- OCHOTA
Dobrý deň Vám prajeme,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie :-)
Sme veľmi radi, že sme Vám nákup spotrebičov mohli spríjemniť a že ste boli spokojní s našimi službami. Snažíme sa byť korektným a spoľahlivým pomocníkom pri výbere a kúpe spotrebičov, preto sa môžete na nás s dôverou obrátiť.
Ďakujeme za Váš nákup!
Team e-spotrebice -
- Veľmi rýchlo doručená umývačka riadu prepravnou spoločnosťou, ktorej pracovníci boli veľmi ochotní .Skvelá komunikácia s e-shopom, reklamácia bola ústretovo vyriešená s p.Fockovou .V budúcnosti určite tento eshop znova využijeme na kúpu elektrospotrebiča.
Určite tento eshop odporúčame pre ostatných, veľmi rýchle doručenie, seriózna komunikácia .Ústretovo vyriešená reklamácia..
Dobrý deň Vám prajem pani Andrea,
veľmi Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré nás posúva a motivuje v našej práci :-)
Rýchle doručenie, ochotní kuriéri, skvelá komunikácia a ústretové riešenie reklamácie - presne o toto sa snažíme každý deň. Tešíme sa, že ste to všetko zažili a mali sme možnosť Vás o tom presvedčiť.
Špeciálne ďakujeme za zmienku pri riešení reklamácie s kolegynkou. Určite jej vaše milé slová odovzdáme, bude mať radosť.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a nákup v našom e-shope. Veríme, že budete s umývačkou veľmi spokojná!
Vsetko prebehlo hladko.
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, ktoré náš veľmi potešilo :-)
Veríme, že objednávka bola vybavená k Vašej spokojnosti a nesklamali sme Vaše očakávania.
- Rychle dodanie
- Skutočne lepšia cena oproti kamennym obchodom
- Nikto mi nevnucoval navyse 10 dalsich poistiek ako v Nay
- Dobra komunikacia z obchodu
- Perfektna doprava
Dobrý deň prajeme Pali,
ďakujeme za Vaše motivujúce hodnotenie, ktoré nás potešilo :-)
Sme radi, že nákup v našom ochode nesklamal Vaše očakávania a realizácia nákupu, až po dodanie prebehla k Vašej spokojnosti. Komunikácia s Vami je pre nás dôležitá pretože Vás chceme informovať nielen o stave a dodaní objednávky.
Ak máte nejaké otázky radi na nich odpovieme a tiež Vás informujeme o prebiehajúcich akciách ak sa vzťahujú aj na zakúpený tovar alebo na tovar o ktorý prejavíte záujem.
Ďakujeme za Váš čas, ktorý ste si našiel na spätnú väzbu na naš služby. Teší nás, že ste bol spokojný nie len so službami ale aj cenami a dodaním.
Team e-spotrebice -
- Kontaktovali má nasledujúci deň ohľadom vyexpedovania a doručenia tovaru.
Ja som maximálne spokojný. Všetko bolo na 100% od objednávky po doručenie tovaru.
+ Odvoz starého spotrebiča.Reakcia obchodu e-spotrebice
Dobrý deň prajeme Michal,
ďakujeme za Vaše milé slová na adresu nášho obchodu :-)
Vaša spokojnosť od chvíle vytvorenia objednávky, cez jej spracovanie a dodanie je pre nás najdôležitejšia. Na komunikácii si zvlášť zakladáme, pretože nákup spotrebiča je nákladná investícia a my chceme, aby ste bol informovaný nie len o expedícii nového tovaru, ale aj o vyzdvidhnutí starého spotrebiča. Sme radi, že dodanie a zvoz prebehli k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme, za možnosť presvedčiť Vás o kvalite našich služieb :-)
Team e-spotrebice -
- Rýchly nákup s ešte rýchlejším doručením
Ďakujeme za rýchle dodanie a skvelú cenu, určite ešte budeme nakupovať :)
Dobrý deň Vám prajeme pani Nikola,
srdečne ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu :-)
Tovar, ktoré máme skladom, odosielame expresne rýchlo, aby ste ho mohli doma využívať čo najskôr a sme radi, že sme Vás o tom mohli presvedčiť.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a nákup v našom e-shope.
