi. Za mna jeden z top eshopov.
- skvelá dostupnosť tovaru - najmä topánok s veľkými číslami
Veľmi oceňujem prístup k zákazníkovi, môj produkt už nebol dostupný, ale veľmi ochotne ma kontaktovali a dohodli sme sa na úprave objednávky, objednaní priamo u výrobcu a dodanie bolo nakoniec omnoho skôr, ako malo byť. Skvelá komunikácia, odporúčam jednoznačne.
- Komunikácia s majiteľom je veľmi dobrá
- Odporučil vhodný produkt
- Žiadna
lano z obj prišlo v poriadku
ale majlonka objednaná certifikovaná 35kN (aj na faktúre )
doručené čudo s nosnosťou 400Kg
ak si zákazník nevšimne tu malú potlač na mailonke môže ten omyl stáť aj život
reklamácia vybavená ( slovo prepáčte sa nenosí ) ale pre budúcnosť radšej u odborníkov alebo kamenná predajňaReakcia obchodu ECstore.sk
v telefonu jsme se Vám omluvili a chybu uznali, že jsme Vám poslali MINI majlonky. Je to oproti těm velkým hned rozpoznat. Obratem jsme u Vás zarezervovali svoz přepravce a zboží si od Vás vyzvedli a zaslali Vám řádné mailonky. Moc se ještě jednou omlouváme.
Nicméně chyba se stala (jsme jen lidé-horoleci, nejsme roboti), mrzí nás to a obratem jsme to také napravili.
U odborníků zrovna ale nakupujete, specializujeme se čistě na horolezecké a výškové vybavení. Našim zákaníkům jsme schopni vždy velmi dobře poradit. Děláme to již přes 20 let ;)
Děkujeme za pochopení a horám zdar
Jakub,ECstore -
- Rýchlo bez problémov...
Na to že to išlo z Českej republiky pomerne rýchle dodanie. Aj cena bola na daný tovar veľmi dobrá. Takže maximálna spokojnosť.
S obchodom ECstore som nadmieru spokojný.Majú veľmi široký sortiment tovaru.Musím vyzdvihnúť komunikáciu a ochotu poradit,aj pomôcť.Tovar mi poslali skôr ako mali písané vyskladnenie tovaru.Veci čo som si objednal dorazili v poriadku a už ich aj využívam.S tohoto obchodu si ešte budem objednávať veci ktoré potrebujem.Negatívnu skúsenosť nemám s týmto obchodom.
- Super infošky ohľadom stavu objednávky
Super komunikácia rychle dodanie.Tovar parádny.Som spokojný.Dakujem
- Rychla doprava
- Super komunikácia a rýchle vybavenie objednávky
- Množstvo výbavy do hôr
- Zavádzajúca doba dodania
- Žiadna komunikacia z ich strany, jedine až keď sa človek sám ozve, co sa deje
- Žiadne info na stránke o tom kedy majú obchod cez sviatky zatvorený...
Absolútna katastrofa.
Tovar som objednal pretože písali ze je skladom a bude expedovaný do 24hod.
Objednávka 24.12, nečakal som shipment cez sviatky, ale okolo Silvestra keď sa normalne pracuje.
30.12 na mail v ktorom som sa pýtal kedy planuju odoslať produkt odpísali ze su cez sviatky zavretí... 4.1 povedali ze pošlú.
4.1 prisiel mail ze sa objednávka kolektuje.
11.1 opäť na mail z mojej strany, co sa deje odpísali ze dalsi deň uz naozaj odošlú, lebo mali inventúru.
Na stránke žiadne info, žiadny informačný mail o komplikáciach na ich strane, nic..
Momentálne (12.1) žiadne aktualizácie, ale nebudem sa čudovať ak im budem musieť opäť písať o 2 týždne..
Dôležité je podotknúť že produkt na stránke stále uvádzajú ako "na sklade, expedujeme do 24hod".
Prilbu radsej objednajte priamo od výrobcu, custom na vlastnú hlavu, skor vám príde...
Perlička na záver:
na stránke uvádzajú zľavu 200Kč ak sa im nepodari expedovať do 24hod.
Škoda že nie za každých 24 hodin od sľubovaného odoslania, lebo by si tovar na seba už sám zarobil.Reakcia obchodu ECstore.sk
objednal ste u nás 24.12. na Štedrý deň. Medzi sviatkami sme mali zatvorené. Dokonca ani prepravcovi v tento čas nejazdili. Všetci sme si chceli oddýchnuť. Navyše začiatkom roka boli skutočne inventúry, ktoré sú zo zákona pre nás povinné. Bolo to uvedené na homepage na hlavnej stránke. Ďakujeme za pochopenie. -
- Rychla kominikacia
- Bezproblemove dodanie
Dakujem
- Veľký výber produktov a značiek, poštovné zadarmo
Dufam ze montaz viazania je spravna inak super obchod.
- Príjem komunikácia , rýchla reakcia vrelo odporúčam
- Vynikajuca komunikacia zo strany obchodu
Super rychle a bezproblemove vybavenie objednavky