- Rýchlosť
- výhodná cena
- rýchle dodanie
- super
S pozdravom tím ecigareta Marion
ecigareta Marion - elektronické cigarety, gripy, elektronické fajky, elektronické cigary, e-liquid, báza, boostery, arómy, príchute pre e-cigarety, clearomizery, žhaviace hlavy, vaporizéry, batérie pre e-cigarety, nabíjačky pre e-cigarety , DIY sekcie. -
Zlá kvalita, výrobok došiel v sačku pritom mal byť zabalený v originálnom joytech krabičke chýbali diely, celý zalepený od eliqiuda.
Viditeľne zaslaný zle vyčistený ,už používaný výrobokReakcia obchodu Ecigareta Marion
Vážený zákazník,
vždy predávame len originálne výrobky.
Ak došlo k niečomu čo popisujete nechce sa nám to veriť, že by to bolo možné, každopádne máme reklamačné oddelenie, ktoré všetko rieši.
- Dobra komunikacia, dodacia lehota
S pozdravom tím ecigareta Marion
- Super rýchle dodanie... prišlo mi to za jeden deň.
- Super komunikacia
- Rýchle vybavenie
Cigareta cela tecie
Vážený zákazník,
v prípade reklamácie sa obráťte na naše reklamačné oddelenie. Všetko s Vami vyriešime k Vašej maximálnej spokojnosti.
- Rýchle vybavenie
- Ceny
Super obchod
S pozdravom tím ecigareta Marion
- Tovar bol veľmi rýchlo doručený
S pozdravom tím ecigareta Marion
- super cena a bleskove dodanie.
absolutna spokojnost.
S pozdravom tím ecigareta Marion
tovar som mohol nasmerovať do zásielkovne, čím sa až tak nepredražil
S pozdravom tím ecigareta Marion
Dlhšia dodacia doba ako he uvedená pri objednaní tovaru
S pozdravom tím ecigareta Marion
Všetko v poriadku, ďakujem.
Cena, rychle dodanie
S pozdravom tím ecigareta Marion
- Pomerne rýchle dodanie, seriózne jednanie
- Dobra cena