- Rychlost dodania.
- Komunikacia.
Dobrý deň Vám prajeme,
Vaša kladné hodnotenie je pre nás motiváciou v našej práci a ďakujeme zaň :)
Sme profesionálnym partnerom pri kúpe spotrebičov a vždy k Vám zachovávame ľudský prístup. Uvedomujeme si, že kúpa spotrebiča je nákladná a dlhodobá investícia a o to viac nás teší, že ste sa s dôverou obrátili na nás :)
Radi poradíme, pomôžeme a ešte radšej s Vami komunikujeme, pretože Vás chceme informovať o stave a realizácii objednávky.
Teší nás, že sme Vám mohli Váš nákup u nás spríjemniť a dodať spotrebiče veľmi rýchlo :)
Prajeme Vám veľa radosti z nových spotrebičov a ďakujeme za Váš nákup!
- Ok
Dobrý deň Vám prajeme,
ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, ktoré náš veľmi potešilo :-)
e-spotrebice.sk -
Objednávka bola vybavená a doručená do štyroch dní-veľmi rýchlo.Všetko o čom som potrebovala poradiť, tak boli veľmi ochotný.Milá pani ktorá mi vyšla maximálne v ústrety-Ďakujem.
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za Vašu pozítvnu recenziu :-)
Sme radi, že ste bolas realizáciou nákupu na našom e-shope spokojná. Komunikácia s Vami je pre nás veľmi dôležitá, pretože chceme aby ste mali k dispozícii informácie nielen o stave objednávky, ale aj o doručení. Radi poradíme a pomôžeme a vždy keď je to aj v našich silách sa snažíme výjsť Vám v ústrety. Teší nás, že ste bola s našimi službami spokojná.
Team e-spotrebice -
Velmi korektne jednanie na profesionalnej urovni s poradenstvom od vytvorenia objednavky az po vybavenie . Maximalna spokojnost .
Dobrý deň prajeme pani Andrea,
ďakujeme za Vaše milé hodnotenie, ktoré je pre nás motiváciou v našej práci :-)
Sme profesionálnym partnerom pri kúpe spotrebičov a vždy radi poradím a pomôžeme. Je pre nás nesmierne dôležité, aby sme našim zákazníkom poskytovali informácie ohľadom tovaru, objednávky, expedície. Vaša spätná väzba nás motivuje k ešte lepšiemu zlepšovaniu našich služieb :-)
- Rýchlosť donášky
Nemáme výhrady
Dobrý deň Vám prajeme pani Blanka,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie :-)
Uvedomujeme si, že kúpa spotrebiča je dlhodobá a nákladná investícia a preto sa objednávku vždy snažíme vybaviť čo najrýchlejšie, aby ste mohli spotrebiče doma používať čím skôr. Teší nás, že ste sa rozhodla uskutočniť Váš nákup v našom obchode a veríme, že sme nesklamali Vaše očakávania.
Ďakujeme, za prejavenú dôveru a nákup v našom obchode.
- Odporúčam
Dobrý deň Vám prajeme pani Janka,
ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu :-) Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom.
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a vážime si, že ste sa rozhodli nakúpiť práve u nás.
Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod a za Vašu prejavenú dôveru.
e-spotrebice.sk -
- V porovnaní dobrá cena a rýchle dodanie.
Dobrý deň Vám prajeme,
srdečne ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie! Naším cieľom je poskytovať vynikajúci servis a kvalitný tovar za najlepšie možné ceny. Spotrebiče, ktoré máme skladom, expedujeme skutočne bleskovou rýchlosťou, aby ste ich doma mohli čo najskôr používať :-)
Ďakujeme za Vašu dôveru a za nákup v našom obchode. Tešíme sa na Vašu budúcu návštevu.
Team e-spotrebice -
- ochotný a erudovaný personál
- rýchle vybavenie objednávky
- rozumné ceny tovaru
- prepravca neposiela zákazníkovi správu a nasledujúcej zásielke
Skvelý e-shop. Odporúčam všetkým
Dobrý deň Vám prajeme pán Paľo,
ďakujeme za Vašu pozitívne hodnotenie, ktoré nás motivuje v našej práci :-)
Sme radi, že oceňujete ochotu a odbornosť nášho personálu. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a vedomosti, aby sme mohli poskytnúť čo najlepšiu podporu našim zákazníkom.
Teší nás, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky a s našimi cenami. Snažíme sa ponúkať kvalitné produkty za rozumné ceny a zároveň zabezpečiť efektívny proces objednávky.
Berieme na vedomie vašu poznámku ohľadom komunikácie od prepravcu. Túto informáciu určite využijeme na zlepšenie našich služieb.
Vaše odporúčanie si nesmierne vážime. Je to pre nás najlepšie ocenenie našej práce.
Ďakujeme, že ste si vybrali náš e-shop a prajeme Vám veľa radosti z nového spotrebiča.
Rýchle vybavenie, dobrá konunikácia
Dobrý deň Vám prajeme pani Darina,
Vaša kladné hodnotenie je pre nás motiváciou v našej práci a ďakujeme zaň :)
Prajeme Vám veľa radosti z nového spotrebiča a ďakujeme za Váš nákup!
- Rýchle doručenie
Dobrý deň Vám prajeme,
ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie :-)
Sme radi, že objednávka bola vybavená rýchlo a najmä k Vašej spokojnosti. Spotrebiče, ktoré máme skladom odosielame expresne rýchlo, aby ste ich mohli doma používať čo najskôr.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a nákup v našom obchode!
Team e-spotrebice -
rýchle vybavenie, výborná komunikácia s predajcom
Dobrý deň Vám prajeme pán Peter,
Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a sme veľmi radi, že sme Vaše očakávania splnili. Komunikácia s Vami je pre nás veľmi dôležitá a zakladáme si na nej. Snažíme sa byť profesionálnym a spoľahlivým partnerom pri kúpe a výbere spotrebičov, na ktorého sa viete spoľahnúť. Preto sme tu pre Vás, či už na telefonickej a emailovej podpore alebo osobne v našom showroome v Bratislave.
Spotrebiče, ktoré máme skladom, expedujeme skutočne veľmi rýchlo, aby ste ich mohli čo najskôr doma používať.
Team e-spotrebice -
- Spokojnost z celou komunikaciou a dodanim tovaru.
Bola mi ponuknuta dodatocna predlzena zaruka o dalsie tri roky, ak sa zaregistrujem na strankach gorenie. Po precitani podmienok registracie by sa mi cez cookies hrabali v mobile odbornici po celom svete. Dakujem pekne za ponuku.
Dobrý deň Vám prajeme pán Ľuboš,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste spokojný s komunikáciou a dodaním tovaru. Vaše pozitívne hodnotenie nákupu si veľmi vážime.
Team e-spotrebice -
Komunikaciu e-shopu so zakaznikom hodnotim velmi kladne,tovar mi bol doruceny v dohodnuty termin a v poriadku
Dobrý deň Vám prajeme,
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou :-)
Komunikácia s Vami je pre nás veľmi dôležitá a zakladáme si na nej. Chceme byť profesionálnym a spoľahlivým partnerom pri kúpe a výbere spotrebičov, na ktorého sa viete spoľahnúť. Teší nás, že ste boli spokojný s našou komunikáciou a službami. Komunikácia je pre nás veľmi dôležitá, pretože Vás chceme informovať nielen o stave objednávky, ale aj o doručení objednávky. Sme radi, že realizácia objednávky ako aj dodanie prebehlo k Vašej spokojnosti.
- Výborná komunikácia a ústretovosť
Dobrý deň prajeme pani Olga,
ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, ktoré nás potešilo :-)
Komunikácia s Vami je pre nás veľmi dôležitá, pretože Vás chceme informovať nielen o stave objednávky, ale aj o dodaní objednávky. Ďakujeme, že ste sa rozhodla pre nákup v našom obchode a dala nám možnosť dokázať Vám, že pre nás nie ste iba číslo objednávky.
Veríme, že ste s realizáciou nákupu u nás bola spokojná a nesklamali sme Vaše očakávania.
e-spotrebice.sk